reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No to wy kontrolujcie sytuacje, a ja wstawiam nagrywanie Brzyduli i ide sie polozyc,bo strasznie sie ze mnie leje.W dodatku maly wciaz przeziebiony,ja sie zastrzele.:sorry: .
No,masz-następna się zastrzeliwowywać będzie:szok:Wy się lepiej bronią nie bawcie bo se krzywdę zrobicie
10_5_134.gif

A jak się tak wszystkie zaczną zastrzeliwać to z kim ja będę pisać na BB?:confused2:

reklama
babki teraz mam co 7 minut,zaraz pewnie lekarz bedzie mnie badał i nie wiem czy zdąże jeszcze napisac bo lubiczanka zaraz ucieka do domu,jak dzisiaj nie urodze to sie zastrzele:-(

ide po schodach polatac bo dzisiaj mam troche więcej siły to może sie uda o ile nie potrwa to do 2 w nocy:sorry:

Wiem ze nie jest ci do smiechu ale ja juz sie usmialam jaki upraciuch z tego twojego synka:-D:-D Tylko nie strzelaj, juz lada chwila:tak:

Lece pieczrkowa pichcic;-)

Na dobra sprawe kochana to nie wiesz jeszcze czy uczula plyn dziecie czy nie:-D
.
no niby tak... ale jak zobaczę że uczula to przestanę używać:tak::-D
No,masz-następna się zastrzeliwowywać będzie:szok:Wy się lepiej bronią nie bawcie bo se krzywdę zrobicie
10_5_134.gif

A jak się tak wszystkie zaczną zastrzeliwać to z kim ja będę pisać na BB?:confused2:

hehe dobre:-D:-D:-D:-D

Hej :) Pozdrawiam wszystkie mamusie z Ie :))
Mam pytanko czy znacie jakiegoś lekarza z Killarney albo np z Tralle ?? :)
A może jakieś mamusie są z okolicy :))

10_5_134.gif

ze mna:-D:-D
narazie nie mam zamiaru bawic sie bronia:-D:-D no chyba ze wieczorkiem jak m wroci:cool2::rofl2:.

Do 5 miesiaca pralam w Persilu non bio i plukalam w comforcie ........ pozniej mieszalam zwykly proszek z tym non-bio a teraz juz piore w normalnym proszku.
Szymon nie ma zadnych uczulen:-)

Czekam na wiesci od Marty albo Lubiczanki

maly mi lula juz godzinke na dworku a ja skroilam warzywa na salatke warzywna;-)

reklama
Do góry