reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
nocka nie lepsza jak 3 poprzednie:/ ale chociaż nie krzyczał jak poprzedniej tylko budził sie przez kaszel:/

lubiczanka ja nie strasze tylko chyba było za długo dla Szymonka i sie rozchorował:(

reklama
witam

duzo zdrowka chorowitka

u mnie tez wczoraj dzien pierogowy...i dzisiaj ciag dalszy ..plus robienie pasztetu i pasztecikow..konczenie bigosu bo wczoraj zaczelam...a pozniej sprzatanko no a w piatek chyba placki

u nas kararu ciag dalszy..u Ewci odzywa sie kaszel gruzlika ale to przez splywajacy katar ale strasznie to brzmi..najbardziej i chyba tylko kaszle rano

Witam sie

Marta zdrówka !! biedny Szymonek :(

U mnie Fi dzis obudziła sie z choroba! ale po za goraczka nic mu nie dolega. Albo ma to samo co Sofik ale stawiam na zęby bo dalej mu wychodza na dole i wieczorem sie bardzo slinił.

Didi ale pysznosci u Ciebie az mi zapachnialo takim pasztecikami mniam mniam.

Asiu zdrówka!

A mi sie na smutki zebralo :((((((((((

Witam sie

Marta zdrówka !! biedny Szymonek :(

U mnie Fi dzis obudziła sie z choroba! ale po za goraczka nic mu nie dolega. Albo ma to samo co Sofik ale stawiam na zęby bo dalej mu wychodza na dole i wieczorem sie bardzo slinił.

Didi ale pysznosci u Ciebie az mi zapachnialo takim pasztecikami mniam mniam.

Asiu zdrówka!

A mi sie na smutki zebralo :((((((((((
jak to na smutki????
Marta-to mój tak samo...przebudzał się przez kaszel-teraz jest zdecydowanie lepiej,ale pokasłuje jeszcze
Asieńko-zdrówka i Tobie
Didi-natchnęłaś mnie-też zrobię paszteciki:))))

witam

duzo zdrowka chorowitka

u mnie tez wczoraj dzien pierogowy...i dzisiaj ciag dalszy ..plus robienie pasztetu i pasztecikow..konczenie bigosu bo wczoraj zaczelam...a pozniej sprzatanko no a w piatek chyba placki
didi jak robi sie pasztecik???a tak ogolnie witam sie za wami u nas z a oknem słonce swieci a ja oczywiscie chora dzieciaki wykurowane a mnie trzyma
u nas kararu ciag dalszy..u Ewci odzywa sie kaszel gruzlika ale to przez splywajacy katar ale strasznie to brzmi..najbardziej i chyba tylko kaszle rano
dziewczyny o ktorej jest swiecenie jajek o 14.00??? didi jak sie robi paszteciki???

sofik nie doczytałam bo jeszcze śpie chyba za ciepło mi przy tym kominku:/ smutno ci bo dzieciątka chore?? pomyśl ze u mnie wszyscy chorzy i sie nie łame tylko czekam na lepsze dni może w końcu nadejdą:(

Julia28..jaja swiecimy o 14 i o 16:45...ja jade na 14 w kosciele sw.Patryka... Fosters st.

o kurcze az mi usmiech na paszczy pojawil sie..haha

wiec paszteciki robie tak ..ciacho jak na pizze... a meicho..gotuje kazdego po troszku..czyli kuraka ..wolowinke ..moze byc kawaleczek boczku plus warzywka cebula , pietrucha ..seler moze byc marchewka gotujemy jak rosol na koneic dodajemy watrobki kuraka..haha..

pozniej mielimy doprawiamy jak miesko mielone ..jajo byla...przyprawy jakie kto lubi

i teraz jak na paszteciki to taki wymieszany parztec jak za mocno suchy to troszke wywaru dolewamy ale niemoze byc mokry mocno do pasztecikow...a jak chcesz piec z tego pasztec to musi byc wiglotny do formy i pieczemy tyle az wyparuje wywar....

powinnam chyba napisac w odpowiednim temacie to

reklama
Do góry