reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć panienki
my mamy syropek Sanostol i podajemy jak mama sobie przypomni :-/
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Sandi, my mamy Mio Bio Vitażelki:
MIOBIO-VITAŻELKI 40szt : Aptekaekspresowa.pl
Wcześniej mieliśmy Kinder Biovital, też w żelkach.
Jedne i drugie są od 4 r.ż., ale pytałam lekarkę czy możemy je stosować i nie widziała przeciwwskazań.
MIOBIO-VITAŻELKI 40szt : Aptekaekspresowa.pl
Wcześniej mieliśmy Kinder Biovital, też w żelkach.
Jedne i drugie są od 4 r.ż., ale pytałam lekarkę czy możemy je stosować i nie widziała przeciwwskazań.
Ostatnia edycja:
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
blu a te żelki, to do ssania, czy można je pogryźć
Soppana 100lat
spełnienia marzeń, oby z pracą się ułozyło po Twojej mysli;-)
Soppana 100lat
spełnienia marzeń, oby z pracą się ułozyło po Twojej mysli;-)
dzięki Ewelina, ja sama zapomniałam i dopiero po telefonie mamy sobie uświadomiłam że to dziś
u nas straszne zawieje i zamiecie a M przyniósł od wujka sanki i był ryk i na 15 min poszli przed dom, mam nadzieje ze nic nie złapie
u nas straszne zawieje i zamiecie a M przyniósł od wujka sanki i był ryk i na 15 min poszli przed dom, mam nadzieje ze nic nie złapie
Lajla83
Fanka BB :)
Soppana sto lat!!!!!!
ja dziś byłam na zakupach bo m nie poszedł do pracy i buty mi przemokły wróciłam zjadłam obiad i 40 minut leżałam w łóżku bo tak mi było zimno
N zrobiłam kupkę do ubikacji wstyd się przyznać bo to pierwsza jej zrobiona do ubikacji
ja dziś byłam na zakupach bo m nie poszedł do pracy i buty mi przemokły wróciłam zjadłam obiad i 40 minut leżałam w łóżku bo tak mi było zimno
N zrobiłam kupkę do ubikacji wstyd się przyznać bo to pierwsza jej zrobiona do ubikacji
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Soppana sto lat!!!!!!
a czemu wstyd to sukces że robi ))
ojj to mama nie dobrze ze nie pamietacześć panienki
u nas Bioaron jest podawany
Soppana 100 lat
magdajucha
mamunia Krzysiunia
agatulka bo jego syropy stoją na górze i dlatego... o swoich lekach pamiętam, bo mam je pod ręką...
Roksi, gratulacje dla Natalki, oby u was to był trwały sukces, bo u nas to różnie bywa z tą kupą. Ja kupiłam Ignasiowi kidabion w syropie,ale mu nie smakuje, woli tran cytrynowy, nie daje mu witamin w formie żelków, bo bedzie traktował je jak słodycze- tak mi sie wydaje :-/
reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
soppana to mój mały w ogóle by tych żelków nie chwycił do ust...
dziś kupiła mu moja siostra vibovit w saszetkach...
dziś kupiła mu moja siostra vibovit w saszetkach...