reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe- klocie w cycach moze miec dwie przyczyny.
Pierwsza to po prostu produkcja mleka i jest ok. Ale to piecze w okreslonych porach, czesto jak mala je, albo tuz przed karmieniem.
Druga to niestety grzybica i to juz nie jest smieszne. Zazwyczaj jednak to pieczenie sutka.

Mysle, ze to chyba jednak produkcja. Nieprzyjmene uczucie- wiem ;)

reklama
No...Obiadzio kończy się robić-dziś ziemniaczkiz piersiątkiem kurczaka w panierce-usmażone tak jak paluszki rybne i szpaagi zapiekane(jestem strasznie ciekawa jak wyszły,bo nigdy nie robiłam)
Madbebe-mnie też tak kłuje,ale nie w sutku tylko tak na cycu...dziwne takie piekące,chwilowe kłucie...Co do facetów,z moim J jest na odwrót.Czasem już go pytam,kiedy mały płacze czy muszę cyca na wierzch wywalić,żeby zechciał mi go podać:eek:

Hej dziewczyny.

Trochę mnie tu nie było ale to za spr mojej grypy niestety. Dobrze ze jakos z tego
wychodze i gdyby nie antybiotyk z polski to bym chyba .............teraz sprzatam mieszkanko zapuszczone przez mojego j i nie wiem od czego tu zaczac tyle tego tak to jest jak mezczyzna domem sie zajmuje :-D:-D ok uciekam bo dnia mi nie starczy.:sorry::sorry:

froq, pauletta - o tak byloby super, zwlaszcza, ze mam juz jak dojechac ( auto jezdzi ;-)), ale sobota mi odpada jak narazie. Poza tym po 1ej corcia mi spi, gdybym wiec przyjechala o 12, to usnie mi w aucie, a wtedy bedzie niedospana i nie do zycia, a w domu juz nie usnie. Ale nie mowie nie na 100%, gdyby cos sie zmienilo, to odezwe sie do froq, jej komore mam. Tylko wyjasnij mi Pauletta, czy Ty mieszkasz za cyganowem, za smieciowiskiem czy gdzie to sie w lewo skreca z headford rd(mowie jadac od headford)?

Obiadek już zjedzony na szczęście Witia tylko mi nie chciał śniadanka zjeść a obiadek już normalnie mu wchodzi:tak: obiad na jutro też już sie robi tak jakoś hurtowo dzisiaj poleciałam:-) kurczak robił się w piekarniku a na palniku pichci sie gulasz na jutro :-)
Larcia skoro nie mówisz nie to serdecznie zapraszamy na priv ci napisałam jak dojechać:tak:

mój Szymonek dzisiaj sie uspokoił po wypiciu plantexu:-)wielkie dzięki Sofik:tak:
no i zmieniłam mu mleko i nie polecam nikomu aptamilu,:no:mały czasami wymiotował po nim i jest za tłuste

madbebe mój tez tak miał na początku bo sie nie najadał i dałam mu butle,teraz przynajmniej śpi 2-3 godziny głodomor mały:-)

MartaF to chyba zależy od dziecka z tym aptamilem :sorry:
Mojemu np. bardzo podchodził ;-)

Wolfia fajny ten kalenarz :tak::tak:

My też już po obiadku,jeszcze tylko Matt bo śpi :tak::tak:

A co się dzieje z Joannn?
Ona w Pl jest?

anineczka możliwe:tak:popytałam koleżanek i tez sie:tak: skarżyły,ale najważniejsze ze mały nie wymiotuje po cow &gate:tak:a joannn może zajęta mężem:tak::-D

reklama
Madbebe- klocie w cycach moze miec dwie przyczyny.
Pierwsza to po prostu produkcja mleka i jest ok. Ale to piecze w okreslonych porach, czesto jak mala je, albo tuz przed karmieniem.
Druga to niestety grzybica i to juz nie jest smieszne. Zazwyczaj jednak to pieczenie sutka.

Mysle, ze to chyba jednak produkcja. Nieprzyjmene uczucie- wiem ;)

Madbebe-mnie też tak kłuje,ale nie w sutku tylko tak na cycu...dziwne takie piekące,chwilowe kłucie...Co do facetów,z moim J jest na odwrót.Czasem już go pytam,kiedy mały płacze czy muszę cyca na wierzch wywalić,żeby zechciał mi go podać:eek:
Grzybica??brrr,brzmi strasznie:szok:to ma jakies objawy zewnetrzne??Mnie nie kluje w sutku,tylko wlasnie tak jak lubiczanke,w calym cycu:tak:Moj A.chyba panikuje jak mala placze,tak mi sie wydaje z obserwacji.Troche nie dobrze,ale moze sie oswoi-czas najwyzszy!;-)

mój Szymonek dzisiaj sie uspokoił po wypiciu plantexu:-)wielkie dzięki Sofik:tak:
no i zmieniłam mu mleko i nie polecam nikomu aptamilu,:no:mały czasami wymiotował po nim i jest za tłuste

madbebe mój tez tak miał na początku bo sie nie najadał i dałam mu butle,teraz przynajmniej śpi 2-3 godziny głodomor mały:-)
mi sie wydaje ze mala sie najada,tylko chyba zaczela nagle wiecej potrzebowac-moze to jakis skok rozwojowy,nie wiem.na wadze przybiera ladnie,a pokarmu mam od groma.Trudno,niech wcina jak musi;-):-)Kiedys jej przejdzie,moze jakos przetrwam:happy:

Do góry