reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Patrzcie jakie cudo znalazłam eBay.ie: New Red White Polk Dots Heart Heels Sandals UK 5.5/S29 (item 270553580750 end time 31-Mar-10 23:08:09 BST)
a tak serio-czy któraś z Was zamawiała kiedyś coś z ebaya?Bo tam trzeba płacić paypal-nie ma innej opcji(bo ja kredytówki nie mam i nie mogę sobie załatwić przez tego pala)?
Lubiczanko- ja non stop kupje przez ebaya!! Jestem uzalezniona........kocham buszowac i szukac!! hehehhe..no ale place przez paypala. Ale nie wszyscy wymagaja taka platnosc
A tak wogoleto Ciao Dziewczynki!
Nie mama dzis wogole czasu....gonie Alexa po calym domu. Odkad sie nauczyl raczkowac nie moze na dupsku usiedziec!
lubiczanka
Fanka BB :)
Ja w Pl byłam uzależniona od allegro-tu też jeszcze mam ciągoty-stad chociażby sukienka,która u mojej mamy czeka na mnie,ale tak sobie weszłam na ebaya i kilka rzeczy mi wpadło w oko))Lubiczanko- ja non stop kupje przez ebaya!! Jestem uzalezniona........kocham buszowac i szukac!! hehehhe..no ale place przez paypala. Ale nie wszyscy wymagaja taka platnosc
A tak wogoleto Ciao Dziewczynki!
Nie mama dzis wogole czasu....gonie Alexa po calym domu. Odkad sie nauczyl raczkowac nie moze na dupsku usiedziec!
Powodzenia w poscigu za ALEM
Marta-nie komentuję,bo na Ciebie ktoś chyba wszystkie "plagi egipskie"nasłałBuziollll:*
Ewelcia-rozbójnik z tego Szymka
Tichonek-przecież Ty będziesz miała dziewczynkę,to Szymon odpada zdecydowanie))
Crazy Girl
Pauletta - moja mała raz mi w drzwi wsadziła paluszka i wiem co to znaczy.. biedny Wiktorek.. Emilce paznokiec zszedł..:-( A z tymi kontrolami to u nas do domu przyjeżdżała pielęgniarka.. Do Was nie mogą? Szkoda tak ryzykowac bo w tych przychodniach to lipa. Trzymam kciuki żebyście nic nie złapali..
frog dziękuję i również wybaczam
Marta Ty to się masz kobitko.. Zdrówka Wam życzę..
Sofik zdrówko dla Twojej córci też!
Tichonek przerażasz mnieBoniu żebym tylko nie złapała tego wirusa..:-(Trzymaj się
Ewelcia ja Cię pobiłam ;-):-) Zrobiłam 130 na razI miałam problem żeby zmieścić je w zamrażarce..
A ja już po zakupach.. Padam na ryjek. Oczywiście musiałam się posprzeczać z moim. Chciałam mu Emi zostawić żeby poszedl z nia połazic w galeri albo na kawe czy coć bo z nią bez wózka nie da rady zakupów zrobić ubraniowych bo non stop ucieka a jak cos jej nie pasi to drze sie i wyrywa.. To on powiedzial ze nie bo co on nie wiem co ma z nia zrobic... Tiaaa... chyba raczej chodzilo mu o to ze mu sie portfel skurczy.. Ale zmęczona bylam strzelilam focha i pojechalismy do domu bo inaczej to zostawiłabym ich i sobie poszła...
Więc sukienki nie znalazlam.... next time....
frog dziękuję i również wybaczam
Marta Ty to się masz kobitko.. Zdrówka Wam życzę..
Sofik zdrówko dla Twojej córci też!
Tichonek przerażasz mnieBoniu żebym tylko nie złapała tego wirusa..:-(Trzymaj się
Ewelcia ja Cię pobiłam ;-):-) Zrobiłam 130 na razI miałam problem żeby zmieścić je w zamrażarce..
A ja już po zakupach.. Padam na ryjek. Oczywiście musiałam się posprzeczać z moim. Chciałam mu Emi zostawić żeby poszedl z nia połazic w galeri albo na kawe czy coć bo z nią bez wózka nie da rady zakupów zrobić ubraniowych bo non stop ucieka a jak cos jej nie pasi to drze sie i wyrywa.. To on powiedzial ze nie bo co on nie wiem co ma z nia zrobic... Tiaaa... chyba raczej chodzilo mu o to ze mu sie portfel skurczy.. Ale zmęczona bylam strzelilam focha i pojechalismy do domu bo inaczej to zostawiłabym ich i sobie poszła...
Więc sukienki nie znalazlam.... next time....
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Twój jest wyjątkiem od regułytichonek ze co??że jak?? przecież mój to aniołek
lubiczanko - na paypal mozesz dodac rowniez swoje konto bankowe,nie musisz placic karta kredytowa. Nie wiem tylko do konca jak to wyglada,bo nie placilam w ten sposob,ale konto dodalam jak mi karte zablokowali..Chyba jest tak,ze przelewasz kaske z konta bankowe na paypal'owe i placisz-tylko nie wiem czy jest jakas prowizja od takiej transakcji..Jak doczytam to Ci powiem
Ja tez regularnie zamawiam z ebayaNie dosc ze taniej niz w sklepach to i fajne rzeczy mozna wyszperac z UK np.;-)
Tichonku - zdrowia kobieto Wam zycze!
Ja tez regularnie zamawiam z ebayaNie dosc ze taniej niz w sklepach to i fajne rzeczy mozna wyszperac z UK np.;-)
Tichonku - zdrowia kobieto Wam zycze!
tichonku a wiesz ze chyba tak bo mój kuzyn ma Szymona i od małego daje im w kośc
Szymek juz wykąpany i chrapie:-)jejku jak ja lubie go kąpacmam taki ubaw z niegojak tylko rozloże ręcznik i on to widzi i wanienke to ledwo dam rade go rozebrac tak sie cieszy machając rękami i nogami,wogole cięzko go utrzymaca jak juz jest w wanience to większośc wody jest poza niąi to juz jest mniej śmieszneale ta jego radosc wynagradza mi wszystko
Szymek juz wykąpany i chrapie:-)jejku jak ja lubie go kąpacmam taki ubaw z niegojak tylko rozloże ręcznik i on to widzi i wanienke to ledwo dam rade go rozebrac tak sie cieszy machając rękami i nogami,wogole cięzko go utrzymaca jak juz jest w wanience to większośc wody jest poza niąi to juz jest mniej śmieszneale ta jego radosc wynagradza mi wszystko
lubiczanka
Madbebe,Renni-dzięki za podpowiedzi
Marta-mam to samo z Danielkiem-on jak tylko widzi,że idziemy do pokoju,w którym jest kąpany zaczyna się chichrać-przy rozbieraniu to samo
Aż miło patrzeć jak niewiele trzeba do takiej wielkiej radości...A dziś razem z Danielkiem zaliczyliśmy razem kąpiel w wannie))Tożto była uciecha dla niego(i nie sądzę,że z powodu gołej mamy)Chyba będę taką kąpiel częściej sobie z nim urządzać-przynajmniej nie chlapie))
A teraz już dobranoc,bo starszaki czekają na opowieści na dobranocDo juterka
acha-i zdrowieć mi tam kolejno))
Marta-mam to samo z Danielkiem-on jak tylko widzi,że idziemy do pokoju,w którym jest kąpany zaczyna się chichrać-przy rozbieraniu to samo
Aż miło patrzeć jak niewiele trzeba do takiej wielkiej radości...A dziś razem z Danielkiem zaliczyliśmy razem kąpiel w wannie))Tożto była uciecha dla niego(i nie sądzę,że z powodu gołej mamy)Chyba będę taką kąpiel częściej sobie z nim urządzać-przynajmniej nie chlapie))
A teraz już dobranoc,bo starszaki czekają na opowieści na dobranocDo juterka
acha-i zdrowieć mi tam kolejno))
reklama