reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Hi hi hi))Ale miałam stracha z tym hotelem))kurczę jakieś mędy mi po osiedlu pomykaja,zaraz pewnie mi do drzwi zadzwonią((
Ja zwariuje z mlodym wlazi na fotem pozniej na oparcie i zrzuca gazety i ksiazkia zeby bylo smieszniej dal nura do kosza na drzewo.
Z kominka go wyprowadzalam z 10 razy... na szczescie tylko lapy uflejal.
Wyszlam do kuchni a po chwili slysze jak sie drze,wchodze a on na glowie stoi i nogami macha
Gastone nie denerwuj sie- Tobie nie wolno
Marta Oliwka tez
ale wszyscy choruje-masakra
Wyszlam do kuchni a po chwili slysze jak sie drze,wchodze a on na glowie stoi i nogami macha
Marta Oliwka tez
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Od niedzieli mu zakładam pull upsy,nie wyrobiłabym z majtamiAż mi tak dziwnie,już się odzwyczaiłam od ubierania dziecka mojego w pampersy,smarowania dupkiAle w nocy to on nadal sypiał w pull upsach(jak był zdrów) bo przecież szczy niesamowicie.Za dnia jest ok,ale w nocy śpi jak zabity i nie chce do klopa wstawaćTak więc miałam zapas,który szybko topniejeTak jest,dzizlaja na tej samej czestotliwosci co przekazniki,ja mam kamere,to nawet na monitorku moge cyfre ogladac hihi.
Tichonek wspolczuje,bo sama dopiero to przechodzilam,Niedosyc dziecko haftowalo i kleksilo to jeszcze ja w dodatku z dziciaczkami w brzuszku,ktore chyba nie najlepiej to znosily bo bylam jak wrak.Ja przeszlam to przez jeden dzien bo podobno w ciazy jest wiecej przeciwcial i takie wiruchy organizm walczy szybko.Apropo kleksikow Radka,zaloz mu pull upsy przeciez to zaden wstyd.a i roboty bedziesz miala mniej i dziecko nie bedzie takie zestresowane.
No to pięknie!Zdróweczka dla OliwkiNikomu nie życzę tego wirusa,paskudztwo to jak nie wiemgastone spokojnie tobie nie wolno sie denerwowac ja tez czasami mam wrażenie ze mi ktoś dzieci podmienil:/ale niestety
aha Oliwka ma wirusa!!
Nigdy w życiu nie nazwę mojego dziecka SzymonJa zwariuje z mlodym wlazi na fotem pozniej na oparcie i zrzuca gazety i ksiazkia zeby bylo smieszniej dal nura do kosza na drzewo.
Marta Oliwka tez
A ja wzięłam Polopirynę S na zbicie temperatury,Espumisan na wzdęcia(bo przecież brzuch jak kamień) i przysnęłam na kanapie a Radek grał na grzeNiech już ten mój P wróci bo padam na ryjI najlepiej niech nic do jedzenia sobie nie robi bo haftnę na bank:-(
pauletta82
Sexy Big Mamma
No i byłam i wróciłam od lekarza czy cos załapaliśmy okaże się w najbliższej przyszłości jakoś ogarnęłam małą i Wiktora udało mi się :-) a młoda waży 4190 przybrała 300g w tydzień :-)
gastone kurcze ja sklerotyk miałam Ci odpisać i wcześniej zapomniałam przepisów na te piersi nie brałam z wątku ja właściwie zrobiłam samowolkę pełną improwizację na te w sosie śmietanowo-jogurtowym a na ananasa nie chciało mi się szukać ale wydaje mi się że któraś już kiedyś na wątek wrzucała ale nie jestem pewna
gastone kurcze ja sklerotyk miałam Ci odpisać i wcześniej zapomniałam przepisów na te piersi nie brałam z wątku ja właściwie zrobiłam samowolkę pełną improwizację na te w sosie śmietanowo-jogurtowym a na ananasa nie chciało mi się szukać ale wydaje mi się że któraś już kiedyś na wątek wrzucała ale nie jestem pewna
lubiczanka
Fanka BB :)
Patrzcie jakie cudo znalazłam eBay.ie: New Red White Polk Dots Heart Heels Sandals UK 5.5/S29 (item 270553580750 end time 31-Mar-10 23:08:09 BST)
a tak serio-czy któraś z Was zamawiała kiedyś coś z ebaya?Bo tam trzeba płacić paypal-nie ma innej opcji(bo ja kredytówki nie mam i nie mogę sobie załatwić przez tego pala)?
a tak serio-czy któraś z Was zamawiała kiedyś coś z ebaya?Bo tam trzeba płacić paypal-nie ma innej opcji(bo ja kredytówki nie mam i nie mogę sobie załatwić przez tego pala)?
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Martuś to dla Oliwki zdróweczka, jakaś masakra
Ewelcia ale agent z tego Szymka
Ewelcia ale agent z tego Szymka