reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey hey laski!

Widze, ze w papu dzis tloczno, same znajome twarze :-) Najpierw didi i martuska, potem froq :-) Na darmowe paczki i fotki wszystkich ciagnie, lacznie ze mna :-D
My juz tez mamy mniej wiecej przystrojona chatke, ale brakuje jeszcze najwazniejszego- choinki!

reklama
Hey hey laski!

Widze, ze w papu dzis tloczno, same znajome twarze :-) Najpierw didi i martuska, potem froq :-) Na darmowe paczki i fotki wszystkich ciagnie, lacznie ze mna :-D
My juz tez mamy mniej wiecej przystrojona chatke, ale brakuje jeszcze najwazniejszego- choinki!
:-)radocha dzieciom z tych paczek najwieksza.Ja tam nie bylam juz nie pamietam kiedy.Chodzilam do czasu otwarcia foodlandu,nawet nie wiem jak tam jest po rozbudowie i co przybylo.Kiedys wskocze z ciekawosci chyba.Jednak szczerze powiedziawszy wole foodland-taniej:tak:

Hej kobietki
widze ze dzis pustki no coz trzeba pilnowac Mikolaja by odnalazl nasze pociechy;-) Mojego szkraba udalo sie mu odnalezc i Wiktorek dostal piekna paczke slodyczy. Widzialam tez ze szkaraby Martuski, Larci i Agusiek tez zostaly obdarowane wiec na pewno to busy day dla Mikolaja. Teraz ruszyl dalej ....

.... na pewno spotka dziatki ktorejs z Was.:-D:-D:-D Mnie sie dostal nowy telefon bo ze starym to juz kruchutko bylo jak rozmawialam to nie slyszalam rozwmowcy wiec czasem nie odbieralam co by sie nie stresowac:sorry:. Mlody dostal slodycze,ciuszki i gre do podlaczenia pod tv ale R kupil ja bardziej sobie:-p
Misia to bylas bbb grzeczna jak Mikolaj tyle prezentow przyniosl hohoho;-)

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych porzadkow i dekoracji swiatecznych . Ja sie zbiore dopiero jak matula wyjedzie bo teraz to nie mam natchnienia. Jedynie co to moze zrobie krokiety juz na swieta i jak sie rozpedze to moze i pierogi:confused2::cool2: W tym roku to jakos nie planuje sytych swiat ale i tak wyjda takie bo Wiktor urodzony w Wigilie wiec urodzinki jemu tez musze jakies wyprawic:-):tak::shocked2:. W zeszlym roku to mialam tylu gosci ze nawet nie wiem jak mysmy wszyscy sie pomiescili:szok: no ale bylo gwarno, cieplo i wesolo. W tym roku pewnie bedzie podobnie wiec trzymam kciuki za siebie:eek:

oki uciekam robic ciasto cappuccino, mam irish cream i meza wieczorkiem wiec zapowiada sie milusi wieczor

Witam się ja również!!!(lepiej pózno niż wcale:tak:)
Dzieciątka moje wykąpane,grzecznie już w łóżeczkach śpią(niania nastawiona przy komputerku,żebym w razie w usłyszała najmłodsze swe dziecię)-pierwszy raz usłyszałam,że Dawid chrapie jak smok;-):-D...
Jak minął dzień drogim Forumowiczkom?Bo nie na BB-przynajmniej niezbyt dużo forum zajęło Wam czasu(a już się martwiłam,że nie nadrobię tego weekendu).Mikołaj dotarł do każdej?
MartaF-raz jeszcze wielkie dzięki za zaproszenie i zabawę :happy:(choć ja padnięta byłam i marudna,za co przepraszam).Poproszę o focie na maila:tak:
Frog4-to mam pomysł-ja potrzymam kciuki za Ciebie,a Ty trzymaj za mnie(leń mnie taki dopadł,że szkoda gadać),choć u mnie już choinka stoi:tak:
MamoAdy-świetnie,że się odezwałaś,i co ważniejsze,że doleciałaś tam gdzie Was miano "dostarczyć"
Tichonek,Anineczka-jakieś zajmujące musiały być wASZE PREZENTY,ŻE NAWET NIE ZAJRZAŁYŚCIE(tYLKO MI aNINECZKO NIE MÓW,ŻE ZNOWU TESTY ZAKUWAŁAŚ:sorry:)
I to by byłoi na tyle-z bardzo przewidywalnej przyczyny-Danielek za cycuniem się stęsknił:eek:
Miłej nocki drogie Panie i do juterka(oby)

Witam laski
Mamo ady dobrze ze wszystko sie ok skonczylo.
życze bezpiecznych lotów innym lecacym mamom:)
Ja wczoraj bylam na urodzinach i sie napilam i dzis w pracy mega kac i samopoczucie ufff masakra od tego martini:( ble
No wiec przemeczylam sie w pracy po pracy do smytha i prysznic i na kolejne ury no i dopiero wrocilam padnieta z bólem głowy.
Ja sie zabiore za dekoracje we wt bo mam wolne:) Tez bede miala piekna świecaca chatke bo moi sasiedzi to juz swieca z daleka hihi
Bylam w Papu zdjecie z Mikolajem jest paczka tez hura i didi spotkalam:)
Wczoraj z Olim pisalismy list do mikolaja i list zniknal a dzis pod kominkiem oli znalazl dywanik do jezdzenia autkami i jak wrocilam z pracy to super sie na nim bawil i mi opowiadal ze mikolaj zabral list i do komina prezent wrzucil dla niego haha ale ubaw:)
Kiedy spotkanko????
Oki zmykam bo padam na ryj:)

Hej
Melduję się,ale chyba na chwilę.
Padam :confused2:
Wczoraj siedziałam do 3 w nocy,dziś wysprzątałam całą górę chatki i czuję zmęczenie :confused2:
Testy sobie dzisiaj odpuściłam :sorry:
Może jakiś filmik zapuszczę ;-)
Bye :cool2:;-)

JA rowniez tylko sie witam i zmykam;-)
Dzis mialam busy day i nawet nie mam sily przed laptopem siedziec..
Jutro zagladne i poczytam....mam nadzieje.

Baaaajjjjj:-)

Witam się i ja :-) mnie i męża Mikołaj ominął na szczęście nie zapomniał o Wiktorku a to najważniejsze i przyniósł mu namiot Boba budowniczego co by przestał swoją szafę w pokoju rozwalać:laugh2::tak: no i jeszcze w papu paczuszkę mu dal za co moje dziecię wyznało mu dozgonną miłość i nie chciał opuścić jego kolan na szczęście akurat nie było dużo dzieci to sobie trochę posiedział i pomógł Mikołajowi prezenty rozdawać takiej radości w oczach dziecka już dawno nei widziałam:-D:-D:-D wpadli jeszczze znajomi wyjedli cisto i pojechali :-p przynajmniej nie mi się w biodrach odłoży hahaha :laugh2: z dobrym humorkiem się żegnam i pójdę spać bo jutro mnie czeka robienie krokietów :tak: co by mniej szykowania na święta było oby mi tylko miejsca w zamrażarce starczylo bo w tym tygodniu mam zamiar jeszcze pierogi zrobić:sorry:
Dobranoc dziewczynki:-):-):-)

reklama
Ja tak na chwilke widze ze weekendy BB nie sluza;-)
Mialo byc ciasto cappuccino a jest raffaelo:-p teraz tylko czekam by moc zjesc jeszcze z jakies 30 min (nasaczylam krakersy irish creamem wiec bedzie szybciej:cool2:)
Lubiczanko ide na taki uklad trzymam kciukasy ale zaczynam od przyszlego weekendu bo nie chce mamie psuc pobytu i tak uziemilam ja moja choraba.
Zmykam juz do jutra i oby dopisala nam pogoda
Pauletta ja planowalam krokiety i pierogi na wtorek co by mamuske jeszcze wykorzystac... zobaczymy czy sie da...))

Ostatnia edycja:
Do góry