reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzień dobry:-)
Tichonku bidulko, współczuję, znam ten ból:-(
A ja kaszlę jak stary gruźlik albo palacz, po lekach jest jeszcze gorzej. Już nie wiem, co robić.
Tichonku bidulko, współczuję, znam ten ból:-(
A ja kaszlę jak stary gruźlik albo palacz, po lekach jest jeszcze gorzej. Już nie wiem, co robić.
didi
Fanka BB :)
witam
duzo zdrowka chorowitka
u mnie tez wczoraj dzien pierogowy...i dzisiaj ciag dalszy ..plus robienie pasztetu i pasztecikow..konczenie bigosu bo wczoraj zaczelam...a pozniej sprzatanko no a w piatek chyba placki
u nas kararu ciag dalszy..u Ewci odzywa sie kaszel gruzlika ale to przez splywajacy katar ale strasznie to brzmi..najbardziej i chyba tylko kaszle rano
duzo zdrowka chorowitka
u mnie tez wczoraj dzien pierogowy...i dzisiaj ciag dalszy ..plus robienie pasztetu i pasztecikow..konczenie bigosu bo wczoraj zaczelam...a pozniej sprzatanko no a w piatek chyba placki
u nas kararu ciag dalszy..u Ewci odzywa sie kaszel gruzlika ale to przez splywajacy katar ale strasznie to brzmi..najbardziej i chyba tylko kaszle rano
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie
Marta zdrówka !! biedny Szymonek
U mnie Fi dzis obudziła sie z choroba! ale po za goraczka nic mu nie dolega. Albo ma to samo co Sofik ale stawiam na zęby bo dalej mu wychodza na dole i wieczorem sie bardzo slinił.
Didi ale pysznosci u Ciebie az mi zapachnialo takim pasztecikami mniam mniam.
Asiu zdrówka!
A mi sie na smutki zebralo (((((((((
U mnie Fi dzis obudziła sie z choroba! ale po za goraczka nic mu nie dolega. Albo ma to samo co Sofik ale stawiam na zęby bo dalej mu wychodza na dole i wieczorem sie bardzo slinił.
Asiu zdrówka!
lubiczanka
jak to na smutki????Witam sie
Asiu zdrówka!
Marta-to mój tak samo...przebudzał się przez kaszel-teraz jest zdecydowanie lepiej,ale pokasłuje jeszcze
Asieńko-zdrówka i Tobie
Didi-natchnęłaś mnie-też zrobię paszteciki)))
julia28
Mama lutowa 2007
dziewczyny o ktorej jest swiecenie jajek o 14.00??? didi jak sie robi paszteciki???witam
duzo zdrowka chorowitka
didi jak robi sie pasztecik???a tak ogolnie witam sie za wami u nas z a oknem słonce swieci a ja oczywiscie chora dzieciaki wykurowane a mnie trzyma
didi
Julia28..jaja swiecimy o 14 i o 16:45...ja jade na 14 w kosciele sw.Patryka... Fosters st.
o kurcze az mi usmiech na paszczy pojawil sie..haha
wiec paszteciki robie tak ..ciacho jak na pizze... a meicho..gotuje kazdego po troszku..czyli kuraka ..wolowinke ..moze byc kawaleczek boczku plus warzywka cebula , pietrucha ..seler moze byc marchewka gotujemy jak rosol na koneic dodajemy watrobki kuraka..haha..
pozniej mielimy doprawiamy jak miesko mielone ..jajo byla...przyprawy jakie kto lubi
i teraz jak na paszteciki to taki wymieszany parztec jak za mocno suchy to troszke wywaru dolewamy ale niemoze byc mokry mocno do pasztecikow...a jak chcesz piec z tego pasztec to musi byc wiglotny do formy i pieczemy tyle az wyparuje wywar....
powinnam chyba napisac w odpowiednim temacie to
o kurcze az mi usmiech na paszczy pojawil sie..haha
wiec paszteciki robie tak ..ciacho jak na pizze... a meicho..gotuje kazdego po troszku..czyli kuraka ..wolowinke ..moze byc kawaleczek boczku plus warzywka cebula , pietrucha ..seler moze byc marchewka gotujemy jak rosol na koneic dodajemy watrobki kuraka..haha..
pozniej mielimy doprawiamy jak miesko mielone ..jajo byla...przyprawy jakie kto lubi
i teraz jak na paszteciki to taki wymieszany parztec jak za mocno suchy to troszke wywaru dolewamy ale niemoze byc mokry mocno do pasztecikow...a jak chcesz piec z tego pasztec to musi byc wiglotny do formy i pieczemy tyle az wyparuje wywar....
powinnam chyba napisac w odpowiednim temacie to
lady_Zgaga
Hej Dziewczynki
Ja sie teraz tylko witam, bo mam meza do 12. w domu i nie chce sie sprzeczac od rana o komputer...
To do pozniej...
Ja sie teraz tylko witam, bo mam meza do 12. w domu i nie chce sie sprzeczac od rana o komputer...
To do pozniej...
reklama
lubiczanka
a ja robię szybszym sposobem))