anineczka
królowa mrówek :P
Mi wyznaczyli date na 9 dni po terminie.
Ale synal się przestraszył i urodził dzień przed ;-)
Ale synal się przestraszył i urodził dzień przed ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nie wiem czy są tutaj,Witam!
Chyba nic nie wiecie na temat pionek na chickenpox, bo żadn az was nic nie napisała
Coś Magdalena się nie pojawia od 4 dni...czyżby porodówka ? ;-)
Kochana ja miałam rano o 10 rozwarcie na opuszek a w nocy byłam już na porodówceOjjj, chciałabym:-).. Narazie rozwarcie tylko 2 cm i nieregularne skurcze. Może byc szybko, a mogę jeszcze ponosić... Wszystko zależy od Łobuza:-)... Trzymajcie kciukasy żeby zaczęło się jak najszybciej... (chociaż nie dociera to chyba do mnie do końca..)...
Hej! Mnie w dzien terminu porodu dokladnie przebadano i do KTG mnie podpieli, zeby sprawdzic czy z dzidzia wszystko ok. Po wizycie kazali mi wrocic...za tydzien! Ale po 5 dniach trafilam juz na porodowke. Malemu co prawda i tam nie spieszylo sie na swiat, bo urodzilam go dopiero po 20 godzinach!Przepraszam, ze tak sie wcinam w rozmowe
Ale szukalam po calym forum i niestety nie znalazlam informacji, ktorej szukam.
Na dniach powinnam rodzic i obawiam sie przeterminowania.
Czy ktoras z Was miala wywolywany porod??
Jesli tak, prosze opiszcie jak to wygladalo-na kiedy wyznaczono Wam zabieg, czy sugerowano sie terminem wg usg czy wg OM? I jak dlugo wszystko trwalo?
Bede bardzo wdzieczna za informacje!!
Pozdrawiam