reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej
N wczoraj przytrzasnęła paluszka drzwiami:-( jedną ręką zamykała drzwi a drugą trzymała futrynę:baffled: ale było płaczu:szok:

reklama
Hej
N wczoraj przytrzasnęła paluszka drzwiami:-( jedną ręką zamykała drzwi a drugą trzymała futrynę:baffled: ale było płaczu:szok:

buziaki dla N od @ cioci :)))

Dzień dobry:)

soppana współczuję zawirowań z pracą.. chyba by mnie szlag trafił jak bym taką wiadomość dostała

ewelina zdrówka życzę ( tym bardziej , że sama się wczoraj rozłożyłam )

blu, roksi Michała urodziłam 16 dni przed terminem. I był dużo większy niż Wojtek urodzony w mniej więcej w terminie.

madzikm Opowieści o przedszkolu podobały mi się bardzo i podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś. A dodam od siebie.. że gdy Wojtek szedł do żłobka we wrześniu miałam na początku lekkiego stresa . Ale już dawno mi minął. Jak odbieram młodego jest uśmiechnięty od ucha do ucha, zadowolony itp. Widzę, że nie ma powodu do niepokoju.

I ewidentnie widać, że jak my jesteśmy spokojni go tam zawożąć , nie robimy tragedii z tego , że go tam zostawiamy mówimy jak to fajnie to on też jest zadowolony Zdarza się czasem, że dopomina się o żłobek.
Tak więc myślę, że u nas to było dobre rozwiązanie.. i przedszkole dzięki temu nie będzie dla młodego niczym dziwnym.
I uważam, że przedszkole dzieciom bardzo dobrze robi..

u nas tez jak wolne to dopominają się o żlobek przedszkole a to świadczy o tym ze tam im sie podoba

dzieci zaprowadzone rozmowa o nową prace odpykana niestety chcieli od 6 rano wiec odpadła praca -szukam dalej

hej

kaskada jak się czujesz:confused:, ja wzięłam 2 aspiryny z Vit. C na noc i nawet dobrze spałam:tak:, dziś jeszcze też wezmę;-) i myślę że będzie ok.

roksi, jak paluszek Natalki:-(

jak fajnie że nastał weekend:-D

U nas nieco nerwowa atmosfera w domu i Ignaś to wyczuwa, jest niedobry, znów pokazuje swoją zazdrość o Michalinkę, trudno z nim wytrzymać w domu, chcieliśmy jechać troche na wieś, ale śnieżyce zapowiadają, więc chyba odpada :-(

hej marcoweczki :-) jade niedlugo do Polski :tak: i jestem bardzo podekscytowana tym faktem , ciesze sie niezmiernie :tak:na spotkanie z rodzinka i z psiapsiolami ;-) jade sama z Mala :tak: wiec jeszcze tym bardziej extra ;-)

Blu- szukalam wlasnie ,ale nie moge znalezc jakie zelki witaminowe kupilas Karolkowi? jak ostatnio bylam w Pl chcialam kupic i wszystkie byly od 4r.z :sorry2:dlatego jestem zainteresowana Waszymi ;-)prosze jak mozesz wstaw jeszcze raz zdj.lub napisz mi nazwe :blink:

reklama
Soppana - wspolczuje podejmowania tak trudnej decyzji ..zycze jednak podjecia jak najlepszej :tak:

Roksi - dmuchamy i calujemy paluszka :tak:

Do góry