reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka

co za super wiesci z ta polska przychodznia:)

Kamcia..fajne takie spotkanka ..powiedz mi dokladnie gdzie to bo ja nie wiem gdzie jest ten kosciol..wiem tylko gdzie ten okragly na mervue

hmm..ja pisze sie na wtorkowe spotkanie..moj moze mnie podwiesc do supervalu..tam spotkalabym ie z kolezanka Mastuśka ..tylko musze wiedziec gdzie ten kosciolek jest i mozemy isc na takie spotkanko

danutek mam tel w naprawie i nie mam twojego nr napisz mi jeszcze raz chcialam cie odwiedzic dzisiaj ale juz chyba sie nie uda? pozdr

Hej, mam pytanie: czy kazda mama ktora urodzi w Irlandi dostaje "za urodzenie" 1000e?? Jestem zdziwiona, moja kolezanka urodzila w ubieglym roku i dostala - tez ja to zaskoczylo (pozytywnie oczywiscie). Byloby milo, gdyby to byla prawda. :-)

Sim slyszalam to kiedys ale o ile wiem jest to 10e dla posiadaczy karty medycznej a oprocz tego jest child bennefit i dodatek "przed-szkolny" wysokosci 1000e rocznie przez 6 lat wyplacany co 3 miesiace po 250e. Moze Twoja kolezanka o tym mysli.

czesc Kamcia, a moze ja odwiedze ciebie albo twoja kolezanke, maz jest teraz w domu wiec mozemy podjechac, a troche mi na tym zalezy bo robilam porzadki i tych ciuszkow jest mnostwo no i zagracaja pokoj, a przybywa coraz to nowych wiec musze im zrobic miejsce:), ewentualnie ja zapraszam do mnie na kawe nawet jak nie ma pogody, za tydzien wracam do pracy wiec pewnie pozniej nie bardzo bede miala czas, moj nr tel wyslalam ci na pryw.
pozdrawiam pa

reklama
ja tez rodziłam i jestem zarejestrowana jako samotna matka ale nie dost nic takiego ja slyszalam ze jak tu sie jest dluzej i ma sie np karte medyczna.

danutek jak masz autko w ciagu dnia to zapraszam bo ja to bymmogla przyjechacpo poludniu np jutro..?napisz jak ci bardziej pasuje:)

pozdr

Do góry