reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hej
N wczoraj przytrzasnęła paluszka drzwiami:-( jedną ręką zamykała drzwi a drugą trzymała futrynę ale było płaczu
buziaki dla N od @ cioci ))
Dzień dobry
soppana współczuję zawirowań z pracą.. chyba by mnie szlag trafił jak bym taką wiadomość dostała
ewelina zdrówka życzę ( tym bardziej , że sama się wczoraj rozłożyłam )
blu, roksi Michała urodziłam 16 dni przed terminem. I był dużo większy niż Wojtek urodzony w mniej więcej w terminie.
madzikm Opowieści o przedszkolu podobały mi się bardzo i podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś. A dodam od siebie.. że gdy Wojtek szedł do żłobka we wrześniu miałam na początku lekkiego stresa . Ale już dawno mi minął. Jak odbieram młodego jest uśmiechnięty od ucha do ucha, zadowolony itp. Widzę, że nie ma powodu do niepokoju.
I ewidentnie widać, że jak my jesteśmy spokojni go tam zawożąć , nie robimy tragedii z tego , że go tam zostawiamy mówimy jak to fajnie to on też jest zadowolony Zdarza się czasem, że dopomina się o żłobek.
Tak więc myślę, że u nas to było dobre rozwiązanie.. i przedszkole dzięki temu nie będzie dla młodego niczym dziwnym.
I uważam, że przedszkole dzieciom bardzo dobrze robi..
u nas tez jak wolne to dopominają się o żlobek przedszkole a to świadczy o tym ze tam im sie podoba
dzieci zaprowadzone rozmowa o nową prace odpykana niestety chcieli od 6 rano wiec odpadła praca -szukam dalej
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Bluu pisałas ze dumasz o kombinezonie dla kruszynki
podsyłam okazje heheheh
Rewelacyjne ceny od 5 do 39 zł Skawina - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Kraków
podsyłam okazje heheheh
Rewelacyjne ceny od 5 do 39 zł Skawina - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Kraków
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej
kaskada jak się czujesz, ja wzięłam 2 aspiryny z Vit. C na noc i nawet dobrze spałam, dziś jeszcze też wezmę;-) i myślę że będzie ok.
roksi, jak paluszek Natalki:-(
jak fajnie że nastał weekend
kaskada jak się czujesz, ja wzięłam 2 aspiryny z Vit. C na noc i nawet dobrze spałam, dziś jeszcze też wezmę;-) i myślę że będzie ok.
roksi, jak paluszek Natalki:-(
jak fajnie że nastał weekend
U nas nieco nerwowa atmosfera w domu i Ignaś to wyczuwa, jest niedobry, znów pokazuje swoją zazdrość o Michalinkę, trudno z nim wytrzymać w domu, chcieliśmy jechać troche na wieś, ale śnieżyce zapowiadają, więc chyba odpada :-(
magdajucha
mamunia Krzysiunia
ale zadymka u nas m nie mógł dojechać do domu bo straszna ślizgawka na drogach
roksi jutro ma być ponoć jeszcze gorzej...
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Agatulka, dzięki za namiar
Roksi, biedna Nati :-(
Kaskada, a ile Michał ważył?
Roksi, biedna Nati :-(
Kaskada, a ile Michał ważył?
Sandi
Fanka BB :)
hej marcoweczki :-) jade niedlugo do Polski i jestem bardzo podekscytowana tym faktem , ciesze sie niezmiernie na spotkanie z rodzinka i z psiapsiolami ;-) jade sama z Mala wiec jeszcze tym bardziej extra ;-)
Blu- szukalam wlasnie ,ale nie moge znalezc jakie zelki witaminowe kupilas Karolkowi? jak ostatnio bylam w Pl chcialam kupic i wszystkie byly od 4r.z dlatego jestem zainteresowana Waszymi ;-)prosze jak mozesz wstaw jeszcze raz zdj.lub napisz mi nazwe
Blu- szukalam wlasnie ,ale nie moge znalezc jakie zelki witaminowe kupilas Karolkowi? jak ostatnio bylam w Pl chcialam kupic i wszystkie byly od 4r.z dlatego jestem zainteresowana Waszymi ;-)prosze jak mozesz wstaw jeszcze raz zdj.lub napisz mi nazwe
reklama