reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agatulka zdrówka Ci zycze....mam nadzieje że Ci szybko przejdzie

moje dziecie śpi z tatusiem....a tu za chwile znajomi przychodzą .....czas budzić :)

jutro czeka mnie ciężki dzień - ide do prezesa, bo jak zobaczyłam to moja firma w ciągu roku obciełam mi premię (i nie tylko mnie ) o 100%, więc cos nie halo....dlatego zaraz musze odreagowac przy driniaszku

uciekam budzic te moje śpiochy

reklama
dzień dobry:-)
Ewelina, zdrówka dla Piotrusia:tak:a to na pewno ospa? bo gorączka to chyba rzadko jest przy niej:eek: pewnie zostaniesz z małym w domu, dobrze,że pogoda do bani, to choć spacerów nie żal:tak:
A mój łobuz poszedł dziś do żłobka, nawet bez protestów, wyspał się, to wstał w dobrym humorze. Michalinka też spała od 21 do 1 w swoim łóżeczku, potem nie chciało mi się czekać aż skończy jeść, więc spała już ze mną - teraz broi w leżaczku:-)
A ja mam po południu wychodne - idę kupić sobie coś na sobotę, bo wyprawiamy chrzciny, ale szkoda mi kupować coś fajnego skoro obiecałam sobie zrzucić parę kilo:zawstydzona/y:

Witam
mam na dziś plan spaceru z dziewczynami:tak: trochę mam stresa:zawstydzona/y: w sumie N nie ucieka i nie oddala się ode mnie ale i tak się stresuje;-)

Agatulka zdrówka życzę:tak:
Ewelina dziwne z tą gorączką:baffled: ale najważniejsze by szybko choroba przeszła:tak: więc dużo zdrówka:tak:
Soppana my też idziemy na chrzciny w niedzielę i też krucho w mojej garderobie:confused2: dziś idę obczaić szmatki;-) mam sukienkę ale niestety wyglądam jak baleronik w niej:-p
czytałam w necie czemu mi waga tak wolno spada a w sumie to ciągle od powrotu ze szpitala straciłam 1kg:eek: i wyczytałam że nie zawsze jest tak jak piszą w poradnikach laktacyjnych że karmiąc piersią szybciej się chudnie:no: są kobiety które chudną a są takie których waga stoi:confused2: a ruszy dopiero po zakończeniu karmienia lub po okresie połogowym:tak: liczę na koniec połogowego;-):-p

Hello :-)

Agatulka, nie wiem jak jest z tym Herbewem. Wejdź sobie na forum edziecko.pl i tam wejdź na województwa -> Małopolskie i wpisz sobie w wyszukiwarce "basen" - na pewno tam znajdziesz namiary na różne szkółki, opinie, telefony, itp.

A ty będziesz pracować w Deichmannie w tej Bonarce?

Ewelina, zdróweczka dla Piotrusia.

Roksi, ja to dopiero będę miała szkołę przetrwania na spacerkach z tym moim wariotem ;-). Jeszcze się łudzę, że zgrzecznieje przez te 4 miesiące :laugh2:

wróciłyśmy:tak: sam spacer super N grzeczne trzymała mnie za rękę:tak: doceniłam wózek bo da się go prowadzić jedną ręką a za drugą trzymać N:tak: najgorsze jest wyjście z domu:szok: ubrać dwie i jeszcze siebie mało tego Pszczółka zaczęła się awanturować bo pewnie jej gorąco było a N oświadczyła że chce siku jak już była gotowa do wyjścia:confused2:
Blu dasz radę:tak:

reklama
Do góry