magdajucha
mamunia Krzysiunia
Ewelinka jak mały dalej będzie miał takie problemy to wybiorę się. Na razie stan na dzis kupka była i chyba taka nie twarda, przynajmniej na taką nie wyglądała... dalej podaję lactulosam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hello :-)
U mnie lepiej, cukry zaczęły reagować na insulinę i trochę spadają, ale ciągle jestem na etapie doboru dawek. Jestem na diecie od niecałych 2 tygodni i zamiast przybierać na wadze, to schudłam o kilogram . Diabetolog nie będzie zadowolony .
Ciągle się zastanawiam nad szpitalem. Mam znajomą (właściwie przyszywaną ciotkę), która pracuje na klinice i nawet zaproponowała mojemu tacie, że może mi załatwić tam konsultację. Muszę do niej zadzwonić i pogadać.
blu dieta to jedyny plus cukrzycy zawsze mniej będzie do zgubienia po ciąży
Agatulka, gratuluję
Co do Kopernika, to ja sie porodu tam nie boję, ale tam podobno dzieci dokarmiają a ja nie chcę :-( To jest świetny szpital dla "trudnych przypadków", neonatologia na najwyższym poziomie, ale nie cackaja się za bardzo jeżeli chodzi o atmosferę, czy takie właśnie szczegóły jak karmienie piersią. Tak mi się wydaje przynajmniej...
Tak, Galla bardzo chwalą . Ja w ciąży z Karolem chodziłam do lekarki, która pracowała w tym szpitalu. Ale już tam nie pracuje i przyjmuje tylko w swoim gabinecie prywatnym.oby nie było tak źle a dobrze by było rodzić w miejscu z tak dobrymi fachowcami
ja na dnaich musze zmienić swojego ginekologa i planuje do Galla sie przenieśc ponoć dobra placówka a tez daleko nie mam