julia28
Mama lutowa 2007
witajcie moje kochane rana cholera spac nie moge nie wiem tak mnie reka boli cała noc jakby mi sie wszystko zebtrało w palcach i tak rwie ze szok'zaraz do szkoły pozniej na zakupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mi tak syn wyrośnie,to może chociaż on mnie na rękach będzie nosił;-)Dobry!
Syncio kaszkę wcina,ja się zaraz za sprzątanie biorę i obiad bo jutro służbaŻadnego pęda w pobliżu niestety nie widzę,będę musiała teraz jakiegoś motywa szukaćAle na razie to znalazłam motywa na kawkęBo jak kawki się nie napiję to niczego już potem nie znajdę bo mi się oczyska zamykać będą
Ja dziś(i na jutro też) na obiad też robię gołąbki,ale na szybko-siekaneTeż dobre,z sosikiem pomidorowym.
lubiczanko!Wow!Osiem ciast!Podziwiam,podziwiamJa też nie mogę się zebrać do gotowania czy pieczenia,ale jak już to wszyscy chwalą,że palce lizać(skromność przede wszystkim).
Dla Danielka najlepsze życzonka.Mamusia mu nieźle mleczko osłodziła na imieninki.Niech pije,niech pije,na zdrówko!
skad ja to znam:-)moj A.zajmuje sie mala do czasu jak nie zacznie marudzic,jakby w tym jakas trudnosc byla.Jak tylko zaczyna kwilic od razu do mamy bo na pewno chce cycaz facetami...witam:-)
wolfia ja narzekam tylko wtedy jak juz padam na ryjjestem wykończona bo wczoraj mój K wytrzymał całe 10 minut i jak tylko mały sie rozwył oddał mi go spowrotem
moje dziecko lepiej ubierac jak karmićco 2-3 godziny je,czasami 60-80 a nawet 110-120ml