reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jessuuu!Ale super był dziś odcinek "Z jak Zdrady":szok:Ale się działo,normalnie się podjarałam jak głupi bateryjką:tak:A na następny odcinek już jestem tak napalona jak szczerbaty na suchary.Wreszcie Grażyna w mordę dostanie
plask.gif
.Tylko Hanki mi strasznie żal
cry.gif

reklama
A my zaliczyliśmy spacerek(ja z Danielkiem)-do sklepu po lody-bo się skończyły a na wieczór się przydadzą(grrrr)
Tichonek-Ty tu z datami nie kombinuj tylko w wyrku poszalejcie,to i datę się wykombinuje:)))
Ewelcia-jaką lekturkę?Na papierze czy w komputerze?
Jasne ze w komputerze:-D:-D:-D

Tichonku :-D:-D:-D
jutro musze powtorke obejrzec:tak:;-)

Anineczka mam nowy katalog z Avonu-jest tez dodatek i sporo promocji-jeszcze dokladnie nie ogladalam bo znajomi siedza

ewelcia w razie co zabierz go na spotkanie.Może uda mi się go przeglądnąć :-D

Tichonku emocje oh emocje z M jak Mdli mnie :-D
Też się nie mogę doczekac następnego odcinka :-)

Zuzia siooo na porodówkę.Pauletta z drugim porodem ponoc jest szybciej :tak:
Ja zaczęłam skurcze co 20 minut o 8 rano a o 2 w nocy byłam na porodówce.Jeszcze mi baba rano na rutynowej wizycie próbowała wpierac,że to skurcze Braxtona,zajrzała gdzie trzeba i rozwarcie na jeden palec i wsio zamknięte,a za niedługo było sruuu i po wszystkim :sorry2:

Wzięłam prysznic to trochę ochłonęłam po serialu:tak:
Idę zaraz Martini chlapnąć:-)
Właśnie przed prysznicem zamówienie zrobiłam z Avonu:tak:Znowu:baffled:
Ale powiem Wam,że tu kosmetyki ichnie są dużo tańsze niż w Polsce.Przykładowo zamawiałam w Polsce serum na końcówki włosów za 27 zł:szok:A maleńkie toto jak nie wiem:baffled:Tutaj kosztuje 6,25 w cenie regularnej,ale często jest w promocji za 3 Jurki:tak:I w ogóle bardzo często są promocje:happy2:

Paulettyy nie ma wiec moze rodzi:confused:

Ja juz nie moge sie doczekac jutra zeby powtorke zobaczyc z jak zdrada....dzis mnie lektura wciagnela i zapomnialam obejrzec:-p

ja chyba jakies perfumy zamowie bo sa w promocji;-)

Dupa a nie rodzę :no: ta moja córcia jakaś niezdecydowana już skurcze zeszły do 7 min ale się rozmyśliła i znowu na 10 min albo i więcej :baffled::dry::sorry2: wzięłam prysznic ogoliłam się tzn starałam zrobić to dokłądnie ;-) a jak wyszłam spod prysznica telefon moja kumpela już urodziła :wściekła/y::wściekła/y: ta to ma dobrze a ja to co????? No właśnie zadzwoniła i mówi że czeka na mnie :-D:-D:-D:-D

Pauletta pośpiesz tą Zuzie trochę, bo ten mały uparciuch dobrowolnie to tak szybko nie wyjdzie chyba:tak::-)
Filipku Sofika najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, samych radości i uśmiechów na codzień składa Ci forumowa ciotka gapa(pewnie jako ostatnia) oraz twoja forumowa bliźniaczka Emilka:-)

Dobrej nocki mamuśki

Tichonek zaciekawiłaś mnie tym M jak m.. i aż się dopytałam mamy co się tam dziś działo w odcinku..:-D;-)
Pauletta - trzymam kciuki - może akurat lada chwila dołączysz do koleżanki! :happy2:
Tabasia - pomyślnej CC..nie martw się - u góry masz wsparcie Ś.P. swojej mamy.. Ona Cię wesprze duchowo.. Ani się nie obejrzysz a Aleksander będzie z Tobą :happy2:

reklama
Witam
Dziewczyny-aleście mnie nakręciły tą M-ką!!!ech-co zrobię,że ja nie serialowa jakaś jestem(the best jest serial mojej mamy i babci-zawsze jak jadę do domku rodziców leci-MODA NA SUKCES,i pomimo faktu,iż odcinek obejrzę z kilkumiesięczną przerwą zawsze wiem o co kaman-tzn.z kim teraz sypia bruk:)))))
A dziś my obchodzimy Dzień Faceta:)Tylko cóż ja mogę zakupić temu mojemu J-przecież nie kwiatki;/
I wreszcie fotki do paszportu muszę zrobić Danielkowi...Ależ mam dziś misję...
No cóż
Pauletta-wiem,że już w szpitalu jesteś-jeżeli jeszcze przed,to szybkiego rozwiązania,jeżeli po-gratuluję gorąco!!!!
Miłego dnia Dziewczynki:)))))

Do góry