reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe ja dojde jak to zainstalowac ale potrzebuje na to czasu którego mi ostatnio brakuje :(taka piękna pogoda ze w domku sie nie chce siedzec

Damian był wczoraj u dentysty a dzisiaj go ten sam ząb boli więc w domu został

reklama
Tichonek-kochana ja już wszystkie sypialnie posprzątałam,kuchnię,śmieci wyrzuciłam-3 kart.makulatury.,pomyłam naczynka,pranie wstawiłam(niestety niszczęsnej wody brak,więc poczeka gdzieś do 2giej),dzieci wysłałam w pełnym rynsztunku do Marty i padłam przed kompem...a i w międzyczasie papu dla Danielka przygotowałam,coby się nie rozbeczał kiedy wstanie,że nic poza cycem nie ma.Gratuluję udanych negocjacji-tak to można sobie mieszkać,niech no tylko faktycznie się wezmą za to,co w ich obowiązku leży
Asieńko-ja chętna jestem,ba-nawet bardzo...A może by tak to Wasze spotkanko zorganizować na 11-go?Tylko ja z ogonkiem(czyt.caaaała familia),więc sama nie wiem:/
Madbebe-obiecuję niezwłocznie Cie poinformować kiedy tylko będzie znana data mojego nalotu na galweyowskie strony:)
Andzulina-jak pokornie się zgadzasz na wszystko,i jak rozchwytywana jesteś...Chętnie poznam osobiście obiekt takiego zainteresowania:D
A jak już mowa o Galweyowskich stronach,to może uda mi się namówić J na wypad kilkudniowy(weekendowy)jak będzie jakiś bank hollyday...W jakimś BB się zatrzymamy i będzie okazja do poznania większego grona Pań:)

Lubiczanko jak sie zdecydujecie to daj znac...a jaks ie nie zdecydujecie to tez;-):-D.
aaa Ty nie zapominaj bo 11 to Ty mnie mialas nawiedzic:-D:-D:-D
No tak dzieci wyslalas do Marty u siebie najpierw posprzatasz a pozniej u niej;-):-D
MArta kombinuj moze ci sie uda zainstalowac:tak:...
Ciekawa jak tam Pauletta,a moze juz na porodowce lezy:-D:-D
Tichonku fajnie ze macie mniejszy rent....ciekawe kidys wezma sie za ten sufit?
MamoAdy no to ja juz nie wiem...co z tym privem sprobuje wyslac jeszcze raz..a jak nie pojdzie to napisze tutaj,albo dasz mi nr tele.i sms Ci wysle;-)

U ans nocka dzis o niebo lepsza....od 20:30 do 23 budzils ie 2 razy a pozniej dopiero pobutka o 3 i o 8:15:-)
Lece mlodemu jogurt naszykowac

Dzien dobry, faktycznie super pogoda, sloneczko pieknie swieci, ale jeszcze chyba troszke zimno.Juz nie moge sie doczekac ciepelka.

Witam po dlugiej nieobecnosci
Roznie to u nas z organizacja, choc ostatnio o niebo lepiej, po przeczytaniu ksiazki "Jezyk niemowlat" wprowadzilismy kilka zmina w zycie jak np samodzielne zasypianie:-)
Czekamy na paszport, juz nam przyslali list zeby doslac p 60 lub cos takiego i znowu czekamy, mam nadzieje ze sie wkoncu doczekamy bo bilety na wielkanoc do Pl w ciemno kupilam:sorry2:
Planujemy chrzciny na wielkanoc,moze sie uda:-)
Milego dnia kobietki

ewelcia ja dzieci "wywiozłam" do szkoly a teraz sama sprzątam:tak:a z drukarką kombinuje ale cos mały marudzi:baffled:

a teraz przyznac sie która to mi powiedziała ze kaszka ryżowa zatwardza????:dry:tak mi sie po niej mały zwalil że musze teraz salon wietrzyc:errr:

reklama
MamoAdy wyslalam Ci e-maila.
Jola witaj!
Fajnie ze u Was wszystko ok,na pewno paszport nie dlugo Wam przyjdzie:tak:

u nas tez slonko swieci,ale jeszcze bialo jest na dworzu bo przymrozek byl

Do góry