reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczynki-będę płakać...Sprzedaliśmy naszego opelka,bo chciałam kupić trajetka-a tu Pi.a..Gość opchnął moje autko i najzwyczajniej w świecie nie mamy kaski na droższego...i teraz J pojechał obejrzeć.....ciiiiszaaaa-opla zafirę:baffled::-(Na pocieszenie tylko tyle,że o rok młodszego i w dieslu...Fu..k:wściekła/y:strzyka mnie ,że hej...I tak muszę trzymać kciuki,żeby bez auta nie zostać,bo to dla mnie największy koszmar
Ewelcia-sprawdzę jak się ma trasa przez Twoje miasteczko do tej dublińskiej(że nadrobić kilka km trzebaby było to jasne,ale przeszkolę mapę sprawdzając ile-a swoja drogą mapa też pojechała z zafirką,i płyty też:angry:)
:tak:
Lubiczanko otoz do Dublina mozecie jechac swoja trasa ale wracac inna;-)autostrada z Dublina jedzie sie 1h,tylko 5km trzeba sie wrocic,ale i tak szybciej niz pojechac stara droga:tak:;-)....
Jak masz gps to wpisz Castledermot i bedziesz wiedziala jak Cie poprowadzi i ile km jest do mnie...
A co do autka to szkoda ze tak wyszlo.....

Ewelcia wiem co przezywasz:tak:moj maly tez ma straszny katar i nic nie pomaga:no: nie moze biedny spac, co ide do niego zobaczyc to spi zlozony wpol:-( dzis zakupilam karwol i mu wysmarowalam w lóżeczku...zobaczymy
pozdr
Ja dzis kupilam olbas oil i skropilam pieluszke i zarzucilam na grzejnik....i jedna krople na przescieradlo puscilam.
Zasnal pol godziny temu i juz wstal , m do niego poszedl...
\Lece sie kapac bo nie wiadomo co mnie czeka

Edit:
Lubiczanko moj mi tu gada ze mozemy sprzedac naszego,mielismy to w lipcu uczynic ale z racji tego ze do PL samochodem nie pojedziemy bo maly do Dublina nie mogl wysiedziec tak wiec mozemy teraz.
W piatek m jedzie zakladac nowe opony bo juz zamowil....wszystkie 4 sztuki .... ale jest jeszcze co...trzeba by bylo wstawic do garazu zeby drzwi wyprostowali i pomalowali i maske czy cos tam czy blotnik...
Nie byl robiony od tego czasu co m przywalil w ten murek jak jechal gdzies tam po swietach.
Co do ceny to sie dogadamy,zrobilibyscie go a i jeszcze pewnie by Wam zostalo :)
Musielibyscie go obejrzec i ocenic :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
A ja Was wlasnie nadrobilam, bo nie mialam wczesniej czasu...
Andzulina, dziekuje za wizyte i zapraszam czesciej:tak: Milo, ze moj serniczek smakowal ale i Twoje rafaello bylo pychotka:-)
Ewelcia, mam dla Ciebie ten folder ale nie dostalam adresu na priva...
Nie pamietam, co to ja jeszcze chcialam:baffled:
Moze jutro napisze cos wiecej...
Milej i stosunkowo udanej nocy:-D ...co sie najbardziej Pauletty tyczy:-D:-D

Ja nie śpię :-D:-D:-D sprzątałam łazienkę po fryzjerskich zabiegach na moim synku :tak: i musze pochwalic mojego Zucha :tak: zawsze obcinanie było gehenną wył szarpał się itp. dzisiaj dopiero zaczął przy końcówce się wyrywać jak zaczęły już go strasznie włosy drażnić:sorry2: ale przytuliłam do siebie i takiego wtulonego jako tako udało mi się dokończyć ;-) fakt nie jest to mistrzostwo świata ale wygląda chyba lepiej jak poprzednim razem wtedy od początku do końca były wywijańce z nim takie że szok :szok: dobra musze iść dokończyć tą łazienkę została mi podłoga później kąpiel być może małe bara bara bo coś nawet fizycznie w miarę się czuję :-D:-D:-D
Dobranoc moje kochane ;-)

Witam z wieczorka drogie mamy
Pauletta efektywnej nocy :-D A co Ty do tej pory ukrywałaś tu przed nami swoje talenty fryzjerskie:no: Nieładnie, nieładnie

Moniak82..a Ty co tak siedzisz cicho ...a na spotkanko sie nie piszesz bo odwiedze Cie z jakas mamuska na Frenchparku :dry::laugh2::sorry2:

Didi i wszystkie chętne mamuśki zapraszam serdecznie na kawkę i coś dobrego do tej kawki się napewno znajdzie( jeśli uprzedzicie o nalocie wcześniej:tak:)A tak pozatym to będzie dobra trasa na doskonalenie Twoich umiejętności za kółkiem bo widzę że jak do tej pory to tylko mamuśki z Galway nawiedzasz:tak: Zawsze też możemy zaliczyć Oranmorskie busy bees. Ja wybieram się tam z moją pannicą gdzieś w przyszłym tygodniu. Dużo zdrówka dla dzieciaczków oby im szybko przeszło

Ja jeszcze rundkę literaków zaliczę i zmykam spaćku Miłej nocki dla wszystkich życzę

witam;-)

Słowacja: Poprad, Tatri, Terchova, Levoca, Pijestani, Bojnice, Kosice, Pezinok;-)

lubiczanka to co ja mam sie dzisiaj ubierac??:tak:

parodia normalnie:wściekła/y:podłanczam drukarke,instaluje a tam komunikat ze drukarka w windows 7 nie działa:no::wściekła/y:bo za stare oprogramowanie:wściekła/y:szlag by to:angry:i co teraz mam sobie nową kupic:angry:zawsze pod górke:dry:

Martuś-przykro mi-siły wyższe...Chybaże dzieciaczkom poranny zaprawiający spacerek urządzę;-):-D
Renni-no Ty kochana mnie zawsze pocieszasz:tak::-D.Jakby co to faktycznie rzucisz mi jakiś namiar i może kaweczkę(której nie pijam)sobie strzelimy:tak:
Ewelcia-hmmm-kusząca propozycja,ale najpierw sprawdzimy tu kilka miejsc(wczoraj zdesperowany J siedział i szukał i do 10tej do ludzi wydzwaniał,więc może się coś urodzi z tego):sorry2:.GPSa dziś zaprzęgę do roboty i sobie wszystko posprawdzam:tak:
Pauletta-jak nocka minęła...napewno przyjemnie:-)

lubiczanka zabiore dzieciaki:tak:;-)

znalazłam oprogramowanie w necie tylko jeszcze nie wiem czy działa:baffled:

wiosna kochane wiosna!!!!ma byc ładnie przez najbliższe dni:-D:-D

no i nie działa drukarka:wściekła/y:nie wiecie jak można zainstalowac drukarke:confused:jeśli nie jest przystosowana do windows 7:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
witam mamuski

u nas noc ok..mloda juz bardziej aktywna dzisiaj od rana ale wczoraj to normalnie plackiem lezala i spala caluski dzien dopiero wieczorem zaczela jesc mleczko a tak to pila herbatke
Albert oczywiscie wczoraj tez goraczka..wiec kolejny tydzien bedzie siedzial w domu..ehhh

moj P stwierdzil skoro siedze w domu i nie wychodze bo dzieci chore to pojechal micrusem..haha bo jego padelko w dalszym ciagu bez ubezp..bo nie ma kiedy isc to zrobic ..ciagle pracuje

Didi-ja rowniez zycze duzo zdrowka dla dzieci.Moja niunia kiedys tez miala takie biale krostki na jezyczku(plesniawke)
no wlasnie ..plesniawka..nie pomyslalam o tym..ale ale jak moglam skoro nigdy nie widzialam
aAlbert nie mial nigdy pierwszy raz mam z tym do czynienia..a jak do tej pory to grzybice rozpoznawalam na sisiolku mlodego po antybiotykach..
no ale czlowiek uczy sie ciagle czegos nowego

Witam z wieczorka drogie mamy
Pauletta efektywnej nocy :-D A co Ty do tej pory ukrywałaś tu przed nami swoje talenty fryzjerskie:no: Nieładnie, nieładnie

Didi i wszystkie chętne mamuśki zapraszam serdecznie na kawkę i coś dobrego do tej kawki się napewno znajdzie( jeśli uprzedzicie o nalocie wcześniej:tak:)A tak pozatym to będzie dobra trasa na doskonalenie Twoich umiejętności za kółkiem bo widzę że jak do tej pory to tylko mamuśki z Galway nawiedzasz:tak: Zawsze też możemy zaliczyć Oranmorskie busy bees. Ja wybieram się tam z moją pannicą gdzieś w przyszłym tygodniu. Dużo zdrówka dla dzieciaczków oby im szybko przeszło

Ja jeszcze rundkę literaków zaliczę i zmykam spaćku Miłej nocki dla wszystkich życzę

jak dzieciaki beda zdrowe to napewno zrobie nalot na Ciebie..no i z przyjemnoscia zobacze moje stare konty...mmm...fajnie tam mi sie mieszkalo ... no i oczywiscie mozemy isc bo busy bees...
a moze tez wiecej mamusiek bedzie chetnych

wiosna kochane wiosna!!!!ma byc ładnie przez najbliższe dni:-D:-D
obys miala racje ..bo mam dosyc zimna

Do góry