reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

a mi się nudziło i właśnie upiekłam bułeczki drożdżowe z rodzynkami i kruszonką :-):-):-) mniam:laugh2: a do tego wynalazłam w moich słoikach dżem truskawkowy domowej roboty od teściowej :-D:-D:-D i znowu się objem i nie będę mogła ruszać:sorry:

reklama
mój Szymonek dzisiaj sie uspokoił po wypiciu plantexu:-)wielkie dzięki Sofik:tak:
no i zmieniłam mu mleko i nie polecam nikomu aptamilu,:no:mały czasami wymiotował po nim i jest za tłuste

madbebe mój tez tak miał na początku bo sie nie najadał i dałam mu butle,teraz przynajmniej śpi 2-3 godziny głodomor mały:-)
Ja uzywalam aptamilu i ja polecalam zawsze.Kazde dziecko jest inne i inaczej toleruje mleko.Moj np chorowal po cow&gate.Wiec regoly nie ma.
Hej laseczki
Mama wyjechala:-:)sorry: wiec sie troszke pusto w domciu zrobilo ale na ratunek przybiegla Agusiek - kochana dziekujemy za popludnie i reszcie ekipy (elity) rowniez dziekuje za mile popoludnie a i Wiktorek poszalal po 2 tyg uziemieniu. Po powrocie zjadl zupke i padl na kanapie na godz. Ja oczyszcilam kompa z wirusow i w koncu moglam wam troszke postukac:-p

Kamcia bidulko jak nie plecy do zoladek:-( Moze kropelki trza zapodac? Oby to nie cosik wirusowego... Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:-D

Larcia byloby super gdyby udalo ci sie wpasc z Amanda :-) co by nie gadac nastepnym razem zwalimy sie do ciebie w koncu dojade w pol drogi do ciebie;-):sorry:. Wilwie porywam z soba i moze jeszcze kogos...hmmm

Ja mialam podobnie z moim synkiem nie najadal sie wiec dalam butle i juz bylo super. Ja od samego poczatku dawalam Aptamil i to for hungry babies i nie moge na to mleczko narzekac wiec to kwestia upodoban kulinarnych naszych pociech:tak:;-). Jednym bobasom sluzy takie mleczko innym inne nie trzeba z gory zakladac ze jest be dla wszystkich:tak: Najwazniejsze by dziecko bylo najedzone i szczesliwe a ktore mleczko to powoduje to juz nie wazne.

Swiete slowa :tak:

Witam wieczorkiem!
Widziałam już kiedyś "kobietę za kierownicą" najbardziej zabawny jest filmik z seledynowym autkiem, za kazdym razem rozbawia mnie do łez:rofl2:

ja juz chcę zeby były święta!!!!

Marta moj tez nie zabardzo chcial pic Aptamil i ulewal po nim bardzo , ale pozniej zmienilam na Aptamil Comfort i bylo ok przez chewile, pozniej Nan Ha,pozniej Nan zwykly1 pozniej 2,nastepnie Enfamil ar a teraz od tygodnia jestesmy na Cow& Gate i wszystko gra......maly juz nie puszcza pawi....chyba mu ten refluks przeszedl na dobre:-)

Pauletta a Ty znow o jedzeniu:-D:-D:-D jedz jedz niech Ci idzie na zdrowie.....

Tichonek jak tam,masaz byl???? u mnie jeszcze nie:sorry: i chyba sie nie zapowiada......

Ja dzis jakiegos powera dostalam bo chcialam jeszcze nalesniki piec na krokiety ale m mnie powstrzymal i zrobilam tylko farsz;-)

pauletta hehe co wchodze i czytam, to cos jesz, a jestes taka szczuplutka, naprawde podziwiam!Ja tez uwielbiam dobre jedzonko, ale mi odrazu idzie w tylek :confused2:
Maz mi najbardziej szkodzi, bo wprost uwielbia wieczorem cos podjadac do filmu, a ja razem z nim :-p

Hej mamunie żadko zaglądam bo nie mam czasu myślałam że praca na popołudniówki będzie spoko ale po prostu nie wyrabiam wstaje o 8 wysyłam syna do szk:-) już za chwilkę królewna się budzi ubieramy się schodzimy na dół sprzątamy jemy kaszkę idziemy na zakupy robimy obiad i już 2.30 trzeba wychodzić do pracy kosmos :tak:dobrze że to 2dni w tygodniu ale za to weekend w pracy:szok: do tego doszedł mi piesek kundelek ma 2miesiące mój syn cały w skowronkach a on sika i sra i skomli chce na kolana potrzebuje jeszcze mamy :tak:macie jakiś dobry sposób żeby się oduczył sikania w domu :-(na święta nie mam nic dziś trochę ubrałam dom choinki brak i babek na nią też to nasze 1swięta w IR nie mam kiedy jechać na zakupy M ciągle w pracy do 8 auto zabiera chyba mi zostanie Dans bo 24otwarty...a jak sobie pomyśle że w święta do pracy to mnie szlak trafia ale cóż to moje 3świeta w tej pracy a 1 pracujące dobrze że choć zle nie płacą :-) pozdrawiam was papapa

pauletta hehe co wchodze i czytam, to cos jesz, a jestes taka szczuplutka, naprawde podziwiam!Ja tez uwielbiam dobre jedzonko, ale mi odrazu idzie w tylek :confused2:
Maz mi najbardziej szkodzi, bo wprost uwielbia wieczorem cos podjadac do filmu, a ja razem z nim :-p
:-D:-D:-D:-D:-D Larcia dobre dawno sie tak nie uśmiałam:laugh2::laugh2::laugh2: ja szczupła???? chyba w uszach:rofl2::rofl2::rofl2: zawsze miałam skłonności do tycia i musiałam się kontrolowac jedynym wyjątkiem jest ciąża wtedy sie nie kontroluję i jem na co mam ochotę:tak::tak::tak: jak chodziłam pod serduszkiem z Wiktorkiem przytyłam 30kg ciekawe ile teraz przytyję jak na razie już mam na plusie jakoś z 14kg a jeszcze 3 miesiące przede mną:sorry: ale co tam zrzuci się później :cool2:

reklama
Emili nie pocieszę Cię,ale psiak teoretycznie może sikac do 6 miesięcy życia.
Mówię teoretycznie bo jednym nauka idzie szybciej a innym nie.
Rada? Wychodzic z psem i chwalic,chwalic i jeszcze raz chwalic za dobrą sprawę na dworze.
Możesz też podłożyc gazetę w jednym kącie w domku,blisko drzwi wyjściowych (jeśli był choc trochę przyuczany do szczania na papierek) i tą gazetkę coraz bliżej drzwi przesuwac.No i nagradzac ;-)
Pocieszę Cię,że dziś Mila zlała nam się w łazience na górze,ale winę mogę zwalic na M bo chciała iśc na dół to ten ją powstrzymał :confused2:

No jesteś matka pracująca,podziwiam :tak::tak:

A dawno nie zaglądała MoKu,pamiętacie ją?
Ciekawe co u niej :sorry:

Ja też piję drinka,ale takiego sobie zrobiłam,że zaraz się schowam pod stół :eek::eek:
Z testów mąż mnie przepytał,a ile się natłumaczył o budowie silnika :szok:
Boring :sorry:

Do góry