reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hey hey laski!

Widze, ze w papu dzis tloczno, same znajome twarze :-) Najpierw didi i martuska, potem froq :-) Na darmowe paczki i fotki wszystkich ciagnie, lacznie ze mna :-D
My juz tez mamy mniej wiecej przystrojona chatke, ale brakuje jeszcze najwazniejszego- choinki!

reklama
Hey hey laski!

Widze, ze w papu dzis tloczno, same znajome twarze :-) Najpierw didi i martuska, potem froq :-) Na darmowe paczki i fotki wszystkich ciagnie, lacznie ze mna :-D
My juz tez mamy mniej wiecej przystrojona chatke, ale brakuje jeszcze najwazniejszego- choinki!
:-)radocha dzieciom z tych paczek najwieksza.Ja tam nie bylam juz nie pamietam kiedy.Chodzilam do czasu otwarcia foodlandu,nawet nie wiem jak tam jest po rozbudowie i co przybylo.Kiedys wskocze z ciekawosci chyba.Jednak szczerze powiedziawszy wole foodland-taniej:tak:

Hej kobietki
widze ze dzis pustki no coz trzeba pilnowac Mikolaja by odnalazl nasze pociechy;-) Mojego szkraba udalo sie mu odnalezc i Wiktorek dostal piekna paczke slodyczy. Widzialam tez ze szkaraby Martuski, Larci i Agusiek tez zostaly obdarowane wiec na pewno to busy day dla Mikolaja. Teraz ruszyl dalej ....

.... na pewno spotka dziatki ktorejs z Was.:-D:-D:-D Mnie sie dostal nowy telefon bo ze starym to juz kruchutko bylo jak rozmawialam to nie slyszalam rozwmowcy wiec czasem nie odbieralam co by sie nie stresowac:sorry:. Mlody dostal slodycze,ciuszki i gre do podlaczenia pod tv ale R kupil ja bardziej sobie:-p
Misia to bylas bbb grzeczna jak Mikolaj tyle prezentow przyniosl hohoho;-)

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych porzadkow i dekoracji swiatecznych . Ja sie zbiore dopiero jak matula wyjedzie bo teraz to nie mam natchnienia. Jedynie co to moze zrobie krokiety juz na swieta i jak sie rozpedze to moze i pierogi:confused2::cool2: W tym roku to jakos nie planuje sytych swiat ale i tak wyjda takie bo Wiktor urodzony w Wigilie wiec urodzinki jemu tez musze jakies wyprawic:-):tak::shocked2:. W zeszlym roku to mialam tylu gosci ze nawet nie wiem jak mysmy wszyscy sie pomiescili:szok: no ale bylo gwarno, cieplo i wesolo. W tym roku pewnie bedzie podobnie wiec trzymam kciuki za siebie:eek:

oki uciekam robic ciasto cappuccino, mam irish cream i meza wieczorkiem wiec zapowiada sie milusi wieczor

Witam się ja również!!!(lepiej pózno niż wcale:tak:)
Dzieciątka moje wykąpane,grzecznie już w łóżeczkach śpią(niania nastawiona przy komputerku,żebym w razie w usłyszała najmłodsze swe dziecię)-pierwszy raz usłyszałam,że Dawid chrapie jak smok;-):-D...
Jak minął dzień drogim Forumowiczkom?Bo nie na BB-przynajmniej niezbyt dużo forum zajęło Wam czasu(a już się martwiłam,że nie nadrobię tego weekendu).Mikołaj dotarł do każdej?
MartaF-raz jeszcze wielkie dzięki za zaproszenie i zabawę :happy:(choć ja padnięta byłam i marudna,za co przepraszam).Poproszę o focie na maila:tak:
Frog4-to mam pomysł-ja potrzymam kciuki za Ciebie,a Ty trzymaj za mnie(leń mnie taki dopadł,że szkoda gadać),choć u mnie już choinka stoi:tak:
MamoAdy-świetnie,że się odezwałaś,i co ważniejsze,że doleciałaś tam gdzie Was miano "dostarczyć"
Tichonek,Anineczka-jakieś zajmujące musiały być wASZE PREZENTY,ŻE NAWET NIE ZAJRZAŁYŚCIE(tYLKO MI aNINECZKO NIE MÓW,ŻE ZNOWU TESTY ZAKUWAŁAŚ:sorry:)
I to by byłoi na tyle-z bardzo przewidywalnej przyczyny-Danielek za cycuniem się stęsknił:eek:
Miłej nocki drogie Panie i do juterka(oby)

Witam laski
Mamo ady dobrze ze wszystko sie ok skonczylo.
życze bezpiecznych lotów innym lecacym mamom:)
Ja wczoraj bylam na urodzinach i sie napilam i dzis w pracy mega kac i samopoczucie ufff masakra od tego martini:( ble
No wiec przemeczylam sie w pracy po pracy do smytha i prysznic i na kolejne ury no i dopiero wrocilam padnieta z bólem głowy.
Ja sie zabiore za dekoracje we wt bo mam wolne:) Tez bede miala piekna świecaca chatke bo moi sasiedzi to juz swieca z daleka hihi
Bylam w Papu zdjecie z Mikolajem jest paczka tez hura i didi spotkalam:)
Wczoraj z Olim pisalismy list do mikolaja i list zniknal a dzis pod kominkiem oli znalazl dywanik do jezdzenia autkami i jak wrocilam z pracy to super sie na nim bawil i mi opowiadal ze mikolaj zabral list i do komina prezent wrzucil dla niego haha ale ubaw:)
Kiedy spotkanko????
Oki zmykam bo padam na ryj:)

Hej
Melduję się,ale chyba na chwilę.
Padam :confused2:
Wczoraj siedziałam do 3 w nocy,dziś wysprzątałam całą górę chatki i czuję zmęczenie :confused2:
Testy sobie dzisiaj odpuściłam :sorry:
Może jakiś filmik zapuszczę ;-)
Bye :cool2:;-)

JA rowniez tylko sie witam i zmykam;-)
Dzis mialam busy day i nawet nie mam sily przed laptopem siedziec..
Jutro zagladne i poczytam....mam nadzieje.

Baaaajjjjj:-)

Witam się i ja :-) mnie i męża Mikołaj ominął na szczęście nie zapomniał o Wiktorku a to najważniejsze i przyniósł mu namiot Boba budowniczego co by przestał swoją szafę w pokoju rozwalać:laugh2::tak: no i jeszcze w papu paczuszkę mu dal za co moje dziecię wyznało mu dozgonną miłość i nie chciał opuścić jego kolan na szczęście akurat nie było dużo dzieci to sobie trochę posiedział i pomógł Mikołajowi prezenty rozdawać takiej radości w oczach dziecka już dawno nei widziałam:-D:-D:-D wpadli jeszczze znajomi wyjedli cisto i pojechali :-p przynajmniej nie mi się w biodrach odłoży hahaha :laugh2: z dobrym humorkiem się żegnam i pójdę spać bo jutro mnie czeka robienie krokietów :tak: co by mniej szykowania na święta było oby mi tylko miejsca w zamrażarce starczylo bo w tym tygodniu mam zamiar jeszcze pierogi zrobić:sorry:
Dobranoc dziewczynki:-):-):-)

reklama
Ja tak na chwilke widze ze weekendy BB nie sluza;-)
Mialo byc ciasto cappuccino a jest raffaelo:-p teraz tylko czekam by moc zjesc jeszcze z jakies 30 min (nasaczylam krakersy irish creamem wiec bedzie szybciej:cool2:)
Lubiczanko ide na taki uklad trzymam kciukasy ale zaczynam od przyszlego weekendu bo nie chce mamie psuc pobytu i tak uziemilam ja moja choraba.
Zmykam juz do jutra i oby dopisala nam pogoda
Pauletta ja planowalam krokiety i pierogi na wtorek co by mamuske jeszcze wykorzystac... zobaczymy czy sie da...))

Ostatnia edycja:
Do góry