reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej
N wczoraj przytrzasnęła paluszka drzwiami:-( jedną ręką zamykała drzwi a drugą trzymała futrynę:baffled: ale było płaczu:szok:

reklama
Hej
N wczoraj przytrzasnęła paluszka drzwiami:-( jedną ręką zamykała drzwi a drugą trzymała futrynę:baffled: ale było płaczu:szok:

buziaki dla N od @ cioci :)))

Dzień dobry:)

soppana współczuję zawirowań z pracą.. chyba by mnie szlag trafił jak bym taką wiadomość dostała

ewelina zdrówka życzę ( tym bardziej , że sama się wczoraj rozłożyłam )

blu, roksi Michała urodziłam 16 dni przed terminem. I był dużo większy niż Wojtek urodzony w mniej więcej w terminie.

madzikm Opowieści o przedszkolu podobały mi się bardzo i podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś. A dodam od siebie.. że gdy Wojtek szedł do żłobka we wrześniu miałam na początku lekkiego stresa . Ale już dawno mi minął. Jak odbieram młodego jest uśmiechnięty od ucha do ucha, zadowolony itp. Widzę, że nie ma powodu do niepokoju.

I ewidentnie widać, że jak my jesteśmy spokojni go tam zawożąć , nie robimy tragedii z tego , że go tam zostawiamy mówimy jak to fajnie to on też jest zadowolony Zdarza się czasem, że dopomina się o żłobek.
Tak więc myślę, że u nas to było dobre rozwiązanie.. i przedszkole dzięki temu nie będzie dla młodego niczym dziwnym.
I uważam, że przedszkole dzieciom bardzo dobrze robi..

u nas tez jak wolne to dopominają się o żlobek przedszkole a to świadczy o tym ze tam im sie podoba

dzieci zaprowadzone rozmowa o nową prace odpykana niestety chcieli od 6 rano wiec odpadła praca -szukam dalej

hej

kaskada jak się czujesz:confused:, ja wzięłam 2 aspiryny z Vit. C na noc i nawet dobrze spałam:tak:, dziś jeszcze też wezmę;-) i myślę że będzie ok.

roksi, jak paluszek Natalki:-(

jak fajnie że nastał weekend:-D

U nas nieco nerwowa atmosfera w domu i Ignaś to wyczuwa, jest niedobry, znów pokazuje swoją zazdrość o Michalinkę, trudno z nim wytrzymać w domu, chcieliśmy jechać troche na wieś, ale śnieżyce zapowiadają, więc chyba odpada :-(

hej marcoweczki :-) jade niedlugo do Polski :tak: i jestem bardzo podekscytowana tym faktem , ciesze sie niezmiernie :tak:na spotkanie z rodzinka i z psiapsiolami ;-) jade sama z Mala :tak: wiec jeszcze tym bardziej extra ;-)

Blu- szukalam wlasnie ,ale nie moge znalezc jakie zelki witaminowe kupilas Karolkowi? jak ostatnio bylam w Pl chcialam kupic i wszystkie byly od 4r.z :sorry2:dlatego jestem zainteresowana Waszymi ;-)prosze jak mozesz wstaw jeszcze raz zdj.lub napisz mi nazwe :blink:

reklama
Soppana - wspolczuje podejmowania tak trudnej decyzji ..zycze jednak podjecia jak najlepszej :tak:

Roksi - dmuchamy i calujemy paluszka :tak:

Do góry