reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

D.dobry!
Pauletta-ale przeciez nie jestes jeszcze 'przeterminowana';-)Relaks,mala wyjdzie jak przyjdzie pora.Ona sama wie kiedy:tak:Oczywiscie wiadoma sprawa ze meczaca sytuacja,ale kto da rade jak nie Ty?
Tabasia
- jak tam?Szczesliwie tulisz malenstwo od wczoraj?:-)
jakas ja 'bezwenna' dzis:-(Ide wiec cos porobic.
Milego dnia!

reklama
anineczko zlota- jezdze a jakze:cool2: tyle,ze G do pracy rano... musiałbym wstać o 5:30:shocked2: i go zawiezc zeby miec auto :sorry2: a Twój szanowny juz wie,ze Cie zawozi ;)

I jeszcze jak sobie pomysle,ze jakis plac zabaw tam jest to mnie strzyka:-D no bo jak se pogadamy jak Niki bedzie mnie wszedzie ciągacZobacz załącznik 223139 a w Botaniku to sie je "pusci" i niech se robia co chcą az padną:-D

Kasia no powiedz ,ze mam troche racji :sorry2:

Bo normalnie sie napaliłam n a jutro jak szczerbaty na suchary :zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
Myślałam,że nie jeździsz bo się boisz o pedał gazu :sorry2::baffled:;-)
No ja się dostosuję w razie co.Mój jeszcze nie potwierdził,że mnie tam zawiezie,ale muszę pilnie śledzic co ustalacie w razie gdy uda mi się namówic M :tak:

no to poszlam:tak:na inny watek:-Da mnie sie popier..Wiedzialam ze 10go ale czemu mi zaswitalo ze 10ty byl wczoraj?:confused:
teraz to juz ide bo dziecie wstalo.Ja zawsze wsiakam rano przy tym kompie i codziennie sobie obiecuje ze nieee,tylko kawke wypije i zmykam:-DTaaaaaaaaaa:zawstydzona/y:

Ja sie zaczelam przygotowywac psychicznie do zrobienia prawka.Tyle ze ja bede chciala na automacie...hehehe....wiem wiem....nie smiejcie sie ale ja jestem tak zesr.....ze tylko mysl o automacie mnie ratuje ;) Tylko najpierw bym musiala kupic samochod :)

reklama
MoniaD ja jestem chetna na spacerek dzwonilam do ciebie ale niedostepna jestes..?
Ide sie kapac i bede gdziesz szla z malym wiec odezwij sie.
Moze ktos jeszcze jest chetny na spacerek?:)

Do góry