reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.

Widzę,że kucharzycie na święta mocno.
A bigosiki ,pierożki i krokiety to z grzybkami robicie?
Skąd macie grzybki,a czy to może pieczarki?

Mi dziś się śniło,że M mnie z dwoma kobietami zdradził :eek::confused2:
No masakra jakaś :eek:
Już nie pamietam czy w śnie lałam jego czy te babska :sorry:

W dodatku zepsuł mi się doszczętnie telefon.Miał już jakieś 4 lata i wczoraj zakończył swój żywot.Dziś jestem odcięta od świata :cool2:
Cudownie:shocked2:
M miał mi zostawic kabelek od swojego drugiego telefonu,ale jak zwykle zapomniał :crazy:

Pauletta ależ romantyczny ten twój M :-D No ale najważniejsze,że wytworzył ciepełko i dzięki niemu zasnęłaś :-D:-D

Misia przełącz z terminatora na erotyka. :cool2::-D:-D

reklama
misia u mnie gołąbki już dawno zamrożone leżą i czekają na święta więc nie wiem po czym mój tak gazował:sorry: Marta uwierz mi właśnie po tych zapachach udało mi się zasnąć szybciutko byle by sie tylko nimi nie "delektować":laugh2:
kurcze cała chatka pachnie mi teraz grzybami bo własnie się gotują uwielbiam ten zapach:-):tak:
anineczka oczywiście że z grzybami :tak: ja mam od babci z PL właśnie mi w tamtym tygodniu w paczce przyszedł cały wielgachny słoik suszonych grzybów:-):-):-)

I ja się witam!

Pogoda się pierniczy,a tak się pięknie dzień zapowiadał:eek:,ale ja nie narzekam,Radek i tak pokasłuje,przetrzymam go w domu:tak:W nocy się strasznie kręcił,gadał przez sen,kaszlał,wymęczył siebie i nas:-(Teraz gorączki nie ma,ale możliwe że z popołudnia coś się przypałęta:-(A może nie,bo Radek do chorowitych raczej nie należy:happy:Jak już to troszkę kaszle i szpiki mu z nosa lecą:confused2:Ale między inne dzieci to on się dziś nie nadaje:no:
wczoraj męczyłam się chyba z dwie godz żeby zasnąć nie wiem czemu dopiero jak przyszedł mój mąż kochany i myśląc że śpię podgazował trochę sypialnie :eek::confused2: że musiałam schować twarz w poduszkę to zasnęłam ehhh ci faceci:sorry:
Ja myślę,że choć już zamrożone to na pewno był to dowód uznania dla pyszności Twoich gołąbków:-D

Ostatnia edycja:
witam!!!
Nadrobilam wszytsko tylko jakos nie pamietam co ktora pisala:cool2: maly mi wyje od rana sam nie wie czego chce!

Wy tak kucharzycie ze i ja mam ochote cos zaczac pichcic tylko nie chce mi sie za bardzo:sorry:a druga sprawa to nie mam grzybow w tym roku.zawsze tesciowa przysylala a w tym roku raczej nie przysle.........:no::no::no: a moze i dobrze bo raczej nie chce miec z nia nic wspolnego a moj m rowniez:rofl2:.

Ja pierogi mam zamiar robic z pieczarkami...widzialam grzyby w PL sklepie ale strasznie drogie.....
Krokiety tez mam w planach noi moze golabki:-p
Pauletta nie przegladalam watku kulinarnego i nie wiem czy wpisalas przepis na golabki czy nie?
Jesli nie to bardzo prosze o przepis i jakas instrukcje.
Kiedys robilam z mama ale sama nigdy i tak do konca nie pamietam co i jak:sorry:

My z m nie robilismy sobie prezentow na Mikolaja......za duzi jestesmy;-) a wogole to troche szkoda kasy bo.....wykonczenie domu w PL duzo kasy pochlania...........

Misia ale Ci a zrobil niespodzianke:tak::-)

Ja tez widziałam grzyby w polskich sklepach. Fakt, że jest ich niewiele,ale ten smak!!! Chyba warto odżałować parę groszy dla efektu :-)

Kurcze a mi mają przywieźc grzybki,ale dopiero 22 grudnia.Późno no...
Tak to bym sobie już zaczęła robic coś w kuchni :confused2:

Tichonku zdrówka dla Radzia :tak::tak:

Antek popsuł jedne światełka na choince :wściekła/y::wściekła/y:
Mila dorwała bombkę i lata z nią po chacie,a Matt co chwilę podchodzi i próbuje ściągnąc łańcuch :eek::confused2:

ewelcia nasze Szymonki coś dzisiaj razem urzędują:confused2:mój niby zasnął niedawno a juz go bujam w wózku, cały czas czuwa:-(

anineczka ty to masz wesoło:-D

Witam sie i ja wlasnie zwleklam sie z wyrka :-p maz dal mi pospac bo ostatnio to jakos tak nie mialam weny na spanie...

Pogoda dopisuje wiec spadam na zwiedzanie sklepow i wypatrywanie jakis ozdobek bo krucho u mnie z nimi w tym roku. Zreszta obiecalam mamie ze dzis porywam ja do centrum w nagrode za cierpliwosc:tak::-D

Moniadan co to za choinka zywa czy sztuczna? I naprawde to byla ostatnia???:eek::szok:Szok to teraz co ja mam kupic trza szukac dalej od domciu...
Oki uciekam sie szykowac i uderzam w miasto a moze ktoras z was mamuski spotkam...hmmm ... moze;-)
Milego dnia odezwe sie wieczorkiem

reklama
Frog choinka sztuczna, ale tam są jeszcze w B&Q tylko nasza była ostatnia z tego rodzaju, bo jest kilka rodzajów w różnych cenach, mniejsze większe itp
takze jeszcze sa, ale te najlepsze juz ostatnie sztuki, takze spiesz się

Misia spokojnie, polowę gołąbków zamroziłam i małe są takze brzuchy mamy ok :-D

Do góry