reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiatam mamuski:-)

Ja tu dzis zagladam a tu tyle do czytania:shocked2: no coz ale nadrobiam wiec
Tabasia i Tichonek wszystkiego najlepszego, kolwjny roczek - 18 oczywiscie;-) stuknal Spoznione te zyczenia ale szere:tak:) Lubiczanko dla meza rowniez wszystkiego naj.... - tort wygladal smakowicie moze i ja sie skusze kiedy zrobic taki.
Gaston pomocnik i pierniczki pierwsza klasa. Moj szkarbik w przyszlym roku tez juz bedzie mogl mi pomoc:-)
Misia prosimy o wiesci jak poszla rozmowa, mozemy juz swietowac:-p

U mnie wczoraj ubralismy w koncu choinke, synek mamusi nawet pomogl. Zaraz biore sie za bigosik, z uszkami i pierogami poszlam na latwizne - kupilam - a co?
Sledzie kupilam 2 rodzaje ale mam ochote zrobic jeszcze po cygansku i ze 2 placki + tort zostaje do upieczenia, a i zapomnialabym ze 2 salatki jeszcze. I tyle wiec chyba to nie tak duzo. Chyba.... juz sama nie wiem:cool2:

A co do tych piosenek swiatecznych to dla mnie atmosfera swiateczna zaczyna byc odczuwalna jak tylko w radio uslysze LAST CHRISTMAS -WHAM. I juz wiem ze swieta tuz tuz:laugh2:

reklama
Pauletta-pewnie,że chwalił,bo-taka kucharka to skarb,a2-chyba wie,że kobiecie w ciąży lepiej nie podpadać:tak::-D
Kamcia-dzięki:-)I przy okazji udanej zabawy w ślicznej kreacji Ci życzę:tak:
Frog-polecam ,naprawdę mniamuśchny:tak:I oczywiście J serdecznie dziękuje i Tobie za życzenia
A my właśnie mamy wspomnianych wcześniej gości-i całe szczęście z Danielkiem ulotniliśmy się na cycuszka do góry(tu mam lepsze towarzystwo na forum:-p)
Gastone-Misia może się spyknęła z Tichonkiem,bo obu od wczoraj ani widu-i tak sobie balują;-)
puki co zmykam,bo karmienia ciąg dalszy zaraz nastąpi:sorry:

Hej dziewczyny bylam wczoraj u lekarza i moje cisnienie jakos spadlo , prawie ksiazkowe 120/85 staralam sie nie myslec o niczym i sie zrelaksowac :) mocz tez wporzadku żadnego bialka nic nie ma! Tak sie ciesze, ale jeszcze kolejna wizyta we wtorek w szpitalu zobaczymy jak tam sie spisze :-) Jedynie co odczuwam to ten bol w okolicy krzyza , ale moze faktycznie to tylko krzyze bo nawet w nocy nie moge sie przewrocic , juz prawie 33 tydz no i dosyc juz przytylam :zawstydzona/y::sorry: a maly daje mi niezle w kosc a to pod zebra a to w pecherz kopniaka :rofl2:
pozdrawiam i milego wieczorku

Cześć dziewczyny.
Lubiczanko ja wiem chyba co się dzieje z Tichonkeim:-D:-D jeśli dobrze zrozumiałam to dziś Agusiek miała wizyte u fryzjera a jeśli ona sie udała to pewnie mąż P tak się naszą koleżanką zachwycił i nastał może tzw. dzień spełniania życzeń wczorajszych ;-);-);-)wiecie co mam na myśli to te dwie kreseczki:happy:. A tak na poważnie to niedługo zobaczę nową fryzurkę tichonka:-):-):-)więc o zdjęcia nie bede musiała prosic.
Misia odezwij sie jak tam rozmowa bo my tu siedzimy jak kura na jajku i czekamy na wieści
U nas dziś dzien jak codzień wiec nic nowego siedzimy w domku i się grzejemy.
Ja też mam utwór świąteczny co mnie rozwesela nie ma to jak dzieci :-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UM9P_rGA5qQ"]YouTube- Świeć, gwiazdeczko, świeć - Arka Noego[/ame]

Jestem jestem!

Tichonka odstawilam wczoraj do chaty,phi! raczej zawloklam. Jak odchodzilam spod jej domu wczoraj w nocy to slyszalam jak udaje kukulke i kuka, kuka, kuka do dwunastu...wiecie o co biega?;-) Potem sie chyba gdzies przewalila bo slyszalam grzmot...:tak:;-):-)

Sorki dziewczynki ale mialam crazy day!
Przede wszystkim mlody chyba zaczal naprawde zebow dostawac. Pierwszy raz w jego zyciu nie mial dzis apetytu. Nie chcial sniadania, obiad zjadl w przeciagu 2 godzin- tak na raty, potem troche cyca, chrupka ale wszystko bez entuzjazmu i troche na sile. na dodatek strasznie marudny i placzliwy. W miejscu dolnych jedynek ma takie dwie bulwy i tak sobie mysle, ze moze moze...lada dzien moje dziecie przestanie byc szczerbate?!:-)

No ale dobra przejde do mojej rozmowy. Otoz bylo ok. Bardzo profesjonalne podejscie, mile dyrektorki. Pytania roku- standardowe, czyli 'Pani mocne strony', 'Pani slabe strony' ' Pani za 5 lat', ' Pani w kilku zdaniach'- naprodukowalam sie jak glupia, a one sie ze mnie smialy...:zawstydzona/y: w sensie, powiedzialy, ze bucha ode mnie energia, ze sie boja, ze pol szkoly rozsadzi...:-D....mam nadzieje, ze to dobrze;-):-) Chyba lekkim problemem jest posiadanie przeze mnie Ala, bo nie byly pewne mojej dyspozycyjnosci. W sensie- od czasu do czasu maja rady pedagogiczne, ktore trwaja do nawet 21 no i obecnosc jest obowiazkowa. Powiedzialam im ,ze bede mogla byc, ale zobaczymy co one na to. Powiedzialy, ze do swiat dadza znac napewno. A od 9 stycznia zaczynalyby sie zajecia....No coz, generalnie mam luz w gatkach, bo noza na gardle nie mam. Bedzie praca to super, nie bedzie to tez super- Al bedzie mial wiecej Mamuni:-)
Na rozmowe zawiozla mnie kumpela naszym samochodem. No i malo sie nie zlalam ze smiechu bo okazalo sie, ze wszytsko w tym samochodzie dziala jak chce. Najpierw uruchimily sie wycieraczki i zaczely psikac plynem na wszytskie strony!! Slonce swieci, zero deszczu, a my jak te glupie plyn i wycieraczki na full speed! Nie moglysmy ich zatrzymac wiec tak sobie z nimi jechalysmy.
Potem chcialam uchylic okno to sie cos zepsulo i otworzyly sie wszytskie okna w samochodzie na full!! I nas wypizdzilo w srodku za wszystkie czasy!
Na koniec jak juz dojechalysmy to Kumpela chciala wyjac kluczyk ze stacyjki i sie ulamal!!!:szok:
No mowie wam....do jakiejs komedii sie nadawalysmy! Przygody zycia- slowo daje! Ja juz sie tak smialam, ze mi make- up po twarzy plynal strugami!:-D

Popoludniu zamowilysmy sobie za to pizze hut i sie okazalo, ze jest buy 1 get 1 free (co za mila niespodzianka)- najadlysmy sie tak, ze czuje sie spasiona!

No i taki mialam dzien :)

I jeszcze wpadla Anineczka na sekund 5 i widzialam Mile w wypasionym wdzianku, z kucykami. Ale moja zwierzyna jej nie polubila i poujadaly na siebie nawzajem;-)

No a teraz to juz sie zrobilam zmeczona....

Acha! Kamcia, Gastone- jakie piekne pierniczki! Nie moge sie doczekac kiedy Al bedzie taki duzy, zebysmy tez takie robili!
Kinia- ciesze sie, ze wszystko ok z fasolka i Toba:-) Zreszta co ja mowie- to juz nie taka fasolka tylko prawdziwy Fasol! Juz niedlugo niedlugo!
Tabasia- przepraszam za spoznienie ale wszytskiego naj naj! Aby rozwiazanie bylo najpiekniejszym momentem Twojego zycia, a dzieciatko Twoja najwieksza radoscia!

A co do kartek swiatecznych to my wysylalismy w tym roku takie:

Załączniki

• 2009-12-071.jpg
    2009-12-071.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 43
Cześć dziewczyny.
Lubiczanko ja wiem chyba co się dzieje z Tichonkeim:-D:-D jeśli dobrze zrozumiałam to dziś Agusiek miała wizyte u fryzjera a jeśli ona sie udała to pewnie mąż P tak się naszą koleżanką zachwycił i nastał może tzw. dzień spełniania życzeń wczorajszych ;-);-);-)wiecie co mam na myśli to te dwie kreseczki:happy:. A tak na poważnie to niedługo zobaczę nową fryzurkę tichonka:-):-):-)więc o zdjęcia nie bede musiała prosic.
Misia odezwij sie jak tam rozmowa bo my tu siedzimy jak kura na jajku i czekamy na wieści
U nas dziś dzien jak codzień wiec nic nowego siedzimy w domku i się grzejemy.
Ja też mam utwór świąteczny co mnie rozwesela nie ma to jak dzieci :-)
YouTube- Świeć, gwiazdeczko, świeć - Arka Noego
hmmmm-z tym spełnianiem życzeń to może masz rację:-Doby się tylko mężo spisał jak należy:-p
Misia-czuję się w obowiązku pogratulować Ci-dostaniesz,czy nie dostaniesz tą pracę ważne,że się sprawdziłaś,czujesz się pewnie co znaczy,że dałaś czadu:D

Ostatnia edycja:
Misia dzień bez przygód dzień stracony :-D:-D:-D a jak wróciłyście jak ten klucz się złamał?? noi gratuluję bez względu na wynik rozmowy :tak::tak:

kurde czuję się jak mega wzdęta :eek: jakby mnie kto na maksa nadmuchał aż mi niedobrze :eek::sorry:

Frog i Misia dziekuje slicznie :-):-):-)
Wlasnie slucham Czerwonych Gitar i mi sie oczka zaszklily... Najbardziej zaluje, ze nie bedziemy w te swieta w Polsce, bo mielismy je spedzac z moja rodzina w tym roku...
Z drugiej strony sie ciesze, ze nie bede musiala wysluchiwac "dobrych" rad siostry mojego M ;-)
Misia ladna fotka, super razem wygladacie :-) No i przygody z autem nie do pozazdroszczenia :szok:

Gastone jak patrze na Twoj nowy suwaczek to mi sie cieplo na serduchu robi :happy:

Ja piore, jutro sprzatanie i fryzjer (ledwo udalo mi sie umowic przed swietami), a pozniej pakowanko ;-)

reklama
Witam mamy wieczorem:-)
A ja dzis mialam mega dzien do sprzatania, prania az 5:tak:+ obiad a teraz goraca kapiel:-D:-D:-D maz przygotowal, usypia dziecko a ja mam sie zrelaksowac:laugh2:.Moj P pojechal z goscmi do centrum i zabrali Joasie- ona uwielbia spac na dworze i nawet teraz jak tyle ludzi w sklepach to jej nie przeszkadza-
spi przez cale zakupy:happy:
Misia- czy Ty masz kiedys spokojny dzien, czy kazdy jest z przebojami:-D pewnie bedziesz miala ta prace- trzymam kciuki
Kamcia- udanego party
Lubiczanka- tort wyglada rewelacyjnie:-D
Frog4- ja tez kupilam uszka i pierogi;-)- nie mam czasu na lepienie, ale reszta juz robiona wlasnorecznie
Kinia- kobietko oszczedzaj sie i odpoczywaj- juz niedlugo bedziesz miala malenstwo na rekach:-D
uciekam i zycze milego wieczoru:yes:

Do góry