reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Hello
Ja jestem

Nastawiłam pranie, miałam poprasować, ale Ania stwierdziła, że już nie idzie spać
. Gada do siebie.
Dzisiaj na szczęście nocka lepsza.
Andzulina, a może Igorek tak na kolejne ząbki się budzi???
Ja jestem

Nastawiłam pranie, miałam poprasować, ale Ania stwierdziła, że już nie idzie spać

Dzisiaj na szczęście nocka lepsza.
hej Asienka:-) już sama nie wiem... wczoraj wieczorem też zaczął płakać tak z niczego sobie i mieliśmy problem, żeby go uspokoić, ale nockę przespał całą - od 20 do 6.30. już sama nie wiem, czy to ząbki :-( te dwa pierwsze, to nawet nie zauważyłam, że idą. zobaczyłam, jak już wyszły

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Hello!
I ja jestem:-)
Mój Radek,zdaje się,już przestawił się z wstawaniem na porę "przedszkolną"
Dziś go do przedszkola nie prowadziłam bo muszę być u Dylana wcześniej to nie opłacało mi się Radka na 1,5 godz.ciągnąć;-).Myślę,pośpimy sobie do 9,a ten już przed 8 był na nogach
I tyle by było ze spania
Śniadanie właśnie wcina
Ja też coś zaraz na ząb zarzucę i pomału się zbieram
I ja jestem:-)
Mój Radek,zdaje się,już przestawił się z wstawaniem na porę "przedszkolną"

Dziś go do przedszkola nie prowadziłam bo muszę być u Dylana wcześniej to nie opłacało mi się Radka na 1,5 godz.ciągnąć;-).Myślę,pośpimy sobie do 9,a ten już przed 8 był na nogach

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Moja Ania też z niewiadomych powodów budziła się częściej w nocy, ale na szczęście szybko usypiała.
Położyłam ja do łóżeczka i włączyłam karuzelkę, niech się pobawi troszkę. Gada cały czas i się śmieje:-):-)
Położyłam ja do łóżeczka i włączyłam karuzelkę, niech się pobawi troszkę. Gada cały czas i się śmieje:-):-)
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hello
Jestem:-)
Dzisiaj nieco wczesniej niz wczoraj ale Ada ma wolne i nie da pospac. Na szczescie wstala po 8. takze nie ma tragedii;-)
A u nas w nocy tak przerazliwie wialo i huczalo, ze balam sie, ze nasz dom gdzies porwie
Jak rano odslanialam rolety, to zastanawialam sie tylko czy jeszcze mieszkamy w Dunmore czy moze juz w jakims innym miescie
Teraz ide posciemniac, ze cos robie a pozniej musze jakis obiad wyczarowac...
No to do pozniej;-)
Jestem:-)
Dzisiaj nieco wczesniej niz wczoraj ale Ada ma wolne i nie da pospac. Na szczescie wstala po 8. takze nie ma tragedii;-)
A u nas w nocy tak przerazliwie wialo i huczalo, ze balam sie, ze nasz dom gdzies porwie

Teraz ide posciemniac, ze cos robie a pozniej musze jakis obiad wyczarowac...
No to do pozniej;-)
Wow dawno nie bylam jedna z pierwszych mamusiek :-)
Ale mam tyle roboty, ze sama nie wiem, za co sie zabrac. A o 2 musze juz wyjechac do fryzjera (WKONCU),tam pewnie z 3 h posiedze,potem zakupy jeszcze trzeba zrobic yhm :-)
Ale mam tyle roboty, ze sama nie wiem, za co sie zabrac. A o 2 musze juz wyjechac do fryzjera (WKONCU),tam pewnie z 3 h posiedze,potem zakupy jeszcze trzeba zrobic yhm :-)
Ufff nadrobilam wszystko od poniedzialku choc przyznam ze w srode probowalam smernac posta ale cos mi sie zawiesilo i d***a.
Witam sie i ja
U mnie nocka cala przespana od dllluuuzzzszego czasu - a co sie okazalo - wylaczylam mlodemu grzejnik na noc. Dzis wstal wyspany a co najwazniejsze mama tez wyspana bo pospalismy do 9ej:-)
Ja niestety mam busy w domu i jestem psychicznie wykonczona. Tesciowa ze sciereczka wszczedzie wlezie
, ja wywalam do smieci ona mi wyjmuje, ja mowie A a ona co wielkieB
. Juz mojemu zaczynaja puszczac nerwy. A do tego buzia jej sie nie zamyka a ona ma donosny glos wiec ja na tabsach przeciwbolowych i kawce
Zreszta Pauletta miala okazje ja poznac wymiekla po 10 min
Dobra wylalam troche jadu;-)
Larciu artykul SZOK szkoda gadac
. A w niedziele maz podrzuci mnie do Agusiek wiec nie bedziesz musiala specjalnie po mnie podjezdzac:-)
Misia a jak Al juz lepiej co z tymi plamkami?
No i masz ci babo znow teciowa

niestety wytracila mnie z rytmu i nie wiem co jeszcze mialam napisac
Milego dnia wszystkim mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze dzis do was wpasc;-)
Witam sie i ja
U mnie nocka cala przespana od dllluuuzzzszego czasu - a co sie okazalo - wylaczylam mlodemu grzejnik na noc. Dzis wstal wyspany a co najwazniejsze mama tez wyspana bo pospalismy do 9ej:-)
Ja niestety mam busy w domu i jestem psychicznie wykonczona. Tesciowa ze sciereczka wszczedzie wlezie

Larciu artykul SZOK szkoda gadac

Misia a jak Al juz lepiej co z tymi plamkami?
No i masz ci babo znow teciowa

Milego dnia wszystkim mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze dzis do was wpasc;-)
froq kochana
Znam ten bol!Bo moja mama taka jest
Tzn eee mam na mysli,ze pedantka hehe. Wszystko musi byc na glanc posprzatane. Dlatego takiego hopla dostaje od 2 dni
I zawsze...ja wytre stol,mama tego nie widziala, po 5 minutach wchodzi do pokoju ze sciereczka i wyciera.Ja mowie-mama...wycieralam przed chwila.A On a na to-to widocznie zle,bo zobacz jakie plamy sa itp itd. Normalnie... AH
Ok laski, to pojade po moniadan, po wilwie i potem pod dom agusiek, tak?

Ok laski, to pojade po moniadan, po wilwie i potem pod dom agusiek, tak?
reklama
Zgadza sie Larcia Monia, Wilwia i Agusiek ze mna a potem Viva Las Vegas!!!!

Moja tesciowa to nawet przestawia mi moje rzeczy po swojemu kwiatki i podwiazuje a ja uwielbiam moj rozlozysty kwiatek
. Ja wyrzucilam stara scierke juz dwa razy a ona wyciaga mi ja za moimi plecami wczoraj przyczailam ze schowala ja z tylu za kiblem wiec ja znow do smieci na sam spod
. Najbardziej mnie wkurza ze ja nie mam syfu a jak ona tak szaleje to czuje sie tam jak by byl ten syf nie wiadomo jaki
Szkoda slow....