reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moniadan no jestem w szokuuu!!!!!! :-):-):-) Swiat jest naprawde maly. Tak to ja !!!!! Widzisz nie umawialysmy sie a sie spotkalysmy :-DMam nadzieje ze nie oostatni raz. Fajnie, bardzo sie ciesze !!!!!!

reklama
Magdalene81 powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!Jak mozesz podaj mi numer do doktor Anety,moze orjetujesz sie ile by wziela za pierwsza wizyte?Pozdrawiam i prosze o odpowiedz.:happy:

Martuśka, z tego co się orientuję wizyta z usg kosztuje 80 euro, ale pewności nie mam. Ale... wczoraj pani dr powiedziała mi, że właśnie wchodzi u nich program "maternity". . Proponuję sie dowiedzieć konkretnie, ja nie pytałam, bo mnie to już nie dotyczy. Numer do Polmedu w Galway to 086 733 85 66.

Pozdrawiam.

AGUS81 dzieki za informacje. Szczesciara z Ciebie, ze ominely Cie kropowki :) Ja staje na glowie, zeby tez nie lezec pod kroplowka. Codziennie cwicze, tancze, pije herbatke z lisci malin, uprawiamy mezem sex i nic!! Nawet nic za bardzo nie zapowiada porodu. Len z tego naszego dziecka chyba :)

AGUS81 dzieki za informacje. Szczesciara z Ciebie, ze ominely Cie kropowki :) Ja staje na glowie, zeby tez nie lezec pod kroplowka. Codziennie cwicze, tancze, pije herbatke z lisci malin, uprawiamy mezem sex i nic!! Nawet nic za bardzo nie zapowiada porodu. Len z tego naszego dziecka chyba :)
Carollq to super,ze jestes taka aktywna bardzo dobrze(ile jestes tyg?):happy:

Carrollq, ja też przez to wszystko przeszłam, nic nie dało i stwierdziłam, że teraz po prostu leże i czekam, wolę być wypoczęta przed porodem:-). Mój Synek też jest uparciuchem. Na kiedy termin???

He he dziewczyny powodzenia i cierpliwosci w czekaniu !!!!

Ja rodzilam tydzien po terminie ale za to szybko, sprawnie i gladko jak po masle :-):-)

aha a olej rycynowy probowalyscie?

reklama
Ja mam czasami takie dni, że mogę czekać i mi się nie spieszy (np wczoraj), ale dzisiaj wszystko dopięlam po raz setny na ostatni guzik i już bym chciała rodzić:tak:... A tu klops...:baffled:

Carollq, trzymam kciuki!!!

Do góry