reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej zasypiam
taki zapierdziel dzisiaj mielismy ,ze szok
ale 2 p[okoje spakowane w ywwiezione ,rozpakowane w drugim domu. lozko pietrowe stoi i zajmuje prawie caly pokoj , no trudno musza chlopaki sie pomiescic:))

jutro nasza sypialnia i zaczynamy z kuchnia
uciekam sie kompac i odpoczac
milej nocki

Dzień doberek :-) Ignaś wstał o 6 gotowy do zabawy a ja od 5 karmiłam Misie- coś się najeść nie może. A tu jeszcze ciemno za oknem,choć pan w pogodzie mówił,że słońce po 7 wzeszło!

Witam
Pszczółka nie robi kupki 4 dzień:-( wczoraj masowałam, przykładałam ciepłą pieluszkę, leżenie na brzuszku i nic:-( a od 20 do 23 był sajgon:szok: nie wiem czy to była kolka czy ból brzuszka spowodowany kupką :-( tylko przy piersi się uspokajała:szok: na szczęście noc minęła spokojnie:tak: dziś przyjdzie położna zobaczymy co wymyśli:tak:

Dzień doberek :-) Ignaś wstał o 6 gotowy do zabawy a ja od 5 karmiłam Misie- coś się najeść nie może. A tu jeszcze ciemno za oknem,choć pan w pogodzie mówił,że słońce po 7 wzeszło!
Soppana bo u was 9 tydzień czyli kryzys laktacyjny :confused2: jest w 3 tygodniu i 9 tyg. i dokładnie jest takie wrażenie że dziecko się nie najada z N w 9 tyg. zakończyłyśmy karmienie bo moje piersi nie przetrwały wyschły:-( Położna mówiła żeby podczas kryzysów dużo dziecko przystawiać do piersi:tak:

reklama
Ewelinka zdrówka życzę dla Piotrusia.....

Roksi super że Wam tak ładnie posżło na spacerku, ale z tymi kupkami to już niefajnie....mnie położna powiedziała że jak robi 1 na dwa dni to jeszcze do przeżycia ale jak ci Pszczółka 4 dzień nie robi to nieciekawieDaj znać co ci położna powiedziała.....

Blu ty też dasz sobie radę z 2 na spacerkach.....

uciekam popracowac trochę, żeby nie było ;-);-)

Do góry