reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki dziewczynki:zawstydzona/y:
Misia jak juz cos znajdziesz to sie pochwal!!!! a jakie mjuz tatoo masz??;-)
andziulina slicznmie wygladasz w ciazy :tak:

Mam dwa - na ramieniu i na plecach.
A teraz szukam symbolu macierzynstwa w ktory wkomponuje imie Ala:-)

Załączniki

• 2009-05-13.jpg
    2009-05-13.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Sofik i co maly bawi sie zyrafka???
Ile za nia zaplacilas??
Tyle sie o niej naczytalam ze ja tez mam ochote ja kupic:-D:-D:-D

misia fajne masz tatuaze,ten na plecach baardziej mi sie podoba!!!
Ja u kogos to lubie tatuaze ale takie delikatne i nie za wielkie a sama nigdy chyba bym sobie nie zrobila:-p
Justysia21 ale Ty zdolniacha jests:tak:;-)ja to za nerwowa jestem do takiego czegos:-(

hej Dziewczynki :-) słoneczko świeci:tak: aż chce się wstać i coś robić;-) ciekawe jak długo to potrwa:confused:
Misia - fajny tatoo - szczególnie podoba mi się ten na plecach. ja mam tribala na krzyżu i miałam plan "pociągnąć" do góry, tak po kręgosłupie;-) ale jakoś spasowałam...:sorry2: chyba ten jeden starczy...

A ja jade dzis kupic malemu hustawke :-):-)

Co do znalezionych wzorow na nowy tatoo to mam juz kilka. Pokaze Wam.

Załączniki

• motherhood.jpg
    motherhood.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 29
  • motherhood-lg.jpg
    motherhood-lg.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 30
  • symbol tatoo.jpg
    symbol tatoo.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 28
  • bogini bastet.jpg
    bogini bastet.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 31
Misia tez 3mi sie podoba:tak::tak::tak:.

Julia28 ja nie zapomnialam:no:;-)
no to korzystaj ze sloneczka w Polandii bo tutaj pogoda w kraaateke!!!
U mnie dzis od rana swieci slonce a ja sprzatak chate ale po obiadku lecim y na spacer,moze pogoda sie nie popsuje!!!

Witam dziewczyny:-):-):-) bo nie bylo mnie tu dobre 5 tyg. :-(Po tej mojej przeprowadzce nie moge przeniesc neta bo wiecznie jakies ale...glowa od tego mnie juz boli...ale teraz to nie wazne:baffled:
Od czwartku jestem w PL wiec mam teraz staly dostep do was i postaram sie nadrobic zaleglosci a zebralo sie ich mi co nie miara. ;-)Wyjazd byl dla mnie troszke stresujacy bo pierwszy raz lecialam sama z synkiem i dzieki bogu mialam pierszenstwo bo samolot wyladowany byl po brzegi. W PL super pogoda no i mlody caly dzien gania po podworku wiec mam luzik
Teraz uciekam moze uda mi sie cosik poczytac co u was sie dzialo podczas mojej nieobecnosci.

Ale sie wkurzylam!!!
Dzwonilam wczoraj do Polmedu do Dublina i nie mila pani mi oznajmila ze maja dwoch gastrologow dzieciecy a dzis mila pani naprawde mila powiedziala ze nie maja!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
Normalnie gadaj z d**a to cie osra!!!!
I musze szukac dalej:angry::angry::baffled::baffled:

reklama
Misia - faktycznie ten trzeci wzór jest taki inny...:tak: nieoklepany ;-) a w jakim miejscu chcesz zrobić?
Frog kochaniutka - w końcu jesteś :-) korzystaj ze słoneczka w PL, odpoczywaj ile się da i wracaj do nas ;-)
Ewelcia - a nie wybierasz się do PL? bo może lepiej będzie, jak polecisz sobie do kraju i na spokojnie, bez żadnych problemów pójdziesz prywatnie do tego dziecięcego gastrologa :sorry2: sama widzisz, co tu się dzieje - większość to niekompetentne i niedoinformowane osoby - nawet w polskich przychodniach...:-( i poza tym ja jakoś nie ufam irlandzkim lekarzom:baffled:

Do góry