reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hej Galwayowskie kobiety czy wiecie jak wygląda sprawa święconki w tym roku ??
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Jakbym miała mało choróbska to jeszcze mnie łapie zapalenie dróg moczowychSzczypie,sikać się chce a jedna kropelka leciKto miał to wie jaki to jest ból,coś czuję,że całą noc nie będę spała.Jak nie pęcherz to hafty będą:-(Wcisnęłam w siebie 3 biszkopty i herbatę miętową,żeby leków nie brać na pusty żołądek.Jak nie wezmę Polopiryny S to normalnie mam dreszcze jakbym na Syberii była:-(Espumisan też muszę brać bo mam taki brzuch rozdęty,że normalnie oddychać nie mogę.Jeszcze teraz dojdzie Furagina na układ moczowyJa się wykończę:-(Dziś już 4 pawie zaliczyłam:-(
Crazy Girl
Fanka BB :)
Tichonku bidulko ja wiem co Ty czujesz... Trzymaj się!
jeśli ktoś chce hasło do pamiętnika mojej małej proszę pisać na monika-kgl@hotmail.com
Podajcie tylko imie i nazwisko jak na NK zebym wiedziała kto to
jeśli ktoś chce hasło do pamiętnika mojej małej proszę pisać na monika-kgl@hotmail.com
Podajcie tylko imie i nazwisko jak na NK zebym wiedziała kto to
Ostatnia edycja:
martuśka23
Mama Julci i Kacperka
Hej Galwayowskie kobiety czy wiecie jak wygląda sprawa święconki w tym roku ?? [/QUOTE ]
Świecenie pokarmów jest w sobote o 14 i 16:45 w kosciele św Patryka.
hej Dziewczynki - poczytam was później bo coś mi dzisiaj czasu brakuje....
Pauletta - święcenie jajeczek i nie tylko jest w sobotę o 14 i 16:45 w tzw polskim kościele, czyli w centrum naprzeciwko nowego bus station wiem, bo sama dzisiaj sprawdzałam
oooo - Martuśka mnie wyprzedziła
Pauletta - święcenie jajeczek i nie tylko jest w sobotę o 14 i 16:45 w tzw polskim kościele, czyli w centrum naprzeciwko nowego bus station wiem, bo sama dzisiaj sprawdzałam
oooo - Martuśka mnie wyprzedziła
karolinanicola5
karolina
I wreszcie skończyłam dzień pierogowy wczoraj zaczęłam i finish. Wyszło ich ze 100 łącznie ale co z tego jak mój J sie dorwał i 10 opyndzlował. Więc ewelcia witaj w klubie miałyśmy pierogowy dzień. Zakupiłam już kwas foliowy i zobaczymy po 2 tyg co będzie się działo, ogólnie to słabo się czuje nie mam siły szybko się męcze:--(.
Tichonku słonko jak tak dalej pójdzie to tylko dytkę odwiędzę w święta choć mam cichą nadzieje że te zarazki wirusy wykurzysz do niedzieli, kórcze momentalnie bym miała to co Ty:--(. Od mojego męza jak narazie mam zakaz wychodzenia z domu do sklepu; bo po dworku mogę do pólki mi się nie polepszy ale nie zamierzam uciekać przed ludźmi co ma być to będzie.
Aaaaa moja Agutka nabiła sobie guza, czy znacie jakieś maści - żele na obicia stłuczenia wiem że w polsce jest taka galaretka i ona łagodzi ból.
Tichonku słonko jak tak dalej pójdzie to tylko dytkę odwiędzę w święta choć mam cichą nadzieje że te zarazki wirusy wykurzysz do niedzieli, kórcze momentalnie bym miała to co Ty:--(. Od mojego męza jak narazie mam zakaz wychodzenia z domu do sklepu; bo po dworku mogę do pólki mi się nie polepszy ale nie zamierzam uciekać przed ludźmi co ma być to będzie.
Aaaaa moja Agutka nabiła sobie guza, czy znacie jakieś maści - żele na obicia stłuczenia wiem że w polsce jest taka galaretka i ona łagodzi ból.
pauletta82
Sexy Big Mamma
Martuśka,Andzulina dzięki za odpowiedź
Tichonek dokładnie wiem co przeżywasz w tej chwili trzymaj się kochana tulaski dla Ciebie i Radzia
CrazyGirl co do wizyt to położna też do mnie przychodzi tzn. była raz niby miała przyjść za tydzien czyli przedwczoraj ale jakoś ani widu ani słychu a do lekarza na kontrole mi mówili że i tak mam iść na 2 i 6 tygodni
Tichonek dokładnie wiem co przeżywasz w tej chwili trzymaj się kochana tulaski dla Ciebie i Radzia
CrazyGirl co do wizyt to położna też do mnie przychodzi tzn. była raz niby miała przyjść za tydzien czyli przedwczoraj ale jakoś ani widu ani słychu a do lekarza na kontrole mi mówili że i tak mam iść na 2 i 6 tygodni
KArolina ja niczymnie smarowalam jak szym mial wielkiego guza na nosieprzywalil w krzeslo...ja nie wiem jak on chodzi
Tichonek alez Ty biedna...wiem jaki to bol bo raz mialam zapalenie pecherza
Zdrowka zycze.....
Moj Szym dizs sie cieszyl ze bedzie kapiel,ale nic z tego od 19:30 do 22 nie bylo swiatla amy kapiemy go o 20......
Jak m go rozbieral z ubran i zaczal zakladac mu pampka to mlody sie wkurzal i stekal...pokazywal tez na drzwi od [pokoju...nie byl zachwycony ze dzis nie ma kapilei
Tichonek alez Ty biedna...wiem jaki to bol bo raz mialam zapalenie pecherza
Zdrowka zycze.....
Moj Szym dizs sie cieszyl ze bedzie kapiel,ale nic z tego od 19:30 do 22 nie bylo swiatla amy kapiemy go o 20......
Jak m go rozbieral z ubran i zaczal zakladac mu pampka to mlody sie wkurzal i stekal...pokazywal tez na drzwi od [pokoju...nie byl zachwycony ze dzis nie ma kapilei
reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Dzień dobry
Ewelcia-bo dzieci uwielbiają kapiel i jest on dla nich czymś w rodzaju zegarka-coś na zasadzie-kąpiel,jedzonko i spać))
Marta-nie strasz mnie...Mam nadzieję,że Danielkowi się nie pogorszy:/A jak noc?
Tichonek-nie zazdroszczę...Tak jest wszystko ok a jak się zaczyna coś dziać to hurtowo(dlaczego z miłymi sytuacjami nie jest podobnie:/?).Trzymaj się dzielnie
Pauletta-rośnie Ci Zuzia,a co))
Karolinanicola-mimo wszystko uważaj na siebie i nie przesadzaj z "co ma być to będzie"))
Ciekawe czy w necie będzie godzina Święconki u nasBo pytam dookoła wszystkich i nikt nic nie wie:/Albo wiem-jeżeli nie bedzie padać(i wiać)to idziemy z Brzdącami do biblioteki,a kościół jest po drodze,więc zajdę zajrzeć czy nie będzie czegoś napisanego(umiesz liczyć...)
No kochane-miłego dnia))
Ewelcia-bo dzieci uwielbiają kapiel i jest on dla nich czymś w rodzaju zegarka-coś na zasadzie-kąpiel,jedzonko i spać))
Marta-nie strasz mnie...Mam nadzieję,że Danielkowi się nie pogorszy:/A jak noc?
Tichonek-nie zazdroszczę...Tak jest wszystko ok a jak się zaczyna coś dziać to hurtowo(dlaczego z miłymi sytuacjami nie jest podobnie:/?).Trzymaj się dzielnie
Pauletta-rośnie Ci Zuzia,a co))
Karolinanicola-mimo wszystko uważaj na siebie i nie przesadzaj z "co ma być to będzie"))
Ciekawe czy w necie będzie godzina Święconki u nasBo pytam dookoła wszystkich i nikt nic nie wie:/Albo wiem-jeżeli nie bedzie padać(i wiać)to idziemy z Brzdącami do biblioteki,a kościół jest po drodze,więc zajdę zajrzeć czy nie będzie czegoś napisanego(umiesz liczyć...)
No kochane-miłego dnia))