reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko oczywiscie,ze serio ty zawsze wszystko wiesz mowie powaznie,a do knajpy pewnie ze bym poszla jeszcze musze poczekac troche moze po wakacjach czemu nie?:happy:;-)
He omnibusem nie jestem,ale miłe to :-)
Lata doświadczenia :laugh2::laugh2:
Żartowałam ,potrafie tez być skormna :sorry2::zawstydzona/y:;-)
anineczka zapraszam na kawke do siebie:-)
Oj Larcia chętnie bym skorzystała,ale w Galway będe tylko na jedną noc.Reszta weekendu pod Claregalway z dzieciakami,mężem i przyjaciółmi :tak:
A jesteś mobilna ?

reklama
anineczka pewnie, trza byc mobilnym w dzisiejszych czasach z dzieckiem :) Ale do Claregalway za daleko mi, mieszkam dokladnie w headford 15 min od galway autem.

Witamy wszystkich na slonecznej i zielonej wyspie :-)
Wczoraj przylecialam z malym do Irlandii. Narazie nie mozemy sie nacieszyc soba bo nareszcie juz jestesmy razem!!!

Witam Salome80 piekna pogode akurat macie musisz byc szczesliwa kozystaj z urokow Irlandii niewiadomo ile jeszcze tak ladnie bedzie,Anineczko to ja chyba do NewCastle bym miala blizej bo to okolo 35min drogi samochodem czesto mijam twoje miasteczko i znam ale tylko przez telefon Marte,ktora tam mieszka i pracuje dla mojego bylego szefa:-)

witaj salome w koncu do nas wrocilas:)))))
Mam nadzieje ze jak ja wroce do ie w przyszl sob to zarzyje jeszcze ciepla irlandzkiego bo tu jest az za cieplo jak dla mnie meczace upaly:((((
anieczka moze tak przyjedziesz jak bede juz w Galway i sie spotkamy....z malymi na plaze lub cos....:)

a wlasnie moj maly dzis obudzil sie z mokrym kaszelkiem nie ma goraczki i jest ok dalam mu syrop na kaszel i nie wiem czy isc z nim do lekarza ...co myslicie?

buziaki

kamcia eeeeeee tam, za wczesnie na lekarza skoro Maly nawet nie ma goraczki!Gdyby mial to idz, a tak to moze syropek i ciepla herbatka pomoze :-)

reklama
Witam!
Rzeczywiście pogoda trochę sie popsuła
Mam pytanie, czy orientujecie się czy w Irlandii mozna sie zaszczepić na ospę, chciałabym sie zaszczpić, bo prawdopodobnie nie byłam chora, a u dorosłych moga być komplikacje i ciężko sie przechodzi
Jeśli cos wiecie na ten temat to będę bardzo wdzięczna

Salome witaj w Irlandii, może uda nam sie spotkac wkrótce :-)

2 dni temu złożyłam wniosek na medical i GP ciekawe czy nam przyznają

Do góry