reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki Dziewczynki za komplementy - takie budujące :tak:;-)
Wilwia - o tych sposobach to rozmawiałam z Twoim K wczoraj :-D mówił mi o tych schodach ;-) ja też mam wykładzinę... faktycznie - poczekam sobie jeszcze tydzień i dopiero jak minie termin i dalej będzie cisza, to spróbuję:tak: bardzo chciałabym, żeby Mały urodził się w sierpniu... ale to już moje pobożne życzenia - on zrobi i tak po swojemu :sorry:
Misia - te naklejki to fajna sprawa :tak: też szukałam po sklepach, ale ceny były zabójcze:szok: znalazłam na allegro (duży wybór i ceny niskie:tak:), ale nie kupiłam, bo i tak nie wiem, czy w listopadzie nie zjadę do PL, więc nie ma sensu ściągać tutaj... a że pracowałam kilka lat jako grafik komputerowy, to usiadłam sobie przy laptopie, zrobiłam kilka projektów zwierzątek - takie małe safarii - nawet fajnie wyszło. teraz tylko na ścianę przykleić ;-)

reklama
Misia super te naklejki :)
ja wam sie pochwale jak ja udekorowalam sciane w pokoiku Julci i pochwale sie ze wszystko wlasnorecznie zrobilam :tak:;-)

Tylko te rozowe motylki kupione :)

a i jeszcze stworzylam pyszczek mojej ksiezniczki ale to juz w salonie na scianie widnieje ;-)

Załączniki

• 100_7790.jpg
    100_7790.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_7791.jpg
    100_7791.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 54
  • 100_7751.jpg
    100_7751.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 55
  • 100_7792.jpg
    100_7792.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 48
Misia dziekuje za odpowiedz.A naklejki superasne.Ja tez kupilam na ebay,ale z kubusiem puchatkiem i juz obkleilam nimi pokoik malego:-)
Andzulina no wlasnie moj K mi teraz powiedzial,ze rozmawial juz z Toba wczoraj.Ja Ci zazdroszcze tego brzusia,bo mi mojego jakos tak bardzo brakuje.Ale z Ciebie to zdolniacha jest-gdybym wiedziala wczesniej to zglosilabym sie do Ciebie z moimi naklekami:tak:

Dzwonilam tam tzn do tej przychodni co Anineczka podala link i .......takich malych dzieci nie przyjmuja!!!!!!!:angry::angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y:.

Jest Gastrolog w Polmedzie i przyjmuje male dzieci!!

Łoj!!!jaka baba nie mila odebrala to szok!!!
No jak tacy ludzie moga siedziec przy biorku i odbierac telefony !!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzwonilam tam tzn do tej przychodni co Anineczka podala link i .......takich malych dzieci nie przyjmuja!!!!!!!:angry::angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y:.

Tez kiedys dzwonilam do poledu i malam takie same wrazenie:)
Zadzwon moze do szpitala, tam moga Cie umowic z pediatra, ja chodze co miesiac z moim malym na badanie krwi, bo ma mala anemie i mial zoltaczke i trzymaja na tym oko, moze warto zadzwonic i sie zapytac co robic???

Justysia- czaderskie naklejki!!! i ta buzka malej!!!

Ja jak bede w PL ide zrobic kolejny tatoo, tym razem na czesc narodzin Ala. Wlasnie poszukuje wzoru. Juz nie moge sie doczekac!!

Misia super te naklejki :)
ja wam sie pochwale jak ja udekorowalam sciane w pokoiku Julci i pochwale sie ze wszystko wlasnorecznie zrobilam :tak:;-)

Tylko te rozowe motylki kupione :)

a i jeszcze stworzylam pyszczek mojej ksiezniczki ale to juz w salonie na scianie widnieje ;-)

SUPER!!! szkoda, że ja beztalencie jestesm! Musialam sie ratowac kupionymi rzeczami, ale tez mi si epodoba, choc z Twoim nie ma co sie rownac!Gratuluje!!!

A pochwalisz się swoim dziełem???
jak tylko stworzę swoje "dzieło" na ścianie, to wstawię fotkę :tak:
justysia - Twoje dzieło jest super:tak: dla dziewczynki to nie ma problemu, bo dla chłopca, to już ciężej coś wybrać fajnego... samochodziki, samolociki itp... ale nie za bardzo za mną przemawiają, dlatego wymyśliłam safari;-)

"miła" obsługa w Polmedzie - to chyba już standard... :no:

Justysia- czaderskie naklejki!!! i ta buzka malej!!!

Ja jak bede w PL ide zrobic kolejny tatoo, tym razem na czesc narodzin Ala. Wlasnie poszukuje wzoru. Juz nie moge sie doczekac!!
ponoć tatoo wciągają ;-) ja poprzestałam na jednym :-D chociaż przed ciążą już miałam plan na następny;-) a jaki chcesz? imię Alexika czy ogólny?

reklama
Justysia zdolniacha z Ciebie:-)
Andziulina z Ciebie tez widze:-)bardzo ladnie wygladasz:-)extra;-)
Misia gratuluje wygranej:-Dnaklejki fajne..ja nie pomyslalam zeby obkleic swoj salon, maly ma tylko kubusia puchatka :-)
Ewelcia powodzenia:-)biedaczek z tego Twojego Szymusia:-(
Wilwia i czkawka i to luszczenie minie, nie martw sie chyba kazda z nas to przechodzila...mi polozna doradzila dolewac do kapieli malemu oliwy z oliwek:-)
a my chorzy wiec caly dzien w domciu:-(;-)
Anineczka jak tam samopoczucie?;-);-)
pozdrawiam laseczki

Do góry