reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
dziękujemy za całuski w paluszka już jest dobrze:tak: ale żeby nie było za wspaniale tym razem N 3 dni nie zrobiła kupki:baffled: i już mówi że boli ją pupka:baffled:

Sandi ja małej daję Kibiadon on jest w kapsułkach do ssania:tak:

reklama
dzięki Ewelina, ja sama zapomniałam i dopiero po telefonie mamy sobie uświadomiłam że to dziś:-p
u nas straszne zawieje i zamiecie a M przyniósł od wujka sanki i był ryk i na 15 min poszli przed dom, mam nadzieje ze nic nie złapie:tak:

Soppana sto lat!!!!!!

ja dziś byłam na zakupach bo m nie poszedł do pracy:tak: i buty mi przemokły:baffled: wróciłam zjadłam obiad i 40 minut leżałam w łóżku bo tak mi było zimno:baffled:
N zrobiłam kupkę do ubikacji:tak: wstyd się przyznać bo to pierwsza jej zrobiona do ubikacji:zawstydzona/y:

Soppana sto lat!!!!!!

ja dziś byłam na zakupach bo m nie poszedł do pracy:tak: i buty mi przemokły:baffled: wróciłam zjadłam obiad i 40 minut leżałam w łóżku bo tak mi było zimno:baffled:
N zrobiłam kupkę do ubikacji:tak: wstyd się przyznać bo to pierwsza jej zrobiona do ubikacji:zawstydzona/y:

a czemu wstyd to sukces że robi :)))

cześć panienki :-D
my mamy syropek Sanostol i podajemy jak mama sobie przypomni :-/
ojj to mama nie dobrze ze nie pamieta
u nas Bioaron jest podawany

Soppana 100 lat

Roksi, gratulacje dla Natalki, oby u was to był trwały sukces, bo u nas to różnie bywa z tą kupą. Ja kupiłam Ignasiowi kidabion w syropie,ale mu nie smakuje, woli tran cytrynowy, nie daje mu witamin w formie żelków, bo bedzie traktował je jak słodycze- tak mi sie wydaje :-/

reklama
Do góry