reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczynki-będę płakać...Sprzedaliśmy naszego opelka,bo chciałam kupić trajetka-a tu Pi.a..Gość opchnął moje autko i najzwyczajniej w świecie nie mamy kaski na droższego...i teraz J pojechał obejrzeć.....ciiiiszaaaa-opla zafirę:baffled::-(Na pocieszenie tylko tyle,że o rok młodszego i w dieslu...Fu..k:wściekła/y:strzyka mnie ,że hej...I tak muszę trzymać kciuki,żeby bez auta nie zostać,bo to dla mnie największy koszmar
Pauletta-kto wie,może to cisza przed burzą:confused::tak:
Ewelcia-sprawdzę jak się ma trasa przez Twoje miasteczko do tej dublińskiej(że nadrobić kilka km trzebaby było to jasne,ale przeszkolę mapę sprawdzając ile-a swoja drogą mapa też pojechała z zafirką,i płyty też:angry:)
dyta-i masz rację,że lepiej dmuchać na zimne
Asieńko-uuuu,to u nas kiepściuchno-nie ma bata,żeby j się chciało zmieniać wodę raz w tygodniu.Ale dzięki temu preparatowi woda jest czysta naprawdę długo:tak:

Asieńko-uuuu,to u nas kiepściuchno-nie ma bata,żeby j się chciało zmieniać wodę raz w tygodniu.Ale dzięki temu preparatowi woda jest czysta naprawdę długo:tak:

To musi być jakiś irlandzki specyfik, bo w Polsce nie widzieliśmy, jak mówiłam M, to się pytał, co to za preparat. Na szczęście nasze małe,ale i tak woda co tydzień będzie zmieniana:-), dla M to sama przyjemność grzebanie w akwa:-D i ma dobrą rękę do roślin, w domu to taki busz był, że :szok:. Tylko tu ciężko dorwać jakieś fajne roślinki

Ewentualnie :-p:-D:-D no ale tak czy siak wpierw dryndnij bo to wszystko zależy od Zuzi jak jutro będzie traktować mamę :tak: a ja rano na 9 mam wizyte w szpitalu ;-)

ja mam być na westside o 13.30, więc ok tej godzinki zadzwonię i możemy spotkać się po drugiej stronie koło dunnsa:)

Hejka :-)
Andziulinka ja Ciebie zbiore do siebie jutro:tak: a Pauletta jesli bedzie sie dobrze czula to do nas dolaczy;-) ok? Co Wy na to? Tylko wez maly wozek coby wszedl do mojej corsiny hihihi:-D

Lubiczanko nie placz:rofl2:zobaczysz bedzie jak z chatka znajdziecie ładniejszy i fajniejszy:tak:
Didi duzo zdrowka dla dzieciaczkow dla Ciebie Tichonku tez:tak:
Ewelcia wiem co przezywasz:tak:moj maly tez ma straszny katar i nic nie pomaga:no: nie moze biedny spac, co ide do niego zobaczyc to spi zlozony wpol:-( dzis zakupilam karwol i mu wysmarowalam w lóżeczku...zobaczymy
pozdr

To musi być jakiś irlandzki specyfik, bo w Polsce nie widzieliśmy, jak mówiłam M, to się pytał, co to za preparat. Na szczęście nasze małe,ale i tak woda co tydzień będzie zmieniana:-), dla M to sama przyjemność grzebanie w akwa:-D i ma dobrą rękę do roślin, w domu to taki busz był, że :szok:. Tylko tu ciężko dorwać jakieś fajne roślinki

A w pl też są takie krople,bo właśnie moja siostra mi o nich powiedziała:)
Agusiek-zaraz bedę płakać jeszcze mocniej,bo gościu się umówił na 20-tą i jeszcze go nie ma-a co za tym idzie będę niemobilna przez najbliższy czas(uwierz mi,że jeżeli mam wybierać- nieposiadanie auta a domku-auto jest większą tragedią)

Hejka :-)
Andziulinka ja Ciebie zbiore do siebie jutro:tak: a Pauletta jesli bedzie sie dobrze czula to do nas dolaczy;-) ok? Co Wy na to? Tylko wez maly wozek coby wszedl do mojej corsiny hihihi:-D
A ja Ci Andzuliny nie oddam :growl: :-Dprzyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemy :tak::tak:
Lubiczanka a czy Wy nie mogliście najzwyczajniej w świecie zrezygnować ze sprzedaży waszego autka:confused:

Ostatnia edycja:
A ja Ci Andzuliny nie oddam :growl: :-Dprzyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemy :tak::tak:
Lubiczanka a czy Wy nie mogliście najzwyczajniej w świecie zrezygnować ze sprzedaży waszego autka:confused:

I właśnie dlatego tylko siąść i płakać:(
No i faktycznie facet nas wystawił i J wraca do domku...q wa.Ech-sam sobie człowiek pod górkę robi...Nic to.Miłych snów i do juterka

Hej mamuski!:-)

Lubiczanko-glowa do gory, na pewno znajdziecie jakies SUPER autko!:tak:Jak bedziesz juz w tym Dublinie to moze jakas kawke razem wypijemy,jak cos to moge podjechac do centrum.
Didi-ja rowniez zycze duzo zdrowka dla dzieci.Moja niunia kiedys tez miala takie biale krostki na jezyczku(plesniawke) i zapalenie ucha jednoczesnie,to byl jakis koszmar.:no:
Tichonku-kuruj sie kuruj.
Pauletta-nie zapomnijcie aparatu zabrac, no i baterii oczywiscie

reklama

no to juz mnie matak Pauletta na ziemie sprowadzila:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oki to pijemy kawusie jutro w MB
trzeba bedzie biedna frog pocieszyc:-D:-D:tak:;-)
lubiczanko no i dobrze, na co Ci Zafira - jutro kupisz trajeta:tak:;-) a jeden dzien przezyjesz ;-)

Do góry