reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Andzulina-wiem co masz na myśli.na szczęście we Franfurcie ja już się czuję jak w domku,więc nie miałam tego szczęścia...Ale pod wielkim wrażeniem tej mapy ciagle jestem...
Didi-może mi też się uda sfotografować mojego chomika jak z tortem tańcuje;)
Emili-faktycznie Twoja niunia gna z tymi ząbkami...
A mój landlord wystawił chatkę na dafcie(jeszcze bez zdjęć)-mam nadzieje,że znajdą się chętni i będziemy mieli luzik...To nic,że sobie wymyslił 4 podwójne sypialnie(Dadzi pokoik jest tak"wielki",że gdyby wstawić do niego podwójne łóżko na nic innego nie byłoby miejsca,i jeszcze internet i tv kablowa.Jak ktos przyjdzie teraz obejrzeć to fakt-i internet mamy i satelitka też wisi,gorzej kiedy już nas tu nie będzie(chybaże jego prezentem dla nowych lokatorów będzie modem;))

Moj m mnie zszokowal w niedziele bo powiedzial ze na wakacje chce nas zabrac do Slowacji :).
A gdzie dokladnie bylas?
Chodzi mi o jakies ciekawe miejsca coby mozna bylo zwiedzic a i odpoczac....
Glownie bylismy w Bratyslavie i do zwiedzania polecam, bo to piekne miasto.
Bylismy tez w Piestanach (nie pamietam dokladnie, jak to sie pisze) i tam sa chyba gorace zrodla- chyba, ze cos pokrecilam. Polecam tez okolice Starej Lubovnej. Sa tam piekne, wielkie jaskinie. To niedaleko przejscia granicznego w Piwnicznej (okolice Starego Sacza).
Jesli chcialabys jakies namiary na naprawde fajne miejsca do zwiedzania czy odpoczynku, to moge spytac mojej dobrej kolezanki. Ona jest Slowaczka i pewnie cos ciekawego poleci...

Mamo Ady - szykuj się na jutro;-) planuję wyjechać z domu ok 10 (jeśli moje dziecię mi nie pokrzyżuje planów...), najpierw załatwię sprawy w Tuam i będę dzwonić do Ciebie:tak:
Ok, czekam na telefon i na Ciebie z Igorkiem oczywiscie :-)

Eee tam!Nie zazdroszczę,sama jestem sex maszyna:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sie mowi sex maszyna... do robienia lodow:-D:-D:-D

I przepraszam za posta pod postem ale nie potrafie tak zrobic, zeby do poprzedniego postu wkleic cytat. Umiem go ewentualnie zedytowac:baffled::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Glownie bylismy w Bratyslavie i do zwiedzania polecam, bo to piekne miasto.
Bylismy tez w Piestanach (nie pamietam dokladnie, jak to sie pisze) i tam sa chyba gorace zrodla- chyba, ze cos pokrecilam. Polecam tez okolice Starej Lubovnej. Sa tam piekne, wielkie jaskinie. To niedaleko przejscia granicznego w Piwnicznej (okolice Starego Sacza).
Jesli chcialabys jakies namiary na naprawde fajne miejsca do zwiedzania czy odpoczynku, to moge spytac mojej dobrej kolezanki. Ona jest Slowaczka i pewnie cos ciekawego poleci...

Ok, czekam na telefon i na Ciebie z Igorkiem oczywiscie :-)
Podpytaj prosze....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sie mowi sex maszyna... do robienia lodow:-D:-D:-D
\
:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Widze ze non-stop temat futra...najlepiej bedzie jak ja kupie to futro i bedzie pos prawie ...a pozniej najwyzej Tichonkowi podrzuce...:-D....

Musialam z mlodym po 16 wyjsc na dwor bo darl sie jak szalony...masakra...zimno a on na dworze moglby siedziec caly dzien:baffled:

Dziewczyny co Wy ze mną wyprawiacie:szok::szok::szok::szok: ja tu się śmiać nie moge bo mnie dzisiaj wszystko boli ale przy Was się nie da:-D:-D:-D:-D:angry:

Tichonek-a no pewnie,że jesteś sex maszyna i podejrzewam,że nie tylko do lodów:tak::-D:-D
a co od futra chcesz:dry:fajna sprawa-to na grzbietku(i nie mam na myśli zarostu jak u małpy)
Ewelcia-no już niech Ci będzie,niech stracę i podwiozę Ci to futerko:tak::-)
Pauletta-dobrze,że Ci się choć na forum humor poprawia:happy:

reklama
Do góry