asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ale okropnie na dworze się zrobiło
, takie wiatrzysko i ulewny deszcz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia ja ląduje w Shannon o 20tej.10wrzesnia;-),a ty o ktorej lodujesz i gdzie.Napisalam ci sms ale nieodpisalaś.pozdrawiam was wszystkie.Hejo mamuśki!
w PL super pogoda, dziś kupiłam sobie świetny leżak na wyprzedazy i tak mi sie dobrze lezało ze az zasnęłam
Eryk w tym czasie w piaskownicy i tylko wołał co chwile, mama nie śpij, popatrz jakiego żółwia zrobiłem ;-) a Emcia obok w wózeczku spała
Martuśka my też wracamy 10 września, gdzie lecisz, moze sie spotkamy na lotnisku :-)
martaF powiedz temu sasiadowi ze Jessie jest w ciazy i bedzie miala male, ktore zamierzasz zatrzymac na podworku
hahaha
właścicel miał 2 psy i 6 szczeniaków i one piszczały dzień i noc, a ja myśle naprawde o dopuszczeniu Jessie do psa bo podobno raz trzeba a ona ma juz ponad rok, mam nadzieje ze sąsiad sie wtedy wyprowadzi
misia a jakie ty anty bierzesz przy karmieniu??bo ja juz powoli sie zastanawiam nad anty