reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ojjjjjjj tam dziewczyny cierpliwosci!!!Cieszcie sie KAZDA godzina "wolnosci" :-) Lada chwila bedziecie mamusiami juz na caluuuuuuuutkie zycie!!!Marze sobie czasem, zebym moja Amande mogla spowrotem czasem wsadzic chociaz na chwilke do brzuszka :-)

Ja zazdroszcze Wam Kochane, ze bedziecie rodzic! Nie raz wracam wspomnieniami na porodowke i wiem, ze chwile te na zawsze zapamietam jako najpiekniejszy moment mojego zycia!...I na pewno chetnie tam jeszcze raz powroce, moze za jakies 2 lata, he, he...
Radze tylko porosic o epidural! Bo nie wyobrazam sobie tych 20 godzin porodu bez znieczulenia!

to prawda e[idural tostraszna wygoda dzieki temu nie bylam tak wycieczona:)
ja tez wam zazdroszcze ale jescze troche i tez bedziemy chcieli 2 dzidziusia:)
z Olivierem byłam u lekarza bo sie nic nie polepsalo i dala mu antyboityk Ospamox oczywiscie w zadnej aptece nie bylo go w takiej dawce...norma ale juz jest lepiej wrocil mu apetyt wiec sie ciesze i mam nadzieje ze do sobotniego lotu wyzdrowieje...

to jak mamuski z Galway w przyszlym tyg sie gdzie umawiamy???? pozdr

hej dziewczyny moze mi ktoras pomoze bo cos mi sie str bb zablokowala i co ja twieram to otwiera sie na str 294 a jest juz postow do str 305 probowalam zalogowac sie jescze raz i tak samo jest a to samo dotyczy innych watkow i nie wiemczy cos na dany temat jest napisane u mnie str zaczyna sie od watku ciezarne pozniej nianie i mamy z irl i tak juz przez parenascie dni.niewienm za b co zrobic poradzcie jak wiecie z gory dziekuje

reklama
Dziewczyny, ja wiem, ze nalezy sie cieszyc koncowka ciazy, a wlasciwie spokojem i czasem dzielonym tylko z mezem, ale ja niestety nie daje rady juz fizycznie. Boli mnie juz chyba kazdy miesien i kazdy staw, a zeby sie wyspac-no to chyba tylko na kibelku :)
Do tego te ciagle telefony z pytaniami jak sie czuje i czy to juz. Probuje sie umowic na wizyte do Rotundy od 2ch dni i oczywiscie nikt nie odbiera-jeszcze nigdy mi sie nie udalo tam dodzwonic. Postanowilismy, ze po porstu pojedziemy w piatek rano i sie bezczelnie wepchne na wizyte.

Do góry