reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Asieńka_r - no teraz to chyba moja kolej na "rozpakowanie" :tak: macie jakieś sprawdzone sposoby na przyspieszenie?:confused: zaczęłam intensywne spacery, sprzątanie, bieganie po schodach i nic :baffled:
miłego dzionka Dziewczynki:-D

Podobno seksik działa:-D:-D:-D:rofl2:. Moja siostra łóżka w domu przestawiała, ale to nic nie pomogło. Ja uważam, że dzidziuś sam decyduje, kiedy wyjdzie i na to nie ma rady. Można próbować pomagać, ale czy to działa tak na 100% to już pewna nie jestem.

reklama
a pochwalę się moim "mega wielkim brzuszkiem" :-D moja współlokatorka zmusiła mnie wczoraj do pozowania ;-)
asieńka_r - o tym seksiku też słyszałam :-D ale nie działa w moim przypadku... chyba Małemu zbyt dobrze u mnie :tak:

Załączniki

• SDC10303...jpg
    SDC10303...jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC10352...jpg
    SDC10352...jpg
    31 KB · Wyświetleń: 45
ewelcia mojej koleżanki synek ma refluks i lekarz powiedział ze można to było wyleczyć do 1 roku życia tyle ze u jej synka dopiero po roku rozpoznali tą chorobę,wiem ze ma on specjalną dietę, żadnych słodyczy,nabiału, chleba, najlepiej jak pojedziesz z małym do Polski i tam zrobisz mu badania bo tutaj to nie sądze żeby mu pomogli:baffled:chociaz nie wiem moze któraś z dziewczyn wie gdzie można znaleźć gastrologa:confused:powodzenia

dzięki asieńka :-D bo się zawstydzę:sorry2: no i czy ja wyglądam na koniec ciąży??? hehehee - może dlatego ludzie robią wielkie oczy, jak mówię, że termin tuż tuż :szok:

Witam dziewczynki.
Mam chwilunie to Was poczytam.Andzulina slicznie wygladasz.A co do sposobow na przyspieszenie to sama wiesz,ze ja tez chyba wszystkiego probowalam.I pomogly mi schody,ale nie chodzenie po nich,tylko ich pranie(mamy dywan na schodach):tak:A ja mam kolejne pytanko a nawet dwa.Maly ostatnio ma czeste czkawki,czy macie jakis sprawdzony sposob czy po prostu samo musi przejsc.No i kolejna sprawa-malenstwu strasznie luszczy sie skora na dloniach i stopkach.Czy mam czyms specjalnym smarowac,czy zostawic tak jak jest?
Jak znajde jeszcze wiecej czasu to pochwale sie moim skarbem i wstawie zdjecia.Pozdrowionka

reklama
Ciao dziewczynki!

Maly dzis strasznie ryje mi beret...spi tylko na rekach! Zmeczony, ziewa ale jak tylko odkladam do lozka to ryczy..teraz jakos udalo mi sie go na kanapie polozyc wiec sie odzywam;-)

Andzulina- cudnie wygladasz!! A dzieciatka nie wyganiaj! Samo wyjdzie jak bedzie gotowe:-)

Wilwia- czkawka sama musi przejsc. Nic na nia nie poradzisz. Czasem pomaga przystawienie na chwile do cyca;-)
Luszczace sie nozki i raczki to normalka na poczatku. Ja smarowalam przez kilka dni po kapieli oliwka i przeszlo po doslownie moze 4 dniach:-)

Zamowilam wczoraj na ebayu boskie naklejki do pokoi! Wzielam udzial w licytacji i wygralam:-) Pokaze Wam
:eBay.ie: WD-09 LAMP&CATS ADHESIVE WALL DECOR MURAL STICKER (item 270395960512 end time 21-Aug-09 20:01:11 BST)

eBay.ie: SS-58205 3 color Poppy WALL ART DECOR STICKER *FreeShip (item 170371935468 end time 20-Aug-09 21:25:08 BST)

http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380148995675&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Tyle tego bylo ze nie moglam sie zdecydowac!! A wszytskie sliczne! Tutaj w sklepach sa strasznie drogie a mi sie udalo za fajna cene:-) Zrobilam wczoraj dobry deal w B&Q bo takie naklejki na sciane byly na wyprzedaz i zaplacilam tylko 1 e za 4 sztuki ale nie sa takie fajne jak te z ebaya. No i ta ostatnia do pokoju Ala bedzie idealna:-)

Do góry