reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia gdzie jestes? wrocilas do pracy czy co????
jestem jestem!!!
Nie wrocilam i nie mam zamiaru;-);-);-).
A tak wogole to gadalam z szefem w niedziele a ten do mnie ze Ty wracasz do pracy bo my tu na Ciebie czekamy:szok:.
Mowi ze jedna wraca do szkoly a to ze sa dwie w ciazy to juz nie powiedzial:baffled:
jedna ma rodzic w grudniu a druga w lutym wiec mnie potrzebuje.
Ale ja do pracy nie wroce bo nie chce i nie mam z kim Szyma zostawic!!!Powiedzial zebym to przemyslala i bedziemy gadac w nastepnym tyg!!!
Teraz chyba mi wpisal urlop!!!!

reklama
a pochwalę się moim "mega wielkim brzuszkiem" :-D moja współlokatorka zmusiła mnie wczoraj do pozowania ;-)
asieńka_r - o tym seksiku też słyszałam :-D ale nie działa w moim przypadku... chyba Małemu zbyt dobrze u mnie :tak:

Swietnie wygladasz, powodzenia przy porodzie:-)
A ja mam rodzinke u siebie i nie mam czasu zagladac ale liste podpisuje:tak:

misia-fajne te naklejki- justysia-mój M się pyta jak zrobiłaś tą buzke piękna :tak:dobry pomysł ja jakoś nie mam wizji na pokoik muszę jutro popatrzeć w Galway może coś wymyślę:-) boję się że jak małą przeniosę to nie będę ja słyszeć ale może już czas?:-D coś od wczoraj płaczliwa koleżanka ją chwaliła że taka grzeczna i masz babo placek ryczy:wściekła/y: anineczka-wracając do twojego nie miłego zdarzenia dziś mi kolega powiedział że włamują się i maja jakiś spraj pryskają i człowiek po tym jeszcze bardziej śpi :szok:pozdrawiam

agusiek, jola, justysia i reszta dziewczynek - dziękuję za miłe słowa :sorry2: szczerze mówiąc, to jestem baaaardzo zdziwiona swoim wyglądem... mam tendencję do tycia, więc zawsze byłam pewna, że w ciąży to przybędzie mi sporo kg i ogólnie będę małym słonikiem (bo przy wzroście 159cm to taka kuleczka pewnie by była ze mnie) ;-) a tu proszę - miła niespodzianka :-D
uciekam już, bo busy dzień miałam i oczka mi się kleją...;-)
spokojnej nocki dla Was Mamusie;-)

andzulina wygladasz swietnie, trzeba przyznac ;-)

anineczka jak samopoczucie dzisiaj?Pewnie dalej emocje trzymaja?

wilwia mojej Amandzie na czkawke zawsze pomagala lyzeczka lub dwie letniej przegotowanej wody.

emili wzielam w painta wkleilam zdjecie malej... zmazalam wszystko procz oczek noska i ustek wzielam pociagnelam pedzlem kontur oczu nosa i ust i mialam baze co malowac wzielam to wydrukowalam sobie i przerysowalam olowkiem na sciane pozniej markera wzielam i poprawialm zeby bylo mocniej widac i to na tyle.... najwiecej roboty to w tym paincie bo trza miec sprawna:-D reke zeby wszystko prosto obrysowac:sorry2:

reklama
cześć dziewczyny,
a ja dziś mam wielka przeprowadzkę, ale ekipa już czeka tylko na sygnał i o 10 ruszamy,wiec powinno pójść gładko, nie lubię się przeprowadzać, ale trzeba było, teraz mam nadzieje będzie o wiele lepiej, najbardziej śmiać mi się chciało jak mój P wmówił agentowi ze umawialiśmy się na niższa cenę i ten uwierzył, wiec mamy niższy rent:-D.Agent ale ja nie pamiętam, nic nie zapisywałem, wiec Paweł twardo nie pamiętasz????i trala, trala, ze landlady sie zgodzila i to bylo przy tym jak umawialismy sie na remont lazienki, wiec w koncu ok i tak zostalo:tak:. do uslyszenia

Do góry