M
miloku
Gość
ja juz po egzaminie
uff ciezko bylo
agatulka gratuluje pracy )))))))))))))0
zmykam do wanny
uff ciezko bylo
agatulka gratuluje pracy )))))))))))))0
zmykam do wanny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelina kobitka leżała ze mną na sali i to był jej 4 poród i mówiła że ten był najgorszyRoksi a ty trzeci poród to opykasz w domu,
Witam porannie
Może w końcu uda mi się posta wysłać, bo ostatni co napisałam referat to mi wcięło.
sandi STO LAT STO LAT)
blu gratuluje synusia) To już trzecia parka chłopaków na forum chyba. Miloku, Ty i ja
Madzik robotą za bardzo przejmować się nie należy. Ja się kiedyś za bardzo przejmowałam i nie za dobrze na tym wyszłam niestety. I podziwiam , że stres w kuchni odreagowujesz . Też bym tak chciała. Przynajmniej chłopaki co jeść by miały Na mnie najlepiej działa wysiłek fizyczny. POrządnie się zmęczę i problemy się oddalają
roksi chyba jeszcze nie gratulowałam )) To gratuluję powrotu do domku z Majką Jak tam organizowanie dnia idzie Grunt ,, że szybko do siebie wróciłaś po porodzie
agatulka powodzenia w nowej pracy
Wy mnie nie straszcie prezentami na Święta już co? To jeszcze dwa miesiące.
A my chyba wreszcie wychodzimy na dobre z rozlicznych chorób, które nam się przyplątały ostatnio. POtrzymam jeszcze Wojtka w przyszłym tygodniu w domu, żeby doszedł porządnie do siebie a potem do żłobka. Ciekawe na jak długo tym razem. Czy uda nam się przekroczyć magiczną granicę 4 dni?))
Witam
wczoraj była pierwsza nerwówka wieczorna:-( N nie chciała sprzątać zabawek i musiałam wkroczyć z odkurzaczem i postraszyć że powciągam wszystko M walnęła takie kupsko że wyleciało na pajaca a m kupił nowy router i próbował go ustawić plus rozmawiał przez skype a była już 19:30 i czas kąpieli więc tak N. ryczy bo musi sprzątać M. płacze go kupsko i głodna a m nadal coś grzebie w kompie a ja najchętniej bym powyła z dziewczynami no nic trzeba wieczory lepiej zorganizować
Ewelina kobitka leżała ze mną na sali i to był jej 4 poród i mówiła że ten był najgorszy
Agatulka gratulacje
Miloku nie wiem jaki jest u was system ocen ale 5 będzie:-)
Madzikm dobry masz system wyżycia się muszę pomyśleć o takim;-)
Kaskada w ciągu dnia jest super jestem do 17 sama z dziewczynami nawet ucinam sobie drzemkę godzinną wieczór trzeba poprawić;-)
Masz rację, wiele bajek może niekorzystnie wpłynąć na dziecko, dlatego ważne jest, aby dostosowywać podawane dzieciom treści do wieku. Po prostu - do niektórych treści trzeba dorosnąć, aby je pozytywnie zinterpretować. Myślę, że dobrą propozycją (i całkowicie bezpieczną) dla malucha może być książeczka "Cecylka Knedelek i kawiarenka "Pod wisienką" - Cecylka Knedelek i kawiarenka "Pod wisienką", Joanna Krzyżanek - amazonka.pl - sklep internetowyDobry wieczór
W temacie bajek - doszłam do wniosku, że te klasyczne bajki są czasem na pograniczu horroru!! Mateusz ostatnio jak sie na kogoś zdenerwuje ma tekst: "zjem cię, ugotuję cie i zjem po kawałku i upiekę.." i tego typu. W niedziele był niezbyt grzeczny w kosciele, wzięlam go na ręce bo kwękał, zaczal mi po glowie jeździć autkiem i m mu je zabral a ten na glos zasunął ten tekst z tym,ze dodał "i tego pana też i tą panią też"... Doszlam do wniosku, że niewykluczone, że to pod wpływej "Jasia i Małgosi" w koncu tam dzieciaki babajagę (jakby nie było staruszkę) pakują do pieca... Kiedys jakos nie zwracalam uwagi na te bajki ale teraz jak je czytam to normalnie masakra jakas....