reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki dziewczyny za powitanie. Moniadan super byloby spotkac sie i z wszystkimi mamuskami. Ja jestem chetna bo teraz po powrocie z Polski troszke trudno mi sie przestawic na brak licznych cioc, wujow, babc i dziadkow wokol :-) No ale jestesmy razem i Natanek ma tatusia a to jest przeciez najwazniejsze.

reklama
witam jeszcze z Polski tu pogoda sie pospuła i mały nadal ma mokry kaszel i stan podgoraczkowy ale i tak sie trzyma daje mu lekarstwo na kaszel i przziebienie ale slysze ze juz mu sie odrywa flegma takze mam nadzieje ze bedzie ok i obejdzie sie bez wizyt u lekarza..ogolnie porobilam sobie i malemu zapasow lekow bo w Irl kiepski wybor tu przynajmiej rozne syropy bez rcepty mozna kupic... moze ktoras z was cos potrzebuje to moge kupic????

jestem jak najbardziej za spotkaniem z wami jak tylko wroce to cos zorganizujemy fajnie by było.

buziaki

:-)

Wiem, ze ten temat byl przewiany juz duzo razy, ale czy jest jakakolwiek szansa, zeby dostac paszport dla dziecka w tym samym dniu, kiedy jedzie skladac sie papiery o ten roczny? Ktos mowil, ze wydaja od reki, a ostatnio byly wypowiedzi, ze rzeczywiscie trzeba czekac troszke i po niego jechac...(jakby nie mogli wyslac).
W tym tygodniu bede dzwonic i sie umawiac, a kompletnie mi nie na reke jechac potem drugi raz do Dublina,zeby odebrac go!

ja tez chetnie sie spotkam, ale to nie moze byc wczesniej niz 12, bo nie dojade, a mam kawaleczek.A juz o 2 musze spowrotem wracac, bo corcia spi od 3. Wiec ja jestem uwiazana czasem.

Przepraszam, ze tak sie wcinam w rozmowe :)
Ale szukalam po calym forum i niestety nie znalazlam informacji, ktorej szukam.
Na dniach powinnam rodzic i obawiam sie przeterminowania.
Czy ktoras z Was miala wywolywany porod??
Jesli tak, prosze opiszcie jak to wygladalo-na kiedy wyznaczono Wam zabieg, czy sugerowano sie terminem wg usg czy wg OM? I jak dlugo wszystko trwalo?

Bede bardzo wdzieczna za informacje!!
Pozdrawiam

Czesc dziewczyny. Długo sie nie odzywalam ale staram sie czytac na biezaco, mam troszke malo czasu ale przy dwojce dzieci to chyba normalne. W piotek po raz pierwszy ide do gp to juz koniec 11tyg. wiec chyba najwyzszy czas.

Załączniki

• zdjecia aga 523.jpg
    zdjecia aga 523.jpg
    117,4 KB · Wyświetleń: 61
  • zdjecia aga 466.jpg
    zdjecia aga 466.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 39
carollq ja nie mialam wywolywanego, ale z tego, co WIEM, to date na wywolanie wyznaczaja na 10 dni po terminie

reklama
Do góry