reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam w niedzielny poranek.
U mnie niestety jeszcze swiat nie widac, choinki brak, dom jeszcze nie sprzatniety i depresja mnie lapie chwilami:sorry:
Mam nadzieje ze dzis z polowa sie uporam :sorry: I juz niedlugo zasluzony swiateczny odpoczynek, o ile zdaze:sorry:
Milego dzionka dziewczynki

reklama
czesc Kobietki
Mam do oddania materac do łóżeczka 120/60. Jest z dodatkową osłoną nieprzemakalną. Jakby ktoś chciał to śmiało piszcie na GG 150273. Mieszkam w Dublin 18 w okolicach płynących schodów:) przy N11.

witam sie z ranka u mnie śnieg popruszył ale już po heehhheh a tak po za tym to jestem po wizycie fryzjerki ale niestety nie jestem zadowolona mam nadzieje ze to wszystko sie szybko zmyje.......:zawstydzona/y:miłej niedzieli kobitki A TERAZ ŚNIEŻEK PADA HEHEHEH JAK MIŁO

Julia kurcze gdzie ty mieszkasz ze snieg pada bo u mnie to slonce a tez z G jestem:eek:

A tak poza tym ja juz na nogach wiec rowniez sie witam z rana i o dziwo wyspana. Mlody mi cosik pokaszluje i kicha ale na szczescie tylko tyle, dam mu syropek ktorego zostalo mi jeszcze troszke a potem bede musiala usmiechac sie do Agusiek moze przywiezie cosik z Pl:happy:
Teraz popijam kawke ,choc nie lubie pic sama, bo mi niezbyt smakuje bez ploteczek wiec postanowilam popykac troszke do was ;-):tak:.
Mialm dylemat co dzis na obiad ale poniewaz R wstanie zje i wybedzie do nocy postanowilam ze obiad bedzie express tzn. nugetsy z sweet chili sause zapiekane ziemniaczki badz frytasy i cosik wymysle na surowke a co? Nie mam dzis powera no chyba ze kawa pomoze. A i dzis koniecznie musze skonczyc moje prasowanie a jest tego spora sterta co cosik poprasuje to zaraz ze 2 prania dorzuce i w sumie nie widac ze poprzednio ubylo:zawstydzona/y::sorry:
Oki dziewczynki uciekam pobyczyc sie troszke na kanapie
Milego dzinka wszystkim bo tak piekne slonce swieci ze dzien musi byc dzis mily:-D:-D:-D

Witam miłe panie:-):-):-)
Tichonku ślicznie wyglądasz :tak:
Frog jakbym mogła być rozczarowana taką wizytą :eek::-) jak dla mnie możesz tak wpadać kiedy ci się tylko podoba:tak::-):-):-) i daj przepis w ko,ncu na ten makowiec z jabłkiem:tak:
Ja dopiero wstałam i się szykuję do śniadanka tylko nie wiem na co mam ochotę:sorry: a później zakupy bo lodówka pusta:sorry:

Hej dziewczyny bylam wczoraj u lekarza i moje cisnienie jakos spadlo , prawie ksiazkowe 120/85 staralam sie nie myslec o niczym i sie zrelaksowac :) mocz tez wporzadku żadnego bialka nic nie ma! Tak sie ciesze, ale jeszcze kolejna wizyta we wtorek w szpitalu zobaczymy jak tam sie spisze :-) Jedynie co odczuwam to ten bol w okolicy krzyza , ale moze faktycznie to tylko krzyze bo nawet w nocy nie moge sie przewrocic , juz prawie 33 tydz no i dosyc juz przytylam :zawstydzona/y::sorry: a maly daje mi niezle w kosc a to pod zebra a to w pecherz kopniaka :rofl2:
pozdrawiam i milego wieczorku
Dobre wiesci.Wiec jak moiwlam kochana nie stresuj sie,odpoczywaj,nie pracuj za duzo a cisnienie bedzie w normie.U mnie tak niebylo hehe ja na sama mysl o lekarzu mam cisnienie w gornej normie:-D

Misia znow mnie rozwalilas swoim postem,a ja sie smiac nie moge! Bo wiazadla mie tak bola ze smiech ,kaszel i kichanie zabronione :-D Trzymam kciukasy za pozytywna odpowiedz ze strony pani dyrektorki.Szkoda tylko ze jak dostaniesz robotke bedziesz nas pewnie rzadziej odwiedzac,aja bede tesknic za wypasionymi postami.:-(
Tichonek alez pikna z ciebie mamuska!Pozazdroscic!JA mam krociotkie wloski od kilku miesiecy bo scielam ale znow mam dola bo jakos sie nie widze..Ale chyba hormony zaczynaja dzialac bo w lustro patrzec nie moge:no:

Uciekam na sniadanko rodzinne, potem czesc zakupkow co by na ostatnia chwile nie robic.

No jestem, ale chyba za mną nie tęskniłyście:-p
U nas szykowanie świąt pełną parą:-), wędlinki i mięsko swojskiej roboty, mniam:-D i dlatego mnie nie było na forum, bo dużo roboty było. Anię dwa dni bolał brzuszek, w końcu musieliśmy jej pomóc czopkiem kupkę zrobić. A dzisiaj śpi prawie cały czas.

Misia normalnie wymiękam czytając Twoje posty:-D:-D:-D:-D. Najważniejsze, że się sprawdziłaś:-), myślę, że pracę dostaniesz

Witam z zaśnieżonej i mróźnej Polski! Niestety nie jestem zorientowana co tam u Was się dzieje ale na dziś już mam zaplanowany wieczór winko i BB:tak: U nas dziś w końcu trochę cieplej się zrobiło (zaledwie -5) i mam nadzieje że Emilka zaliczy swoją pierwszą sanne. Katarek już jej przeszedł i muszę się pochwalić że zaczeła już raczkować i to całkiem dobrze jej to idzie Ale i tak woli chodzić (oczywiście trzymana jeszcze za łapki). Jak posadzę ją na podłodze to tylko patrzy aby doraczkować do czyjejś nogi i wspina się, wstaje i domaga się żeby ją prowadzić
Gastone widze nowy suwaczek:-)Gratulacje:-)
Tichonku super Ci w tej fryzurce:tak:

Witam i zmykam,ziemniaki wstawic!:-)
U nas padal snieg wczoraj i w piatek....w piatek bylo malo ale wczoraj sporo tylko szkoda ze dzis juz ani sladu po nim,za to mamy mroz.....
Przed domem mamy slizgawke.....wyszlam na dwor na chwile i bym wurznela orla:sorry:
No to spadam,pozniej jeszcze na zakupki lecimy.
Milego dnia:-)

reklama
Witam!
Mam chwilkę, bo Emma zasnęła, a Eryk ogląda jakiś film o zebrze z tatusiem
Kurcze wszyscy jestesmy zakatarzeni :-( dziś mnie dopadło, ale ja to pól biedy, najgorzej z Emuśką, w nocy budziła sie kilka razy bo nie umiała spac przez ten katar :sorry:
Tabasia, jak sie nazywa ten lekarz co go tak chwialiłas , on z Polmedu jest tak?

Misia, to jeśli cie przyjmą, to którą grupę bedziesz uczyć, moze dzieciaczek którejs z nas ci się trafi ;-)

U nas też padał snieg, kilka razy ale sladu nie ma

Do góry