reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dopiero wróciłam,uff...Zaraz na mopa wsiadam:tak:Jak na czarownicę przystało:-D
No,no,Ty se uważaj:angry:Stara d**a:-D:-DCo ja mam powiedzieć?:baffled:(co najwyżej mogę sobie z gastone rękę podać:tak:)
dyta::no::no:jutro też niestety nie bo Dylana idę pilnować:tak:Ale może w poniedziałek?:happy2:
karolina,mam nadzieję,że chociaż nakupiłaś sobie jakiś dobrych rzeczy w Lidlu i teraz będziesz je pałaszować i wracać do formy;-)A nie jestem pewna,ale chyba Twoją mamę z Agatka dziś na spacerze widziałam,jak szłam po Radka do przedszkola:confused:Taka pani w jasnej kurtce,około 12-tej to było:blink:Wózek zielony mi się w oczy rzucił:tak:

Zupełnie wypadło mi z głowy,ze w piątki pracujesz:baffled:Ja już sklerozę normalnie mam:-D:-DPewnie,ze może być w poniedziałek:tak: o ile nasze dzieci się znowu nie pochorują:sorry2:

reklama
ewelcia najlepszego!!!! dziewczyny nie bede miala za bardzo czasu zeby zajzec jutro i w sobote wiec chcialam spytac spotkanie aktualne w barze 903 o 20 .00????tak ???? anienieczka -trzymam dla ciebie rzeczy.....jesli masz kogos w tuam moge podrzucic tam dla ciebie!!!misia-od ciebie kochana odbiore w niedziele...:-):tak:;-)miłej nocki kochane jutro mam strasznie bizzzzyyyyyy dzien....:szok:

Ciao dziewczynki!

Ja tylko na sekunde jak to ostatnio bywa. Jestem w rozsypce. 3 noce z rzedu nie spalam...czuje sie jakbym zyla jednym dluuuggiimm dniem! Ostatnia noc Al obudzil sie o 23 i koniec! Ryk, goraczka....Siedzialam z nim w fotelu kolo lozeczka do....5.50!! Nie spiac nawet przez sekunde! i o tej godzinie zastal mnie Aaron. Jak sie dowiedzial, ze ja tak siedze od 23 to zadzwonil do pracy, ze nie przyjdzie. Wzial malego, a ja sie troche przespalam. Ale wiecie jak to jest..noc zawalona wiec te 3 godziny snu rano niewiele mi pomogly. Jestem wykonczona, smutna, zla i roztrzesiona! Caly dzien znow marudzenie! Ale zaczynam znowu myslec, ze to zeby! Gorne dziasla z jednej strony ma rozpulchnione i napuchniete wiec mozliwe, ze tak ciezko zabkuje! Dzis ledwo go uspilam. Pierwszy raz zasnal na noc ze smokiem bo tak sie darl, ze w koncu sprobowalam dac mu smoczek. Nastawiam sie na kolejna zarwana noc...a przeciez jeszcze sie musze do szkoly przygotowac. Wszytsko w panice, na szybko....masakra!

Ale owszem! Wieczor aktualny. Klub 903 o 20! Przyda mi sie takie wyjscie!!! I widze, ze nam wszystkim sie przyda! :-)

Karolina- ciesze sie, ze juz Ci lepiej..Kamiec z serca! Oszczedzaj sie i badz ostrozna!

kemaya- to prawda z przychodnia. Ja sie stamtad wypisuje. Lekarze napewno nie sa dobrzy. Wole irlandczyka. :tak:

Ewelcia- Wszytskiego naj naj!:-)

Dyta teraz mi sie przypomnialo ze pytalas o cebionmulti:sorry2:
W PL mozna kupic....

Misia ale mieliscie nocki....moze to faktycznie zeby ida:confused:
Na marcowym jeden maluch bral antybiotyk na zabkowanie bo ropa z dziasel leciala a zab sie nie chcial przebic.

U nas tez zabkowanie pelna para ale nocki na szczescie sa ok.

Misia,Julia dziekuje za zyczenia:-)

Moj m dzis wzial neta z Meteora na karte zeby sprawdzic jak dziala bo ten 3G to kiszka jakich malo i ten smiga jak szalony:) full zasieg!

cisza tu jakaś...:szok::szok::szok::szok::szok:
Misia - współczuję nieprzespanej nocki:-( mój mały też obudził się ok 4 rano na picie i jak nigdy nie chciał się położyć :no: tak się rozpłakał, że nic nie pomagało - noszenie, tulenie, głaskanie:baffled: nawet łezki mu leciały :-(już nie wiedziałam, co robić... w końcu mój A wstał o 6 i zabrał go na dół... uspokoił się o 7 i jakoś z wielkim trudem usnął:baffled: na szczęście w ciągu dnia był normalny. zobaczymy, co będzie dzisiaj:sorry2:
uciekam i ja... wczoraj zabalowałam, to dzisiaj trzeba odespać.
spokojnej nocki dla Was i Waszych Maluszków;-)

wszystkie juz spia. To tylko ja narzekam caly dzien, ze nic mi sie nie chce,spiaca i bla bla, a tyle nasprzatalam sie dzis i prosze...odechcialo mi sie spania :-) M z Amanda juz kimaja,a ja sie zastanawiam czy ucierac dzis jeszcze sernik czy juz zostawic na jutro :-D

Ja nie śpię;-)Mój młodszy już tnie komara od 2 godzin,a starszy na kanapie niby tv ogląda:sorry2:Ale oczy zamknięte:-DTo trzeba być zdolnym:-D
Ja pierniczę,nic w tej telewizji nie ma,żeby choć oko zawiesić:no:
A ,nie!"Och,Karol"leci:tak:Chyba z piętnasty raz,ale oglądam:tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny, czy mialyscie okropne bole glowy w ciazy? pytam bo jestem w 15 tyg ciazy i od 2 dni szczegolnie popoludniu ledwo zyje. zero komunikacji ze mna, wylaczam sie, nie mam totalnie sily na nic, jak mierze puls to jakby na wyscigach :) byl a glowa boli godzinami. nie wiem co robic. jak jutro nie przestanie to bede musiala kupic sobie cisnieniomierz albo zawracac glowe GP.

jeszcze jedno pytanie, mimo moich zmartwien o konflikt serologiczny, lekarze mnie zbywaja i nie wiem czy wlasciwie, bo nie znamy grupy krwi męża. i nie wiem czy wymagad od nich zbadania tego czy zostawic to w spokoju?
plis o jakas rade.

reklama
Do góry