reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Dziewczynki-będę płakać...Sprzedaliśmy naszego opelka,bo chciałam kupić trajetka-a tu Pi.a..Gość opchnął moje autko i najzwyczajniej w świecie nie mamy kaski na droższego...i teraz J pojechał obejrzeć.....ciiiiszaaaa-opla zafirę:-(Na pocieszenie tylko tyle,że o rok młodszego i w dieslu...Fu..kstrzyka mnie ,że hej...I tak muszę trzymać kciuki,żeby bez auta nie zostać,bo to dla mnie największy koszmar
Pauletta-kto wie,może to cisza przed burzą
Ewelcia-sprawdzę jak się ma trasa przez Twoje miasteczko do tej dublińskiej(że nadrobić kilka km trzebaby było to jasne,ale przeszkolę mapę sprawdzając ile-a swoja drogą mapa też pojechała z zafirką,i płyty też)
dyta-i masz rację,że lepiej dmuchać na zimne
Asieńko-uuuu,to u nas kiepściuchno-nie ma bata,żeby j się chciało zmieniać wodę raz w tygodniu.Ale dzięki temu preparatowi woda jest czysta naprawdę długo
Pauletta-kto wie,może to cisza przed burzą
Ewelcia-sprawdzę jak się ma trasa przez Twoje miasteczko do tej dublińskiej(że nadrobić kilka km trzebaby było to jasne,ale przeszkolę mapę sprawdzając ile-a swoja drogą mapa też pojechała z zafirką,i płyty też)
dyta-i masz rację,że lepiej dmuchać na zimne
Asieńko-uuuu,to u nas kiepściuchno-nie ma bata,żeby j się chciało zmieniać wodę raz w tygodniu.Ale dzięki temu preparatowi woda jest czysta naprawdę długo
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
To musi być jakiś irlandzki specyfik, bo w Polsce nie widzieliśmy, jak mówiłam M, to się pytał, co to za preparat. Na szczęście nasze małe,ale i tak woda co tydzień będzie zmieniana:-), dla M to sama przyjemność grzebanie w akwa i ma dobrą rękę do roślin, w domu to taki busz był, że . Tylko tu ciężko dorwać jakieś fajne roślinki
Ewentualnie no ale tak czy siak wpierw dryndnij bo to wszystko zależy od Zuzi jak jutro będzie traktować mamę a ja rano na 9 mam wizyte w szpitalu ;-)
ja mam być na westside o 13.30, więc ok tej godzinki zadzwonię i możemy spotkać się po drugiej stronie koło dunnsa
Hejka :-)
Andziulinka ja Ciebie zbiore do siebie jutro a Pauletta jesli bedzie sie dobrze czula to do nas dolaczy;-) ok? Co Wy na to? Tylko wez maly wozek coby wszedl do mojej corsiny hihihi
Lubiczanko nie placzzobaczysz bedzie jak z chatka znajdziecie ładniejszy i fajniejszy
Didi duzo zdrowka dla dzieciaczkow dla Ciebie Tichonku tez
Ewelcia wiem co przezywaszmoj maly tez ma straszny katar i nic nie pomaga nie moze biedny spac, co ide do niego zobaczyc to spi zlozony wpol:-( dzis zakupilam karwol i mu wysmarowalam w lóżeczku...zobaczymy
pozdr
lubiczanka
To musi być jakiś irlandzki specyfik, bo w Polsce nie widzieliśmy, jak mówiłam M, to się pytał, co to za preparat. Na szczęście nasze małe,ale i tak woda co tydzień będzie zmieniana:-), dla M to sama przyjemność grzebanie w akwa i ma dobrą rękę do roślin, w domu to taki busz był, że . Tylko tu ciężko dorwać jakieś fajne roślinki
A w pl też są takie krople,bo właśnie moja siostra mi o nich powiedziała
Agusiek-zaraz bedę płakać jeszcze mocniej,bo gościu się umówił na 20-tą i jeszcze go nie ma-a co za tym idzie będę niemobilna przez najbliższy czas(uwierz mi,że jeżeli mam wybierać- nieposiadanie auta a domku-auto jest większą tragedią)
Paulettaa
Zaciekawiona BB
A ja Ci Andzuliny nie oddam przyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemyHejka :-)
Andziulinka ja Ciebie zbiore do siebie jutro a Pauletta jesli bedzie sie dobrze czula to do nas dolaczy;-) ok? Co Wy na to? Tylko wez maly wozek coby wszedl do mojej corsiny hihihi
Lubiczanka a czy Wy nie mogliście najzwyczajniej w świecie zrezygnować ze sprzedaży waszego autka
Ostatnia edycja:
lubiczanka
A ja Ci Andzuliny nie oddam przyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemy
Lubiczanka a czy Wy nie mogliście najzwyczajniej w świecie zrezygnować ze sprzedaży waszego autka
I właśnie dlatego tylko siąść i płakać
No i faktycznie facet nas wystawił i J wraca do domku...q wa.Ech-sam sobie człowiek pod górkę robi...Nic to.Miłych snów i do juterka
renni
Hej mamuski!:-)
Lubiczanko-glowa do gory, na pewno znajdziecie jakies SUPER autko!Jak bedziesz juz w tym Dublinie to moze jakas kawke razem wypijemy,jak cos to moge podjechac do centrum.
Didi-ja rowniez zycze duzo zdrowka dla dzieci.Moja niunia kiedys tez miala takie biale krostki na jezyczku(plesniawke) i zapalenie ucha jednoczesnie,to byl jakis koszmar.
Tichonku-kuruj sie kuruj.
Pauletta-nie zapomnijcie aparatu zabrac, no i baterii oczywiscie
Lubiczanko-glowa do gory, na pewno znajdziecie jakies SUPER autko!Jak bedziesz juz w tym Dublinie to moze jakas kawke razem wypijemy,jak cos to moge podjechac do centrum.
Didi-ja rowniez zycze duzo zdrowka dla dzieci.Moja niunia kiedys tez miala takie biale krostki na jezyczku(plesniawke) i zapalenie ucha jednoczesnie,to byl jakis koszmar.
Tichonku-kuruj sie kuruj.
Pauletta-nie zapomnijcie aparatu zabrac, no i baterii oczywiscie
reklama
A ja Ci Andzuliny nie oddam przyjedź swoją corsiną do MB a ja jeszcze frog zabiorę te biegające Wiktorki sobie polataja a my sie kawusi napijemy
no to juz mnie matak Pauletta na ziemie sprowadzila
oki to pijemy kawusie jutro w MB
trzeba bedzie biedna frog pocieszyc;-)
lubiczanko no i dobrze, na co Ci Zafira - jutro kupisz trajeta;-) a jeden dzien przezyjesz ;-)