reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry:tak:
Chciałam rzucić hasło:"Pauletta,meldunek!" a ta już jest:dry:Ale,nie martw się,kochana...Bo Ty chyba jeszcze nie przenosiłaś?Na dziś masz termin czy kiedy?
Tabasia:Trzymamy kciuki za Twoją dzisiejszą cesarkę.Wszystko będzie ok i czekamy na fotki syncia.
Pogoda (ponoć) jutro ma być podobna do dzisiejszej:-) więc suuuper:tak:
Dziewczynki już w pełnym rynsztunku na jutro?

Witam!
Pogoda super, dziewczynki moze jakis spacerek? Wilwia jak Tobi dzisiaj?
Misia, a co u was, siedzisz tak cicho ostatnio

Nam rano auto nie odpaliło, bo radio chodziło cała noc, trzeba było prosić sąsiada o pomoc, w rezultacie Eryk dotarł do przedszkola prawie z godzinnym spóźnieniem :sorry2:

Tabasia, powodzenia dziś

Pauletta a ty sie nie denerwuj, w koncu termin ci jeszcze nie minął ;-)

ciao!!

Pauletta- trzymam kciuki...rodz!!!! A pilke masz?

Wczoraj byla cudowna pogoda!! Na Salthill nawet powiewu nie bylo! Ali bez czapy, w bluzie. Z kumpela saczylysmy kawke mrozona....po prostu cudownie! Popoludnie spedzone u Lewci! Zakonczone sukcesem bo Al ma nowa spacerowa furke! Dzis rano ,moj syn dorwal sie do mojego fluidu.....caly jest uwalony/.....nie wiem ile zjadl.....

Witam:-)!
Pogoda jak zwykle super, oby sie do jutra nie popsula!

Lubiczanko-przypilnuj aby Ci dobre zdjecia do paszportu Danielka zrobili!PL ambasada strasznie fussy jest!:no:
W razie jakby Ci ich nie przyjeli to kolo ambasady jest polski pan fotograf!:tak:
Tabasia-czekamy na foto dzidzi.
Pauletta- wszystko w swoim czasie.:tak:

jestem i ja :-)
I tak caly czas kminie:dry: a jesli to ta 13-sta ma byc to moze ten Botanic byłby tez nienajgorszym pomysłem:sorry2: tu bym ewentualnie doszła:baffled: a do tamtego parku nie bardzo mam jak sie dostac.Wiem wiem sa autobusy...ale nie dosc,ze Niki bedzie w fazie marudzenia z racji tego,ze jej nie połoze to jeszcze wózek ...A moze sąsiada by poprosic:confused::-D nie no joke- wyprowadza fure swoja tylko w niedziele do kościoła:cool2::-D

Kminie dalej zatem...

Pauletta bidulko - ale jak na pannice przystało Zuzia juz ma swoje grymasy :sorry2::-D

reklama
Moniadan moje dziś też nie odpaliło :-D
No ale sąsiada nie uraczyłam.Akumulator kopa dostaje jak robie tak krótkie dystanse :baffled:

Margaritta a Yariska Twoja ??Nie jeździsz nią?

Do góry