Witam!
To w koncu ja:-)
Tak was tylko podczytuje nie raz a czasem Andziulina mi tam powie co u ktorej! Nie mam czasu ostatnio na nic, nie wiem skad mi sie tyle zajec bierze.
Kamcia wszytskiego najlepszego
Didi ja w czwartek sie wstawie z andziulina u ciebie
A tak wogole to wchodze na forum i pierwsze co czytam to "zjadlam pierozki mniam mniam" A ja na diecie juz 5 dzien
Ale mi smaka Gastone narobilas
:-) Jestem 5 dzien na diecie kapuscianej i zupka jaka taka... jak zrobilam z kapusty kiszonej to jest do przelkniecia. Ale efektow zadnych
no moze 1 kg. A niby mialo byc 5 kg w tydzien. sciema jakich malo!
Ale od jutra ide na inna diete... taka moja dieta wymyslona... DO godziny 16-17 ostatni posilek, zero herbaty slodzonej, zero slodyczy (no chyba ze rano cos takiego malokaloycznego ,chyba herbatniki sa malokaloryczne nie?) rano jakies muesli, na obiad gotowane warzywa i gotowane miesko i na przekaski jakies jablka i powinno pomoc nie? A moze wy znacie jakies diety ale takie ktore pomagaja;-)
A za tydzien we wtorek jade z Andziulina do PL. Namowila mnie;-) W sumie jak zobaczylam ceny biletow na kwiecien to namawiac mnie nie trzeba bylo
Ale sie ciesze! W pl nie bylam5 miesiecy, to nie tak dlugo ale tak sie stesknilam
Zycze milego wieczorku
jeszcze tylko wrzuce jakie metody znalazlam na odchudzanie
"
-pierwsza to furosemid.
stosuje sie go nie dluzej niz tydzien, do niego zalecalbym kawe w duzych ilosciach. Powinno sie udac. Tylko pamietaj, jak na koniec kuracji napijesz sie szklanke wody to nici z efektu, proponuje na pragnienie zuc gume.
moglbys tez sprobowac spisac testament, ale na poczatku kuracji, gdyz pozniej drzenie rak moze sprawic iz bedzie nie czytelny.
aha, unikaj tez deszczu, zeby nie namoknac, hahaha
-druga metoda to sztafeta,
skuteczna,
skoluj kilku znajomych z psami( jamniki odpadaja)
przywiaz sobie kielbase do tylka i biegnij tak dookola boiska, a jeden bulterier niech cie goni.
I teraz uwaga, po kazdym okrazeniu niezbedny dla efektu jest odpoczynek,
wiec gdy piesek bedzie odpoczywal, drugi znajomy puszcza swojego psa.
Zwracaj baczna uwage na tetno, zeby psy nie wykorkowaly.
"