reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ka.m'cia podstawa to mierzenie czasu między bólami.Nie masz po co jechac jak pojawią się w odstępach co 20-15 minut.
Zalecane jest by jechac tak od 5 minut.A daleko masz do szpitala?

reklama
Będziesz czekała do samego końca?
n%27.gif

Marta,jak długo mamy czekac?
16b246b8d1d44390cec4847ym1.gif

Jak dla mnie to jakaś magia.
oczy.gif

Mieszkają w jednym mieście ,jeszcze niedawno na jednym osiedlu,w prawie w tym samym czasie zaciążyły
ruch.gif
femme-enceinte.gif
i razem rodzą.
connie_rockingbaby.gif

Mają po trójkę dzieci.Najstarsi synowie,średnie córeczki i najmniejszych synów...
Jeszcze jakieś podobieństwa? :cool2:

cyckixd6.gif
----wymiękam.

Idę do
Elffy_31.gif
Ale sie usmialam Anineczko :laugh2::laugh2:
No niezle jaja!
Biedna Marta, musi sie tyle meczyc :shocked2:
Ja tez obstawiam, ze maly sie dzisiaj urodzi i jak ktoras napisala, opusci ja ten pech :tak:
Ooo i u Kamci sie cos ruszylo :szok:
Szkoda, ze jak ja bede rodzic, to niestety sama :zawstydzona/y:
No to Dziewczyny, szybkiego i jak najmniej bolesnego!!!

Witajcie dziewczyny,
Życzę szybkiego rozwiązania forumkom na końcówce ciąży, ja jeszcze trochę...
Mam pytanko odnośnie proszku do prania - w czym pierzecie ciuszki noworodków? Szukałam tutaj jakiegoś specjalnego proszku dla dzieci, tak jak w Polsce jest Jelp albo zwykłe płatki mydlane i nic takiego nie widzę:no: Jakieś pomysły?

babki teraz mam co 7 minut,zaraz pewnie lekarz bedzie mnie badał i nie wiem czy zdąże jeszcze napisac bo lubiczanka zaraz ucieka do domu,jak dzisiaj nie urodze to sie zastrzele:-(

reklama
Witajcie dziewczyny,
Życzę szybkiego rozwiązania forumkom na końcówce ciąży, ja jeszcze trochę...
Mam pytanko odnośnie proszku do prania - w czym pierzecie ciuszki noworodków? Szukałam tutaj jakiegoś specjalnego proszku dla dzieci, tak jak w Polsce jest Jelp albo zwykłe płatki mydlane i nic takiego nie widzę:no: Jakieś pomysły?
ja kupowłam peersil non-bio a do tego plyn do płukania z komforta (ten biały z niemowlakiem na obrazku) i mylę że problemu nie będzie

Do góry