reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

I ja z wieczorka wskoczyłam:tak:
Wszystkie dziś jakieś padnięte,ja toże:sorry:
Dzień się zaczął od wielkiej radości mojego syna,po tym jak znalazł paczkę pod łóżkiem:-DI tak nam jakoś zeszło do obiadu.Potem wybraliśmy się ni stąd ni zowąd do Dublina.Młody zaliczył fryzjera bo już był taki kudłaty,że wyglądał delikatnie mówiąc nieciekawie.Ja połaziłam za butami i na łażeniu się zakończyło:-(No,nic do trzech razy sztuka,może następnym razem wreszcie jakieś zakupię:sorry:Wróciliśmy,Radka zaraz wykąpałam bo go włosy gryzły:growl:i zaczął mi się syn coś walać po kanapach:shocked2:,rumieńców takich dostał i ciepły się zrobił,chyba go jakieś przeziębienie łapie.Dostał syropki,Nurofen i padł jak kawka:sorry:.Coś,kurczę popłakuje przez sen i kaszle,żeby mi się tylko na dobre(niedobre) nie rozłożył:sorry:.P też już komara tnie więc i ja zaraz w objęcia Morfeusza się udam:tak:.Dobrej nocki..

reklama
Cos tu sie niedobrego dzieje. Taka cisza od kliku dni...nie ma co czytac, dziewczynki sie nie dziela przemysleniami z minionych dni...;-) Wszytskie zmeczone...
hmmm...
A ja dzis happy. Pokrzyczalam wczoraj na A, ze powinien sie upomniec o dzien wolny, a nie tyra 7 dni w tygodniu. No i poprosil i mu dali dzisiaj:-) Czekam wiec az sie laskawie z wyra podniesie i nareszcie jakis rodzinny dzien!! A tyle rzeczy by sie chcialo zrobic, ze dnia zabraknie na bank!
Alis spi...uspilam go na pilce do rodzenia..hehehe...
Czesto sobie z nim na niej skacze, albo on sam sobie skacze, albo wogole sie na niej bawimy. I jak go trzymam na rekach i sobie tak baunsuje to on zasypia..hehe..
Zwierzyna nakarmiona, zadowolona, ogrzewanie hula, kawa wypita, sniadanie zjedzone:-) Uporalam sie ze wszystkim i moge w spokoju kontynuowac ogladanie mojego ulubionego programu..dzien dobry TVN- o sorki juz nie...Al is awake!!!:wściekła/y:;-)

Dzień dobry!!!
Nie wierzę,że wchodzę przed 10-tą i jestem 2-ga:szok:.Co to się dzieje Dziewczynki?
Misia-przyłączam się do Twojego niepokoju...i przy okazji-to sobie pooglądałaś dzień dobry tvn(ja też oglądam ,zazwyczaj jednak moje dwa starszaki wlatują i "mama-bajkę!!!):sorry:.Miłego Rodzinnego dnia życzę
Frog-ok.to od przyszłego tygodnia pełne zwarcie;-):-).I doradzę coś Ci cichutko-wykorzystuj mamę ile się da.Ona będzie happy,że mogła pomóc,a Ty będziesz miała mniej pracy(ja żałuję,że np.o uszkach nie pomyślałam kiedy moja mama była:crazy:)
Kamcia-my też chcieliśmy świecić(jak Twoi sąsiedzi)ale się okazało,że mój J w zeszłym roku gdzieś zawieruszył jakiś wzmacniacz,i teraz muszę dokupić komplet lampek na zewnątrz:wściekła/y:.Mam nadzieję,że dekorowanie Twojego domku jutro pójdzie bardziej pomyslnie:tak::-)
Tichonek-oby na pokaszliwaniu się skończyło( u Radka)...Nie znoszę patrzeć kiedy moje Szkrabki są chore-zawsze chciałoby się wziąć ich cierpienie na siebie(szkoda,że to niemożliwe:sorry:)
Pauletta-ja też lubię kiedy wpadają goście jak mam coś upieczonego.Bo u mnie to jest tak-uwielbiam piec ciasta,ale już z jedzeniem ich jest gorzej(nie wiem dlaczego,ale nie lubię jeść swoich ciast,a nieskromnie powiem,że nawet są dobre-poprostu takie zboczenie jakieś)tak więc jak nie znajdzie się ktosik chętny,to nierzadko się zdarza,że muszę wpychać mojemu J do pracy,aby chociaż kolegom dał(bo jakoś tak szkoda wyrzucać).I faktycznie-w biodra idzie komuś innemu:-p
Narzaie to tyle-wykorzystując sen Danielka pójdę pranie rozwiesić na górze...A kupiłam ostatnio płyn do płukania comfort-truskaweczki i pocałunek lilii-pachnie cuuudownie(tak nawiasem mówiąc)
Uciekam-a Wam miłego dnia życzę

Hejo!
Nie było mnie dwa dni, bo nie mogłam odejść od gołąbków, które zrobiłyśmy z Paulettą Dzięki kochana!!! Masz talent kulinarny, 52szt, przepysznych gołąbeczków, mój M który do tej pory nie przepadał, zaraz po ugotowaniu na początek 4 zjadł, bo tak mu smakowalo

Wczoraj kuplismy choinkę w B&Q ostatnia sztuka, half price, piekna jes :cool2:

uciekam sie ubierać, bo Emma spi

ps w DDtvn była taka młoda dziewczyna Agata co ma jakiegos starszego faceta, to kto to jest, tzn ten facet? bo wlączyłam za póxno

Witam sie i ja.Faktycznie wieje tu pustkami ale niema sie co dziwic,przygotowania do swiat zajmuja sporo czasu.Ja zaczynam lepienie dopiero w czwartek,bo dzis mam meza,jutro porzadki po weekendzie a w srode gosci.Co do dzien dobry tvn to ja zawsze ogladalam,dopuki dziecko bajek sie nie zaczelo domagac..
Oki spadam bo jedziemy do Limericku na jakies zakupki.papa

Witam i jak i uciekam po zwolnienie i do socjala, chyba ich tam rozniose bo nadal mi nie wyplacili pieniedzy:wściekła/y: To juz ostatnie zwolnienie im wioze bo od 12-ego macierzynski wkoncu:tak: a wiec milego dzionka dziewczynki wpadne potem:-)

moniadan cała przyjemność po mojej stronie :tak:

Dzień dobry mamuśki :-) po śniadanku jakoś tak sie rozleniwiłam że nie mogę ruszyć moich szanownych 4 liter z kanapy :sorry::eek: nawet jeszcze w pidżamie siedze:zawstydzona/y:;-) wczoraj męczyłam się chyba z dwie godz żeby zasnąć nie wiem czemu dopiero jak przyszedł mój mąż kochany i myśląc że śpię podgazował trochę sypialnie :eek::confused2: że musiałam schować twarz w poduszkę to zasnęłam ehhh ci faceci:sorry:

Nowy "narkotyk" nastolatek - Wiadomości - WP.PL to ja poproszę takich narkotyków :tak:

Ostatnia edycja:
Ja również się melduje.
Pauletta szkoda że blisko mnie nie mieszkasz pomogłabyś mi z tymi gołąbkami bo ja jak zwykle mam problem z kapusta a to sa za twarde bądz samkowo im czegoś brakuje.
misia83_83 znowu jak Cię podczytuje nabieram większego powera;-)
Po mikołaju dziś dochodzimy do siebie całą trójeczką, byliśmy u znajomych wczoraj fajnie było dużo dzieci powygłupialiśmy się nawet i domnie przyszedł prezencik od mojego J mikołaja niechcę się chwalić bo ja to zawaliłam na całej linii z prezentem dla męża a on mi kupił piękną branzoletkę srebrną; aż łezka zakręciła mi się w oku. Zaraz zmykamy na zakupy może już sobie kapuste kupię na bigos i go zrobię zawekuje i bedzie mniej na roboty na święta. Ok to lecę miłego dzionka pa pa

karolinanicola- hihi:-) No to dobrze wiedziec, ze ma sie jakies dobre oddzialywanie;-) Pewnie wszystkie Karoliny tak maja:-):cool2::cool:

Alis uskutecznia druga drzemke po tym jak go wymeczylam na puzzlach a zwierzeta go zalizaly na maxa..uhhh...
A sie zwinal z wyrka i oglada Terminatora...:/ well....
A ja jem ciasta czekoladowe...ehhh.....ale co tam. Potem wyskacze na pilce.

Moniadan- to byla Agata Rubik, zona Rubika Piotra :)
52 golabki......:/ My GOD! Zagazujecie chate po nich :)Ja taka na golabki to srednia jestem...wole pierogi :)
Pauletta- skoro u Ciebie tez golabki to sie nie dziw, ze M tak czadzi ..haha :)
Ja jak zrobie swiatczny bigos to tez bedzie wesolo....

Ostatnia edycja:
reklama
witam:-)

moje dziecię nie śpi od 8:wściekła/y:i nic nie można zrobić:no:

lubiczanka prześle ci fotki jak tylko mały postanowi trche pospać:sorry:wogóle wieczorami krzycy bo brzusek go boli i nosek ma zapchany:-(

pauletta to powinnaś właśnie szybko zasnąć po takich zapachach:-D

miłego dnia:cool2:

Do góry