reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie moje kochane rana cholera spac nie moge nie wiem tak mnie reka boli cała noc jakby mi sie wszystko zebtrało w palcach i tak rwie ze szok'zaraz do szkoły pozniej na zakupy
12funny-pictures22.gif

reklama
lubiczanka niania mi zwiała i nie wyrabiam na zakrętach:confused2:odbieram dzieci o 2 bo nie opłaca mi sie łazic 2 razy:sorry:
wszystkiego dobrego dla Danielka w dniu jego pierwszych imienin:tak::-)

Witam :-)
kurde dziecię mi się zbuntowało dzisiaj i nie chce jeść śniadania w desperacji zaserwowałam mu nawet szwedzki stół ma do wyboru chleb z nutellą parówki i banana wszzystko co lubi a on nawet palcem nie chce tknąć :no::no::no: może mu najdzie ochota później mam nadzieję:sorry:
co do mojego wczorajszego fast foodowego obżarstwa spełnił się mój czarny scenariusz :-( frytkom zrobilo się za ciasno w moim brzuszku i znalazły drogę powrotną:eek::eek::eek: ale potem poczułam ulgę:tak: bo byłam taka pełna że mi nawet ciężko było oddychać nie mówiąc juz o zaśnięciu :confused2:
lubiczanka pomysł z podwójną knajpką niezły :tak: jest tylk jeden mały problem tak jak uwielbiam gotować tak chyba wolałabym się pochlastać niz robić to zawodowo:-D:-D:-D
Larcia tak jak napisała frog mój dom dla forumowiczek stoi otworem więc zapraszam wszystkie chętne w sobotę między 12-13 :tak::-D:-D:-D

MartaF-dziś całe szczęście kończą razem o 12.30:-)jak to niania Ci zwiała?już do pl pojechała?Dzięki za Zyczenia dla Danielka-miło,że pamiętałaś:tak::-D.Przepraszam,że nie odebrałam,ale telefon u mnie jest do ozdoby(oczywiście był w torebce);-)-nie mogłam oddzwonić,bo kredytu brak:eek:
Pauletta-noooo-to mamy podobny problem.Z tym,że u mnie jest tak,że za chiny brać mi się nie chce za pieczenie,ale jak już się zbiorę to chowajcie mąkę przede mną.Zawsze jak pojechałam na Święta do rodziców nic nie musieli piec-bo ja wszystko robiłam.Tak np.na Wigilię piekłam zwyczajowo ok.8ciast,mój tatuś do tego dorabiał piernika(chyba jedyne ciasto,za którego się nigdy nie brałam)a mama sernik-do czasu aż odkryła,że mi troszkę lepiej wychodzi(w jej wersji zawsze ciasta było więcej niż masy serowej-a u mnie prawie wcale ciasta i prawie sam ser:-D).No ale teraz to muszę się ograniczać i hamować-bo mimo wszystko szkoda wyrzucać:sorry:
Julia-może spałaś na tej ręce i krew nie dopływała...:sorry:
I znowu lecę,bo solenizancik mój imieninowego mlesia się domaga(mama dla osłody wciągnęła pół paczki familijnych:zawstydzona/y::sorry:)

Dobry!
Syncio kaszkę wcina,ja się zaraz za sprzątanie biorę i obiad bo jutro służba:-DŻadnego pęda w pobliżu niestety nie widzę,będę musiała teraz jakiegoś motywa szukać:-DAle na razie to znalazłam motywa na kawkę:tak:Bo jak kawki się nie napiję to niczego już potem nie znajdę bo mi się oczyska zamykać będą:confused2:
Ja dziś(i na jutro też:tak:) na obiad też robię gołąbki,ale na szybko-siekane:happy:Też dobre:-p,z sosikiem pomidorowym.
lubiczanko!Wow!Osiem ciast!Podziwiam,podziwiam:tak:Ja też nie mogę się zebrać do gotowania czy pieczenia,ale jak już to wszyscy chwalą,że palce lizać:zawstydzona/y:(skromność przede wszystkim:eek::-D).
Dla Danielka najlepsze życzonka.Mamusia mu nieźle mleczko osłodziła na imieninki:tak:.Niech pije,niech pije,na zdrówko!
masakra-mleko-770-OBRAZKY.PL.jpg

Ostatnia edycja:
Dobry!
Syncio kaszkę wcina,ja się zaraz za sprzątanie biorę i obiad bo jutro służba:-DŻadnego pęda w pobliżu niestety nie widzę,będę musiała teraz jakiegoś motywa szukać:-DAle na razie to znalazłam motywa na kawkę:tak:Bo jak kawki się nie napiję to niczego już potem nie znajdę bo mi się oczyska zamykać będą:confused2:
Ja dziś(i na jutro też:tak:) na obiad też robię gołąbki,ale na szybko-siekane:happy:Też dobre:-p,z sosikiem pomidorowym.
lubiczanko!Wow!Osiem ciast!Podziwiam,podziwiam:tak:Ja też nie mogę się zebrać do gotowania czy pieczenia,ale jak już to wszyscy chwalą,że palce lizać:zawstydzona/y:(skromność przede wszystkim:eek::-D).
Dla Danielka najlepsze życzonka.Mamusia mu nieźle mleczko osłodziła na imieninki:tak:.Niech pije,niech pije,na zdrówko!
masakra-mleko-770-OBRAZKY.PL.jpg
Jak mi tak syn wyrośnie,to może chociaż on mnie na rękach będzie nosił;-)
Za życzenia oczywiście podziękował ;D

Czesc mamusie,wpadam sie przywitac i za wiele chyba nie nabazgrole bo dzis wlasnie dzien lepienia.Za jednym zamachem zrobie pierogi ruskie na kilka obiadow,pierogi z grzybami na wigilie i uszka do barsczu wiec ruszam do boju!
Marta nie wiem czy kupisz jescze skore,ale jesli juz to chyba tylko TK MAX bo w innym sklepie raczej rzadko.

reklama
witam:-)

wolfia ja narzekam tylko wtedy jak juz padam na ryj:confused2:jestem wykończona bo wczoraj mój K wytrzymał całe 10 minut i jak tylko mały sie rozwył oddał mi go spowrotem:confused2:

moje dziecko lepiej ubierac jak karmić:confused2:co 2-3 godziny je,czasami 60-80 a nawet 110-120ml:eek:
skad ja to znam:-)moj A.zajmuje sie mala do czasu jak nie zacznie marudzic,jakby w tym jakas trudnosc byla.Jak tylko zaczyna kwilic od razu do mamy bo na pewno chce cyca:tak::-Dz facetami...
lacze sie z Toba w zmeczeniu,ostatnio nie sypiam rowniez,cos sie dzidzi pozmienialo i od polowy nocki budzi sie co chwil pare:-(moze jesc wiecej potrzebuje,nie wiem.Za dnia tez tylko drzemki polgodzinne i tyle.Nie dosc ze nie pospalam,to jak juz w koncu zasnela przed 6ta wstalam,zjadlam i za prasowanie sie zabralam.Oczywiscie dlugo nie pospala,co to za dziecie to nie wiem.Jak mowie mamie,to sie dziwi,bo przeciez dzieci w jej wieku to tyyyle spia:eek::-)
Dziewczyny,klocie w cyckach jest normalne?Tlumacze sobie ze mi pokarm naplywa,ale nie wiem ile w tym prawdy.Szczegolnie prawy mi jakos doskwiera czasami:-(
milego dzionka wszystkim i owocnych przygotowan do Swiat!

Do góry