pauletta82
Sexy Big Mamma
a mi się nudziło i właśnie upiekłam bułeczki drożdżowe z rodzynkami i kruszonką :-):-):-) mniam a do tego wynalazłam w moich słoikach dżem truskawkowy domowej roboty od teściowej i znowu się objem i nie będę mogła ruszać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uzywalam aptamilu i ja polecalam zawsze.Kazde dziecko jest inne i inaczej toleruje mleko.Moj np chorowal po cow&gate.Wiec regoly nie ma.mój Szymonek dzisiaj sie uspokoił po wypiciu plantexu:-)wielkie dzięki Sofik
no i zmieniłam mu mleko i nie polecam nikomu aptamilu,mały czasami wymiotował po nim i jest za tłuste
madbebe mój tez tak miał na początku bo sie nie najadał i dałam mu butle,teraz przynajmniej śpi 2-3 godziny głodomor mały:-)
Hej laseczki
Mama wyjechala:-sorry: wiec sie troszke pusto w domciu zrobilo ale na ratunek przybiegla Agusiek - kochana dziekujemy za popludnie i reszcie ekipy (elity) rowniez dziekuje za mile popoludnie a i Wiktorek poszalal po 2 tyg uziemieniu. Po powrocie zjadl zupke i padl na kanapie na godz. Ja oczyszcilam kompa z wirusow i w koncu moglam wam troszke postukac
Kamcia bidulko jak nie plecy do zoladek:-( Moze kropelki trza zapodac? Oby to nie cosik wirusowego... Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Larcia byloby super gdyby udalo ci sie wpasc z Amanda :-) co by nie gadac nastepnym razem zwalimy sie do ciebie w koncu dojade w pol drogi do ciebie;-). Wilwie porywam z soba i moze jeszcze kogos...hmmm
Ja mialam podobnie z moim synkiem nie najadal sie wiec dalam butle i juz bylo super. Ja od samego poczatku dawalam Aptamil i to for hungry babies i nie moge na to mleczko narzekac wiec to kwestia upodoban kulinarnych naszych pociech;-). Jednym bobasom sluzy takie mleczko innym inne nie trzeba z gory zakladac ze jest be dla wszystkich Najwazniejsze by dziecko bylo najedzone i szczesliwe a ktore mleczko to powoduje to juz nie wazne.
Larcia dobre dawno sie tak nie uśmiałam ja szczupła???? chyba w uszach zawsze miałam skłonności do tycia i musiałam się kontrolowac jedynym wyjątkiem jest ciąża wtedy sie nie kontroluję i jem na co mam ochotę jak chodziłam pod serduszkiem z Wiktorkiem przytyłam 30kg ciekawe ile teraz przytyję jak na razie już mam na plusie jakoś z 14kg a jeszcze 3 miesiące przede mną ale co tam zrzuci się późniejpauletta hehe co wchodze i czytam, to cos jesz, a jestes taka szczuplutka, naprawde podziwiam!Ja tez uwielbiam dobre jedzonko, ale mi odrazu idzie w tylek
Maz mi najbardziej szkodzi, bo wprost uwielbia wieczorem cos podjadac do filmu, a ja razem z nim