reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku jak zaciazysz to Sofik Ci przepowie termin porodu a Didi plec;-)
Anineczko ! no ! prosze Cie bardzo,przestan:tak::tak::tak::-)

Marta przypinaj Szymonka bo sobie guza nabije....moj bawi sie pod stolem,jakis spokojny dzis jest,wie ze mamusia musi poczytac lekture:-D:-D:-D

A my zaliczyliśmy spacerek(ja z Danielkiem)-do sklepu po lody-bo się skończyły a na wieczór się przydadzą(grrrr)
Tichonek-Ty tu z datami nie kombinuj tylko w wyrku poszalejcie,to i datę się wykombinuje:)))
Ewelcia-jaką lekturkę?Na papierze czy w komputerze?

Witam
Wszystkiego dobrego dla solenizantów:)))))
Pauletta kiedy idziesz na porodówke?
Ja dzis zaczełam sezon na grilla bylismy u znajomych i było pysznie i cieplo.
Jutro wolne w koncu po 7 dniach pracy..
Teraz relaksik

Kurcze pisałam posta i mi przeglądarkę zamknęło :wściekła/y::wściekła/y:
Ja pojade na porodówkę jak będe miała co 5 min gdzieś mam tylk onadzieję ze nie będzie mi się rozkręcać jak z Wiktorem dwa dni regularnych skurczy :sorry2: przed chwilą miałam telefon że moja koleżanka właśnie trafiła na porodówkę :tak::tak: może mi się uda w nocy dołączyć do neij oby ;-)

Kurcze pisałam posta i mi przeglądarkę zamknęło :wściekła/y::wściekła/y:
Ja pojade na porodówkę jak będe miała co 5 min gdzieś mam tylk onadzieję ze nie będzie mi się rozkręcać jak z Wiktorem dwa dni regularnych skurczy :sorry2: przed chwilą miałam telefon że moja koleżanka właśnie trafiła na porodówkę :tak::tak: może mi się uda w nocy dołączyć do neij oby ;-)
Podobno stosunek płuciowy i nasienie mężczyzny przyspieszają poród w ostanich 4 tyg !!szczególnie!!
:-D:tak::-D Także działajcie, bo puzniej będzie przerwa :tak: Powodzenia...

pauletta Trzymam KCIUKI za Ciebie!!!!!!!!!Wydajesz sie dziwnie spokojna,ale to dobrze :-) Latwego i szybkiego porodu!

misia nie narzekaj nie narzekaj, ze my tu na gorze mieszkamy, tylko zbieraj synka w wozek i dawaj na kawe do mnie!To tylko hmmm z 2 ronda chyba.

Wpadlam tylko na chwilke, lece jeszcze zrobic kotlety:-p
Renni- mam ten komfort ze jak czegoś zapomnę to mąż zabierze za tydzień, lecę sama z Asia,oby bylo miekkie, ;-)dzieki
Pauletta- lekkiego porodu życzę, pewnie zanim zajrzę następnym razem na BB to już urodzisz:tak:

reklama
Witam.
Zagladam,zeby zobaczyc jak tam nasza Paulettaa,a ona nadal preznie dziala na forum:-)Kobietko,ale Cie ta Zuzia przetrzymuje a tu tyle ciotek czeka zeby ja zobaczyc:tak:
Moje dziecie zasnelo,dzisiaj byl strasznie marudny,wlasciwie od tych ostatnich szczepionek jest jakis markotny:-(Mam nadzieje,ze szybko mu to przejdzie,bo nie dosc ze w dzien maruda to i w nocy bardzo niespokojny...

Do góry