reklama
uuu Beata ,a co mlody przeskorobal,ze jest kara na kompa ?
mi moje dzisiaj podniosly cisnienie..zaczelo sie od cory a potem dolaczyl jeszcze syn..i znowu jestem tym zlym rodzicem ...
ja chce,zeby moje dzieci spowrotem byly maleeeee..........
mi moje dzisiaj podniosly cisnienie..zaczelo sie od cory a potem dolaczyl jeszcze syn..i znowu jestem tym zlym rodzicem ...
ja chce,zeby moje dzieci spowrotem byly maleeeee..........
wampi
..::..::..::..
Ja mam w tym tygodniu spokój, córa chora leży w łóżku, więc wyjątkowo spokojna jest ;-) Jedynie czasem trzeba ją pogonić do leżenia, bo się zaczyna kręcić po domu.
Dziewczyny z okazji dzisiejszego święta życzę Wam szczęścia, spełnienia marzeń, zdrówka, miłości i uśmiechu co dnia :-)
Dziewczyny z okazji dzisiejszego święta życzę Wam szczęścia, spełnienia marzeń, zdrówka, miłości i uśmiechu co dnia :-)
a co tutaj taka cisza ??
Madlen u mnie brak czasu
Kilka zamówień mam więc mniej czasu na bb
Kupilam stareszemu synowi 4 książki na prezent- Assasins , tzn miały być 4 ale dostanie 3 bo pierwsza cześć dotrwał i juz dzis przeczytał 30 stron
witajcie po przerwie..
nie wyrabiam się z tą moją 5!!
Mój uwielbia czytać książki.... dostał na 13 urodziny cały komplet Wiedzmina 7tomów... w tydzien to przeczytał teraz czyta drugi raz:-) na Wielkanoc dostanie 5 cześc ACHAI..
pojawił się znów problem z jego seksualnoscią( że tak powiem, domyślacie się o co chodzi?).... 5kwietnia idziemy do psychologa
nie wyrabiam się z tą moją 5!!
Mój uwielbia czytać książki.... dostał na 13 urodziny cały komplet Wiedzmina 7tomów... w tydzien to przeczytał teraz czyta drugi raz:-) na Wielkanoc dostanie 5 cześc ACHAI..
pojawił się znów problem z jego seksualnoscią( że tak powiem, domyślacie się o co chodzi?).... 5kwietnia idziemy do psychologa
reklama
sempe to szybko się uwinal z czytaniem
widocznie zainteresowały go :-)
moj musi czytać książki w j. Angielskim - troszkę wolniej idzie mu czytanie po ang niż po polsku - ale daje radę :-)
teraz do 15.04 maja ferie - więc w domu mam głośno .
Wesolych Świat
widocznie zainteresowały go :-)
moj musi czytać książki w j. Angielskim - troszkę wolniej idzie mu czytanie po ang niż po polsku - ale daje radę :-)
teraz do 15.04 maja ferie - więc w domu mam głośno .
Wesolych Świat