reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko oczywiscie,ze serio ty zawsze wszystko wiesz mowie powaznie,a do knajpy pewnie ze bym poszla jeszcze musze poczekac troche moze po wakacjach czemu nie?:happy:;-)
He omnibusem nie jestem,ale miłe to :-)
Lata doświadczenia :laugh2::laugh2:
Żartowałam ,potrafie tez być skormna :sorry2::zawstydzona/y:;-)
anineczka zapraszam na kawke do siebie:-)
Oj Larcia chętnie bym skorzystała,ale w Galway będe tylko na jedną noc.Reszta weekendu pod Claregalway z dzieciakami,mężem i przyjaciółmi :tak:
A jesteś mobilna ?

reklama
anineczka pewnie, trza byc mobilnym w dzisiejszych czasach z dzieckiem :) Ale do Claregalway za daleko mi, mieszkam dokladnie w headford 15 min od galway autem.

Witamy wszystkich na slonecznej i zielonej wyspie :-)
Wczoraj przylecialam z malym do Irlandii. Narazie nie mozemy sie nacieszyc soba bo nareszcie juz jestesmy razem!!!

Witam Salome80 piekna pogode akurat macie musisz byc szczesliwa kozystaj z urokow Irlandii niewiadomo ile jeszcze tak ladnie bedzie,Anineczko to ja chyba do NewCastle bym miala blizej bo to okolo 35min drogi samochodem czesto mijam twoje miasteczko i znam ale tylko przez telefon Marte,ktora tam mieszka i pracuje dla mojego bylego szefa:-)

witaj salome w koncu do nas wrocilas:)))))
Mam nadzieje ze jak ja wroce do ie w przyszl sob to zarzyje jeszcze ciepla irlandzkiego bo tu jest az za cieplo jak dla mnie meczace upaly:((((
anieczka moze tak przyjedziesz jak bede juz w Galway i sie spotkamy....z malymi na plaze lub cos....:)

a wlasnie moj maly dzis obudzil sie z mokrym kaszelkiem nie ma goraczki i jest ok dalam mu syrop na kaszel i nie wiem czy isc z nim do lekarza ...co myslicie?

buziaki

kamcia eeeeeee tam, za wczesnie na lekarza skoro Maly nawet nie ma goraczki!Gdyby mial to idz, a tak to moze syropek i ciepla herbatka pomoze :-)

reklama
Witam!
Rzeczywiście pogoda trochę sie popsuła
Mam pytanie, czy orientujecie się czy w Irlandii mozna sie zaszczepić na ospę, chciałabym sie zaszczpić, bo prawdopodobnie nie byłam chora, a u dorosłych moga być komplikacje i ciężko sie przechodzi
Jeśli cos wiecie na ten temat to będę bardzo wdzięczna

Salome witaj w Irlandii, może uda nam sie spotkac wkrótce :-)

2 dni temu złożyłam wniosek na medical i GP ciekawe czy nam przyznają

Do góry