reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:-)Drogie Mamuski z Galway!!!! Chcialabym podzielic sie z Wami dobra wiadomoscia,otworzono w galway polska przychodnie!!!!! POLMED tel;857813737
-polski -ginekolog
-lekarz rodzinny
-pediatra
pulmunolog
-laryngolog
-okulista
-usg
Adres- 1 RUXTON COURT,35 DOMINIK STREET.GALWAY:-):-):-D:-DNARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Basiulka fajnie... chociaz ja jestem sceptynie nastawiona do Polskich lekarzy tu w Irlandii... I pewnie ceny tez beda odpowiednie i na MC tez nic sie nie zalatwi no ale zobaczymy. Narazie to nawet takiej ulicy w Galway nie moge znalezc na googlemaps.

Larcia a nie zalapiesz sie na medical card albo chociaz gp-visit card?

mamy z okolic merlin park mervue ballybrit mam pomysł dzwoniłam do community centre i co wtorek sa organizowane meetingi dla rodzicow i dzieci za darmo o godz 10.30 sa zabawki kawa ciastko no i najwazniejsze dzieci bedą mogly sie pobawić ze sobą i my poznać sie niezależnie od pogody:)to jest za tym okrągłym kościołem na ballyban.Piszcie czy macie ochote na spotkanie?
pozdrawiam

aniay wlasnie musze sie podowiadywac co i jak,jesli chodzi o te sprawy.Wtedy sie nie placi za GP?Wlasnie stwierdzilam,ze nic nie wiem na ten temat,a juz jestem tu kawalek czasu- wstyd.Musze sie zorientowac:)
Szkoda,ze na 10:30,dla Nas to za wczesnie.Z Niunia budzimy sie dopiero po 10,a jeszcze musialybysmy dojechac kawalek,bo mieszkamy na Newcastle. Gdyby to byla godzina np 12-13, to pewnie bysmy przyjezdzaly czasem.

POLMED - mamy tez w Dublinie, korzystam z uslug Pani ginekolog, teraz bedzie u Was (u nas tylko w srody i soboty). Pani Anetta jest bardzo fajna, odpowie na kazde pytanie, traktuje pacjentke powaznie i nigdy sie nie spieszy (w kolejce tez dlugo sie nie czeka bo kazda pacjentka jest wczesniej umowiona na konkretna godzine). Bedziecie tez mialy mozlliwosc zrobienia usg 3D i 4D.
Co do cennika - to bardzo bardzo przystepnie. U nas brala 60 za wizyte i usg, dla przykladu w Medicusie 80 wizyta + 80 usg (100 wiecej!!).

aniay to jest community centre na ballyban koło czrnego okrągłego kosciola i to nie jest to samo chyba.jak sie jedzie koło gmit w strone supr value mijasz po prawej wioske gmit i nastepna w prawo jedziesz kilkaset metrow zobaczysz po prawej czarny kosciol skrecasz w prawo i w lewo i tam to jest ja mieszkam obok hiii takze musimy sie spotkac. to jest otwarte od 10.30 do 1200 dla mam wiec wstancie wczesniej i przyjedzcie

buzaki

A gdzie jest miejsce dla tatusiow z Irlandii??

Pozdrawiam ze Sligo, wraz z rodzinka.

Najmlodszy juz 100% Made in Ireland. hahaha

kamcia do tego kosciola trafie spokojnie ale dalej to juz bys mnie poprowadzic musiala :p takze proponuje spotkanie 10:20 pod tymze kosciolem. Co Ty na to?

reklama
Do góry