reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
madbebe napewno małej przejdzie,jak masz dużo mleka to super:tak:bo ja nie miałam:no:a teraz tez mnie cyce pieką bo mleko sie przepala ale ściągać nie musze bo są miekkie i jak próbuje odciągnąć to nic nie leci,pare kropelek:sorry:

cholercia przechwaliłam swoje dziecię bo marudzi mi no!!!:wściekła/y:

zapomniałam!dzwoniłam do CHB i dowiedziałam sie ze wysłali mi list 25 który do dzisiaj nie doszedł:wściekła/y:paranoja!!

Ostatnia edycja:
Witam!!!
Poczytam was wieczorkiem:-)
Ja dzis zajeta lepieniem pierogow...w sumie juz skonczylam tylko musze ogarnac w kuchni i w salonie bo maly mi taka zawieruche zrobil ze szok:szok:.
Nastalam sie nad tymi pierogami az teraz boli mnie kregoslop,czekam do wieczorka moze m masazyk zrobi:sorry::-p.

Witam laski
Ja zwolnilam sie z pracy szybciej bo tak mnie żoładek bolał skrecało mnie jak nic.Połozyłam sie i jest juz troche lepiej wlasnie zrobiłam klopsiki w sosie pomidorowym z reszty farszu gołabkowego, i czuje wibracje w żołądku uff
LArcia nie zazdroszcze z tym autem hamówa.
Tez bym wpadla do pauletty w sobote ale pracuje do 3:(
Na pierogi tez mam ochote moze kiedys sie zabiore i zrobie zapsa na świeta:)
Olivier naszczęscie juz lepiej antybiotyk dziala:)
Chyba jutro do pracy nie pojde sick wezme bo jak mam sie znów tak fatalnie czuc to lepiej odpoczac w domu.
No nic zmykam

Uff..wreszcie siadłam:sorry:
Może i mnie mężyk by dziś zrobił masażyk:confused:Przydałby się,nie powiem!Ale jak go znam to albo tak wszystko ustawi,że to ja jemu będę robić masażyk,albo nikt nikomu bo padnie przed telewizorem:dry:
Zapomniałam Wam powiedzieć,że i my dostaliśmy zaproszenie na szczepienie,z tym,że na stary adres przyszło,P niedawno poszedł spytać czy przypadkiem coś do nas nie przyszło i właśnie to było.W listopadzie wysłali..
Też miałam pytać gdzie joann?:eek:

kurcze jestem w szoku:szok: dziecię me zasnęło po 2 a że sama zmęczona troszkę byłam to przed 4 poołożyłam się koło niego myśląc że zaraz się obudzi i nie wiem kiedy sama zasnęłam:eek: obudziłam się 15min temu bo mnie pęcherz pogonił a Wiktor dalej śpi w najlepsze wtulony we mnie ponad 3 godz. mi spał :shocked2:jak wstałam do ubikacji to też się obudził i podreptał za mną a teraz dochodzi do siebie bo wygląda jak lekko oderwany od rzeczywisstości hehe:sorry:

Kobieta za kierownicą ;-) - Wideo - Studio - WP.PL z jednej strony śmieszne ale z drugiej szok że tacy kierowcy na prawdę istnieją:eek::sorry:

Ostatnia edycja:
Witam-wymknęłam się tylko życzyć dobrej nocki:-)...Muszę być na bieżąco dlatego musiałam podczytać co tam popołudniową porą się działo:-p
A skoro o masażach mowa,to biorąc pod uwagę,że niby szparagi są afrodyzjakami(bleee-J pochwalił,ale mnie osobiście nie za bardzo do gustu przypadły:eek:)to może uda mi się namówić mojego J na takowy:tak:
Uciekam...do jutra Dziewczynki i nie szalejcie,abym rano zdążyła Was nadrobić:sorry:

Madbebe-może to zdanie cię pocieszy i uspokoi :-)
"Potwierdzeniem udanego karmienia jest odczuwane przez matkę lekkie kłucie w piersiach w czasie jego trwania, piersi pełne przed i opróżnione po jego zakończeniu oraz słyszalne połykanie pokarmu przez dziecko."

reklama
Hej laseczki
Mama wyjechala:-:)sorry: wiec sie troszke pusto w domciu zrobilo ale na ratunek przybiegla Agusiek - kochana dziekujemy za popludnie i reszcie ekipy (elity) rowniez dziekuje za mile popoludnie a i Wiktorek poszalal po 2 tyg uziemieniu. Po powrocie zjadl zupke i padl na kanapie na godz. Ja oczyszcilam kompa z wirusow i w koncu moglam wam troszke postukac:-p

Kamcia bidulko jak nie plecy do zoladek:-( Moze kropelki trza zapodac? Oby to nie cosik wirusowego... Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-D

froq, pauletta - o tak byloby super, zwlaszcza, ze mam juz jak dojechac ( auto jezdzi ;-)), ale sobota mi odpada jak narazie. Poza tym po 1ej corcia mi spi, gdybym wiec przyjechala o 12, to usnie mi w aucie, a wtedy bedzie niedospana i nie do zycia, a w domu juz nie usnie. Ale nie mowie nie na 100%, gdyby cos sie zmienilo, to odezwe sie do froq, jej komore mam. Tylko wyjasnij mi Pauletta, czy Ty mieszkasz za cyganowem, za smieciowiskiem czy gdzie to sie w lewo skreca z headford rd(mowie jadac od headford)?

Larcia byloby super gdyby udalo ci sie wpasc z Amanda :-) co by nie gadac nastepnym razem zwalimy sie do ciebie w koncu dojade w pol drogi do ciebie;-):sorry:. Wilwie porywam z soba i moze jeszcze kogos...hmmm

mój Szymonek dzisiaj sie uspokoił po wypiciu plantexu:-)wielkie dzięki Sofik:tak:no i zmieniłam mu mleko i nie polecam nikomu aptamilu,:no:mały czasami wymiotował po nim i jest za tłuste

madbebe mój tez tak miał na początku bo sie nie najadał i dałam mu butle,teraz przynajmniej śpi 2-3 godziny głodomor mały:-)

Ja mialam podobnie z moim synkiem nie najadal sie wiec dalam butle i juz bylo super. Ja od samego poczatku dawalam Aptamil i to for hungry babies i nie moge na to mleczko narzekac wiec to kwestia upodoban kulinarnych naszych pociech:tak:;-). Jednym bobasom sluzy takie mleczko innym inne nie trzeba z gory zakladac ze jest be dla wszystkich:tak: Najwazniejsze by dziecko bylo najedzone i szczesliwe a ktore mleczko to powoduje to juz nie wazne.

Do góry