reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
dziękujemy za całuski w paluszka już jest dobrze:tak: ale żeby nie było za wspaniale tym razem N 3 dni nie zrobiła kupki:baffled: i już mówi że boli ją pupka:baffled:

Sandi ja małej daję Kibiadon on jest w kapsułkach do ssania:tak:

reklama
dzięki Ewelina, ja sama zapomniałam i dopiero po telefonie mamy sobie uświadomiłam że to dziś:-p
u nas straszne zawieje i zamiecie a M przyniósł od wujka sanki i był ryk i na 15 min poszli przed dom, mam nadzieje ze nic nie złapie:tak:

Soppana sto lat!!!!!!

ja dziś byłam na zakupach bo m nie poszedł do pracy:tak: i buty mi przemokły:baffled: wróciłam zjadłam obiad i 40 minut leżałam w łóżku bo tak mi było zimno:baffled:
N zrobiłam kupkę do ubikacji:tak: wstyd się przyznać bo to pierwsza jej zrobiona do ubikacji:zawstydzona/y:

Soppana sto lat!!!!!!

ja dziś byłam na zakupach bo m nie poszedł do pracy:tak: i buty mi przemokły:baffled: wróciłam zjadłam obiad i 40 minut leżałam w łóżku bo tak mi było zimno:baffled:
N zrobiłam kupkę do ubikacji:tak: wstyd się przyznać bo to pierwsza jej zrobiona do ubikacji:zawstydzona/y:

a czemu wstyd to sukces że robi :)))

cześć panienki :-D
my mamy syropek Sanostol i podajemy jak mama sobie przypomni :-/
ojj to mama nie dobrze ze nie pamieta
u nas Bioaron jest podawany

Soppana 100 lat

Roksi, gratulacje dla Natalki, oby u was to był trwały sukces, bo u nas to różnie bywa z tą kupą. Ja kupiłam Ignasiowi kidabion w syropie,ale mu nie smakuje, woli tran cytrynowy, nie daje mu witamin w formie żelków, bo bedzie traktował je jak słodycze- tak mi sie wydaje :-/

reklama
Do góry