reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

U nas Antek zaczął sam spac na samym materacu z single bed.Miał wtedy 1,5 roku.Miał nisko do podłogi tak więc upadki nie były bolesne,zresztą jak spadł na dywanik to może ze 2 razy się zdarzyło.Później materac wrócił na swoje miejce,czyli na łóżko a my tylko dokupiliśmy mu boczne zabezpieczenia
49-3753701A70UC504470M.jpg

I tak śpi do tej pory.

Kamcia czekam na zdjęcia ;-):-)

reklama
My za miesiąc chcemy przenieść Vickiego na normalnego singla z barierką - dokładnie taka opcja jaką zaprezentowała anineczka;-) Od jakiegoś czasu i tak już sobie sam wyjmuje szczebelki z łóżeczka i wychodzi, więc nie widzę różnicy:-p Dzisiaj w nocy np. zszedł po schodach na dół i szukał mnie w kuchni. Nawet nie słyszałam jak schodził tylko dopiero jak wołał "mama... mama...":szok: Pierwszy raz mi się to zdarzyło:sorry2: Ciekawa jestem jak zareaguje na duże łóżko:confused: Ale nie ma innego wyjścia, bo musi oddać swoje dotychczasowe wyrko dla Następnika:-D

A i zapomniałam jeszcze zapytać, kiedy dekorujecie dom na Halloween:confused: W ten weekend czy później? Kupiłam kilka naklejek na okna i zastanawiam się, kiedy je przykleić? U sąsiadów na razie pusto:-p

a na Halloween nie dekoruje domu.Wole polski sposob na spedzanie Wszystkich Swietych.

Ja byłam tak nastawiona w zeszłym roku. Nie potrafiłam pogodzić dwóch zupełnie odmiennych zwyczajów:sorry2:. Przez to jednak, że nie ma mnie w PL na Wszystkich Świętych to staram się dostosować do tego, co jest tutaj. Za to wieczorem już wolniejszą chwilą siadam i wspominam bliskich mi Zmarłych. Nie przeszkadza mi to, że dzieciaki biegają poprzebierane i zbierają słodycze. Dla mnie to tylko tyle, bo sama w tym nie uczestniczę, poza paroma naklejkami z wzorem dyni na szybie w oknie;-)

ja jestem za halloween. W polsce mowa jest zupelnie o czym innym. A ze skoro mieszkamy tu, to tez sie "pobawimy". Dom przybieramy w przyszlym tygodniu, Amanda stroj czarownicy juz ma zakupiony,zapasy cukierkow zrobione :-D

Ja tez lubie Hallowen,to takie wesołe i tyle radości dla dzieci.
Antkowi rok temu kupiłam strój dyni ,ale za cholerke się nie chciał przebrac :-D:-D
A teraz mamy podwóją okazje do świętowania bo Mateuszek urodził sie w Hallowen i mamy hallowenowego boya :-D
Zazdroszcze Wam niezmiernie :rofl2:

My tez lubimy Hallowin Julcia w tamtym roku choc mała nazbierała troche słodyczy.My pukalśmy a ona puszczala buziaka i dostawała slodycze bardzo sie cieszyla:tak:!Moim zdaniem to świeto dla dzieci to fajna sprawa.

reklama
Do góry