reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
a ja własnie swoje rozwiesiłam
chętnie pomogę, bo to akurat lubię, gorzej potem z prasowaniem
kolorowych snów:-)
chętnie pomogę, bo to akurat lubię, gorzej potem z prasowaniem
kolorowych snów:-)
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Ewelina u mnie kupka praowania leży chyba od dwóch miechów, choć ja też lubię prasować, ale jak w tym pokoju było przez tę zimę tak zimno to nawet przy kompie mało byłam...
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Witam mamuśki
my juz zdrowi bo wszystkie 3 muszki były chore tylko męza ocalało i nami sie opiekował hehhehe
weekend dostałąm fuchę dodatkowe godziny do innego sklepu wysłali wiec ulgo bo by wypłata była marna a tak prawie 30h w s dni sobie nabiłam i od razu lepsze samopoczucie
pranie powiesiłam prasownaie czeka krasnoludków tez u mnei brak by orasowały ale ja za to kocham prasować hehehheheh
wiosna u mnie piekna az sie chce żyć
my juz zdrowi bo wszystkie 3 muszki były chore tylko męza ocalało i nami sie opiekował hehhehe
weekend dostałąm fuchę dodatkowe godziny do innego sklepu wysłali wiec ulgo bo by wypłata była marna a tak prawie 30h w s dni sobie nabiłam i od razu lepsze samopoczucie
pranie powiesiłam prasownaie czeka krasnoludków tez u mnei brak by orasowały ale ja za to kocham prasować hehehheheh
wiosna u mnie piekna az sie chce żyć
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej,
Wróciłam od doktorka i nic się nie skraca. Pochodzę sobie w ciąży do kwietnia, a co? ;-). Byłam potem jeszcze u diabetologa i czuję się kiepsko po tej wyprawie . Niewyspana jestem i głowa mnie boli...
Wróciłam od doktorka i nic się nie skraca. Pochodzę sobie w ciąży do kwietnia, a co? ;-). Byłam potem jeszcze u diabetologa i czuję się kiepsko po tej wyprawie . Niewyspana jestem i głowa mnie boli...
blueberry77
youtube :-)Hej :-)
Potrzebuje wgrac filmik do netu i pokazać komuś.
jaką stronke polecacie ?
Przeczytałam wstecz i napisze trochę.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja nie znosze odchudzania
Pranie, prasowanie - u nie wielka kupa i nie mam czasu, a jak mam to mi sie nie chce , O !
Blue ja jednak zazdroszczę ci troszke tego stanu, mimo, że sama nie zamierzam w najbliższych latach mieć kolejnego dzidziusia.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja nie znosze odchudzania
Pranie, prasowanie - u nie wielka kupa i nie mam czasu, a jak mam to mi sie nie chce , O !
Blue ja jednak zazdroszczę ci troszke tego stanu, mimo, że sama nie zamierzam w najbliższych latach mieć kolejnego dzidziusia.
reklama
blueberry77
O ile dobrze pamiętam, to jest taka opcjaBlue dzięki, a czy jest możliwość zaznaczenia, że to prywatne, by inni nie oglądali ?