reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek-no rzesz ja głupia-nie pomyślałam wziąć futro i namówić mężowskiego Gastone,aby żonce prezent sprawił;-):-D:-D:-D
Pauletta-w sumie nie wiem czyj ból bardziej nieznośny-mój czy Twój:sorry2::baffled:.Ale tak nawiasem mówiąc przezyłam 3 porody i powiem szczerze,że gorszego bólu od bólu zęba nie znam:dry::tak::-p(całe szczęście,że teraz to tylko-:dry:-dziąsło i nie rwie tak aż do srodka głowy:tak:)
Ewelcia-ale posta walnęłaś...Bardzo fajnie,że wspierasz koleżankę(nie dość,że sam stres związany z pierwszą wizyta to jeszcze bez znajomości języka:baffled:).A ja też np.za hyundayami nigdy nie za specjalnie,ale TEN model to jest to(choć gdybym mogła wybierać i byłoby mnie stać zakupiłabym sobie grandscenika:tak::-))

Andzulina- z mapą w taką trasę???Podziwiam-a chyba pokręciłaś w manchesterze:)confused:)na obwodnicy-ja z GPSem miałam problemy:dry:
Lubiczanka - przeoczyłam zjazd z autostrady we Frankfurcie (a tam jest jak u nas na Śląsku czyli miasta łączą się ze sobą i jest jedna wielka aglomeracja) a od zawsze jeździmy bez GPS'a;-) czasem drukujemy mapy z www.michelline.com:sorry2:
współczuję też bólu zęba...:-( na samą myśl o dentyście mi słabo...:baffled:

Andzulina ale Wam się z Aanią fartło że razem lecicie przynajmniej będzie wesoło :tak:
hehehe - namówiłam ją;-) bo miała lecieć na święta, ale przekonałam ją, żeby leciała jednak ze mną, bo będzie nam łatwiej:sorry2: a Ty lepiej już sobie leż brzuszkiem do góry;-) i nie szalej za mocno:-)

Witam

Kamcia
happy_birthday_07&.jpg
no i chyba na torcik nie dotre rowniez dzisiaj bo Albert dostam mi temp. i teraz spi biedaczek ..wystarczylo ze puscilam go dzisiaj do przedszkola po tygodniu siedzenia z katarem do pasa w domu a tu jeszcze lepiej temperatura w prezencie..

a my dzisiaj z Martuska otworzylysmy sezon grillowania i zrobilysmy kielbachy ..hahah...mniam...

na czwartek mam w planach zrobic karpatke... no i oby moje starsze dziecie bylo zdrowe

reklama
Hej mamunie w ten wieczny dzień....:tak: Julcia też ma podwyższoną temperaturę ale idą jej zęby hurtowo:szok:Dziś wielki dzień dla mojego synka ma pierwszą spawiedz św... musi być z rodzicami więc trzeba iść:tak:w sobotę się wybieramy z koleżankami do pubu w Galway z okazji dnia kobiet trochę wcześnie ale sobota mam wolną więc trzeba korzystać :-D jak lokal mi byście proponowały na fajną zabawę bo byłam w Kojotach same małolaty :tak:KAMCIA-100 LAT ZDRÓWKA I MIŁOŚCI

Do góry