reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry:-) Sandi sto lat!!!!!!!!!
Roksi, w szpilkach z porodówki???:-D:-D:-D ja wychodziłam w spodniach ciążowych, bo mój M nie znalazł nic innego mimo moich wskazówek:confused:
Debiutantko czasem sklepy mają duże marże a czasem też mozna się przejechać na allegro, jak jakiś poważniejszy zakup to ja sprawdzam 2-3 sklepy + allegro:tak:
a na mikołaja my już mamy prezent:-) ostatnio byliśmy w sklepie i Ignac zakochał się w drewnianej kolejce brio:tak: facet miał rozłożony taki jeden zestaw do zabawy i razem z M spędzili tam pół godziny a ja w tym czasie z Miśką buszowałam po rossmanie:-p niestety cena tragiczna, ale od 12 listopada w biedronce mają być zabawki i będzie podobna kolejka za 50 zł :tak:niestety nie brio, ale zobaczymy jakie wykonanie
Blue, mój siostrzeniec też tak mrużył oczy i teraz ma okulary, ale te do bliży, bo on mrużył jak coś z bliska oglądał i ta wada ponoć się może wyrównać, nie zaszkodzi sprawdzić
Z tymi bajkami to tak jak ze sroczką co "łeb urwała i poleciała" :szok: ja zawsze śpiewam że tamtemu nic nie dała i frrrr poleciała:tak: a Ignaś ostatnio porzucił traktora Toma na rzecz " małych einsteinów" super bajka, bo "przemyca" wiedzę o muzyce, sztuce, przyrodzie. Ignaś jest zachwycony i nawet nuci już Vivaldiego:-D:-D:-D:-D
W świątecznym nastroju cz. 1
tu jest ta kolejka z biedry

reklama
Hello :-)

Jednak będzie drugi facecik! :-D

Dzięki za odpowiedzi w sprawie oczek, przejdziemy się do okulisty w nowym roku :tak:

Soppana, my mamy podobną kolejkę z Tchibo, są też w Ikei, w Tesco. I podobno elementy różnych firm pasują do siebie.

Witam
u nas rano była położna:tak: nagadała się i poszła przychodzić będzie przez 6 tyg.:szok: a myślałam że przy drugim dziecku odpuści sobie to chodzenie:baffled:

Soppana nie strasz prezentami;-) pewnie w marketach już święta:tak:

Sandi sto lat, sto lat!!!!!!!!!!

blue super!! Fajnie mieć dwóch facetów w domku hahahahahaha....
roksi to strasznie długo... do mnie przychodziła chyba tylko tydz a dokładniej była na 3 wizytach...

sandi 100 latek :))))))))))))

blu gratuluje chlopaczka :)))))))))))))))))))))))

ja mam dzisiaj 2 egzaminy i prezentacje ,a dzieciki nie daly soac w nocy . trzymajcie kciuki,zebym ten dzien przetrwala

BLUE, gratulacje! Hehe to bedziesz mieć trzech facetów w domu ;-) a koty jakiej są płci? ;-) ROKSI,u mnie położna była tylko raz, pogadała i zostawiła nr telefonu do gabinetu w razie czego :-)

reklama
Sandi 100 lat
Radości w każdej sekundzie,
Uśmiechu w każdej minucie,
Pogody w każdej godzinie,
Szczęścia przez całe życie.

Dużo uśmiechu, radości, miłości, mało złości,
ryby bez ości, poznej starości, udanej imprezki
i wspaniałych gości.

Do góry