reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello
Ja jestem:-D:-D:-D

Nastawiłam pranie, miałam poprasować, ale Ania stwierdziła, że już nie idzie spać:-D. Gada do siebie.
Dzisiaj na szczęście nocka lepsza.

Andzulina, a może Igorek tak na kolejne ząbki się budzi???

Andzulina, a może Igorek tak na kolejne ząbki się budzi???

hej Asienka:-) już sama nie wiem... wczoraj wieczorem też zaczął płakać tak z niczego sobie i mieliśmy problem, żeby go uspokoić, ale nockę przespał całą - od 20 do 6.30. już sama nie wiem, czy to ząbki :-( te dwa pierwsze, to nawet nie zauważyłam, że idą. zobaczyłam, jak już wyszły:sorry2:

Hello!
I ja jestem:-)
Mój Radek,zdaje się,już przestawił się z wstawaniem na porę "przedszkolną":sorry2:
Dziś go do przedszkola nie prowadziłam bo muszę być u Dylana wcześniej to nie opłacało mi się Radka na 1,5 godz.ciągnąć;-).Myślę,pośpimy sobie do 9,a ten już przed 8 był na nogach:dry:I tyle by było ze spania:sorry2:Śniadanie właśnie wcina:blink:Ja też coś zaraz na ząb zarzucę i pomału się zbieram:tak:

Moja Ania też z niewiadomych powodów budziła się częściej w nocy, ale na szczęście szybko usypiała.

Położyłam ja do łóżeczka i włączyłam karuzelkę, niech się pobawi troszkę. Gada cały czas i się śmieje:-):-)

Hello
Jestem:-)
Dzisiaj nieco wczesniej niz wczoraj ale Ada ma wolne i nie da pospac. Na szczescie wstala po 8. takze nie ma tragedii;-)
A u nas w nocy tak przerazliwie wialo i huczalo, ze balam sie, ze nasz dom gdzies porwie:szok: Jak rano odslanialam rolety, to zastanawialam sie tylko czy jeszcze mieszkamy w Dunmore czy moze juz w jakims innym miescie:confused:
Teraz ide posciemniac, ze cos robie a pozniej musze jakis obiad wyczarowac...
No to do pozniej;-)

Wow dawno nie bylam jedna z pierwszych mamusiek :-)
Ale mam tyle roboty, ze sama nie wiem, za co sie zabrac. A o 2 musze juz wyjechac do fryzjera (WKONCU),tam pewnie z 3 h posiedze,potem zakupy jeszcze trzeba zrobic yhm :-)

Ufff nadrobilam wszystko od poniedzialku choc przyznam ze w srode probowalam smernac posta ale cos mi sie zawiesilo i d***a.

Witam sie i ja

U mnie nocka cala przespana od dllluuuzzzszego czasu - a co sie okazalo - wylaczylam mlodemu grzejnik na noc. Dzis wstal wyspany a co najwazniejsze mama tez wyspana bo pospalismy do 9ej:-)
Ja niestety mam busy w domu i jestem psychicznie wykonczona. Tesciowa ze sciereczka wszczedzie wlezie:baffled:, ja wywalam do smieci ona mi wyjmuje, ja mowie A a ona co wielkieB:wściekła/y:. Juz mojemu zaczynaja puszczac nerwy. A do tego buzia jej sie nie zamyka a ona ma donosny glos wiec ja na tabsach przeciwbolowych i kawce:dry: Zreszta Pauletta miala okazje ja poznac wymiekla po 10 min:nerd: Dobra wylalam troche jadu;-)

Larciu artykul SZOK szkoda gadac:no:. A w niedziele maz podrzuci mnie do Agusiek wiec nie bedziesz musiala specjalnie po mnie podjezdzac:-)

Misia a jak Al juz lepiej co z tymi plamkami?

No i masz ci babo znow teciowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niestety wytracila mnie z rytmu i nie wiem co jeszcze mialam napisac

Milego dnia wszystkim mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze dzis do was wpasc;-)

froq kochana :-D :-D :-D Znam ten bol!Bo moja mama taka jest :-D Tzn eee mam na mysli,ze pedantka hehe. Wszystko musi byc na glanc posprzatane. Dlatego takiego hopla dostaje od 2 dni :-D I zawsze...ja wytre stol,mama tego nie widziala, po 5 minutach wchodzi do pokoju ze sciereczka i wyciera.Ja mowie-mama...wycieralam przed chwila.A On a na to-to widocznie zle,bo zobacz jakie plamy sa itp itd. Normalnie... AH :-D
Ok laski, to pojade po moniadan, po wilwie i potem pod dom agusiek, tak?

reklama
Zgadza sie Larcia Monia, Wilwia i Agusiek ze mna a potem Viva Las Vegas!!!!:-D:-D:-D Moja tesciowa to nawet przestawia mi moje rzeczy po swojemu kwiatki i podwiazuje a ja uwielbiam moj rozlozysty kwiatek :wściekła/y:. Ja wyrzucilam stara scierke juz dwa razy a ona wyciaga mi ja za moimi plecami wczoraj przyczailam ze schowala ja z tylu za kiblem wiec ja znow do smieci na sam spod :baffled:. Najbardziej mnie wkurza ze ja nie mam syfu a jak ona tak szaleje to czuje sie tam jak by byl ten syf nie wiadomo jaki:wściekła/y::wściekła/y: Szkoda slow....

Do góry